Амбер Ле Бон: фото та інтерв'ю з британською моделлю і діджеєм

Модель і діджей з Лондона Амбер Ле Бон - дочка легендарних ікон стилю вісімдесятих і сама велика модниця Модель і діджей з Лондона Амбер Ле Бон - дочка легендарних ікон стилю вісімдесятих і сама велика модниця   Старша дочка соліста Duran Duran Саймона Ле Бона, двадцятидвохрічна Амбер - модель у другому поколінні

Старша дочка соліста Duran Duran Саймона Ле Бона, двадцятидвохрічна Амбер - модель у другому поколінні. Її мама Ясмін - іранка по батькові і англійка за матері, була музою Карла Лагерфельда. «Мама розповідала, що я вперше вийшла на подіум в півтора року, на показі Chanel, - говорить Амбер. - визирає з сумки! »

У шістнадцять вона підписала контракт з модельним агентством Models 1, якому всі роки була вірна її мати. Бере участь в показах Moschino, Mark Fast, Topshop Unique, Giles і Chanel, особливо її полюбили знімати в рекламі білизни та купальників. «У мене яскраво виражені стегна і груди. Але зараз форми в моді, так що ми конкуруємо з Ларою Стоун ».

Нещодавно Амбер приїжджала в Москву - представляла останню колекцію Mango , А заодно відіграла діджейський сет в Будинку Спиридонова - треки американських і англійських електронників Crystal Castles і Hot Chip упереміж з гітарними рифами Phoenix стрясали стіни старовинного особняка біля Тверської. «Я з дитинства граю на фортепіано, три роки тому навчилася грі на укулеле, зараз освоюю гітару. Життя нашої сім'ї схожа на нескінченний рок-концерт. Солістами мої молодші сестри - Саффрон і Таллула, я на бек-вокалі, прикриваю їх, коли дають півня, мама задає ритм на барабанах, ну а тато - бас-гітарист, він веде партію ». Всі разом - Саймон, Ясмін, Амбер, Саффрон і Таллула - живуть у великому будинку в Челсі, під вікнами якого досі збираються численні фанатки Duran Duran.

Але Амбер - НЕ заручниця пристрастей батьків: вона любить всю музику без винятку і одягається в залежності від настрою. «Слухаю гранж - на мені рваний светр і важкі черевики. Кантрі - одягаюся в спідниці-волани і рожеві топи, як Доллі Партон. А коли в навушниках лунають важкі звуки рейвових синтезаторів, надягаю косуху з об'ємними плечима, чорні легінси, майку з кислотним принтом і роблю різнокольоровий макіяж ».

І базові уявлення про одяг у неї цілком певні. «Люблю Peter Pilotto і Mark Fast, колекціоную Chloé і Prada, змішую Azzedine Alaïa - мама була його улюбленою моделлю, і у нас є майже все його сукні - з знахідками з секонд-хендів Шордіч».

Головна любов моделі - прикраси. «Я роблю так: спочатку дістаю з маминої шкатулки кольє або браслет, а потім підбираю до них одяг». Одна з прикрас завжди на ній - прямокутна підвіска, на дванадцятиріччя, подарована бабусею по маминій лінії.

На дозвіллі Амбер любить бродити по залах лондонській Національній галереї або потягувати сидр в барі по сусідству з будинком. «Мені подобається проводити час на самоті, перегортаючи Толкієна під Боуї з Діланом». Найважливіший тренд сезону - піжамний - придумали як ніби спеціально для неї: найкраща вечірка для Амбер - в колі однокласників по школі в Беркширі, де вона була заспівувачем в хорі. «Мене запрошують в перші ряди показів, але я віддаю перевагу бути з іншого боку завіси і отримувати за це гроші. Для вільного часу у мене зовсім інші пріоритети ».

Я не велика любителька нічного життя, але сюди регулярно заглядаю, хоча б заради робіт Деміена Херста в чілауті.

Магазинчик, де продаються самоцвіти, які я колекціоную, і прикраси, створені американськими індіанцями.

Chelsea, Kings Road, 283.

Якщо хочете отримати вичерпне уявлення про сучасне мистецтво, то вам сюди.

Westminster, Millbank, 4RGt.

Стиль: Світлана Танакіна. Зачіски: Марина Мелентьєва / THE AGENT. Макіяж: Ернест Мунтаніоль / CHANEL. Асистент фотографа: Костянтин Сивак. Асистент стиліста: Катерина Золототрубова. Продюсер: Олена Сєрова. Асистент продюсера: Олександра Ткаченко. Редакція дякує Podium Concept Store і English Interiors за надані аксесуари для інтер'єру

Новости