Ан-132Д - Україна і Саудівська Аравія домовилися про серійне виробництво

  1. Орфографічна помилка в тексті:

14 листопада 2017, 17:17 Переглядів: 14 листопада 2017, 17:17 Переглядів:   Ан-132Д на авіасалоні в Дубаї, ОАЕ

Ан-132Д на авіасалоні в Дубаї, ОАЕ. Фото: прес-служба "Укроборонпрому".

Україна і Саудівська Аравія переходять до нового етапу співробітництва за програмою створення нового транспортного Ан-132 вантажопідйомністю 9,2 тонн розробки ДП "Антонов" (Київ). Про це повідомила 14 листопада прес-служба держконцерну "Укроборонпром", до якого входить ДП "Антонов".

Згідно з повідомленням, країни вже найближчим часом приступлять до формування програми кооперації серійного виробництва літака. Відповідна домовленість між ДП "Антонов" і саудівської Taqnia Aeronautics досягнута за підсумками переговорів сторін в ході міжнародної авіакосмічної виставки Dubai Airshow-2017 , Що проходить 12-16 листопада в Дубаї, ОАЕ.

Як розповіли в "Укроборонпрому", в ході виставки сторони досягли домовленості щодо формування коопераційної схеми серійного виробництва Ан-132, а також по створенню навчального центру "Антонов-Академія" для підготовки техніків, інженерів і робітників, які працюватимуть на серійному заводі в Саудівській Аравії.

Як розповіли в Укроборонпрому, в ході виставки сторони досягли домовленості щодо формування коопераційної схеми серійного виробництва Ан-132, а також по створенню навчального центру Антонов-Академія для підготовки техніків, інженерів і робітників, які працюватимуть на серійному заводі в Саудівській Аравії

Ан-132Д. Фото: Facebook / antonov.company

Нагадаємо, на потужностях ДП "Антонов" була завершена зборка і був піднятий в повітря дослідний зразок нового транспортного літака Ан-132 , Сторящійся України в широкій міжнародній кооперації на замовлення Саудівської Аравії.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Україна і Саудівська Аравія домовилися про серійне виробництво нового літака Ан-132". інші Новини економіки дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости