Android TV box X96, пріствка X96, андроїд приставка, смарт бокс КУУП, приставка X96 купити,

Android TV box X96 - смарт тв приставка для телевізора, працює на чотирьохядерному процесорі Amlogic S905X, має 2 Гб оперативної і 16 Гб вбудованої пам'яті, відеочіп Mali-450, операційна система Android 6.0, відтворює відео з роздільною здатністю до Ultra HD 4K, є вбудований Wi -Fi.

Wi -Fi

Медіаплеєр X96 невеликого розміру, виготовлений із пластику, можна розташовувати як горизонтально - знизу є ніжки, так і вертикально - є два отвори для кріплення позаду телевізора. На задній панелі розташовані - порт HDMI v.2.0, роз'єм живлення 5V 2А, порт Ethernet RJ-45, AV-вихід mini jack 3.5 мм, роз'єм IR-порту і оптичний вихід SPDIF для підключення до ресивера або звуковому процесору. На бічній грані розташувалися 2 порти USB 2.0 (чорний і білий) і слот для карт пам'яті microSD.

0 (чорний і білий) і слот для карт пам'яті microSD

На смарт ТВ X96 встановлений Android TV 6.0, адаптований спеціально для екрану телевізора. На приставці Ви можете виконувати ті ж дії що і на телефоні або планшеті на Андроїд - дивитися відео, теле-канали, слухати музику, грати в іграшки, серфить в інтернеті, спілкуватися по скайпу або viber. У приставці встановлено Play Market, вводите свій аккаунт і Вам доступні всі додатки для Андроїда. Відео на X96 можна дивитися on-line - продуктивності процесора і відеокарти вистачає навіть для перегляду важких файлів, можна з флешки або зовнішнього жорсткого диска, можна з диска комп'ютера по мережі (на X96 потрібно встановити програму з маркету, а на комп'ютері встановити з'єднання з мережею і розшарити папку з відео). До приставці можна підключити через USB мишку, клавіатуру, джойстик, камеру. Можна все робити і з пульта дистанційного керування - наприклад для TV або відео пультом користуватися зручніше, а для інтернету краще докупити бездротову мишку.

У прошивці смарт боксу вже встановлені багато додатків, встановлений root, але найголовніше є Play Market з міліонами додатків. У приставці наприклад немає плей листів для IPTV - качаєте з плей маркету будь I PTV додаток, заходите з приставки в гугл і набираєте IPTV playlist і встановлюєте собі той плейлист який Вам сподобатися.

Загальні відомості

Тип Android TV box Материл корпусу пластик Дозвіл відео 4K UHD (2160p) до 60fps, HDR: HDR10, 3D: SBS Тип процесора Amlogic S905X Quad Core ARM Cortex A53 Частота, ГГц 2,0 Ггц, 64 біт Кількість ядер 4 Графіка Penta Core Mali -450, 750 МГц Попередньо встановлено ОС Android 6.0.1 TV MarshMallow Оперативна пам'ять 2 Гб DDR 3 Вбудована пам'ять 16 Гб Апаратне декодування HEVC H.264 / H.265 10bit; Відео контейнери Avi, Rm, Rmvb, MKV, AVI, ISO, VOB, DAT, MPG / MPEG, MP4, MOV, TS, XVID, ASF, FLV Підтримка аудіо форматів MP3, WMA, AAC, WAV, OGG, AC3, MIDI, DTS, FLAC, APE, ALAC Фото JPG / JPEG, HD JPEG, TIFF, PNG, BMP, GIF Відеовиходи HDMI 2.0 (до 4К / 60Гц), аналоговий AV mini jack 3,5 мм Аудіовиходи цифровий оптичний SPDIF, аналоговий AV mini jack 3 , 5 мм кардрідер є microSD слот Порти USB 2 * USB 2.0 host Підключення до Інтернет LAN порт RJ-45, 100 Мб / с Wi-Fi Wifi 802.11 / b / g / n 2,4 ГГц харчування адаптер харчування 5V 2A Маса, г 120 гр Габарити, мм 92 * 92 * 19 мм Комплектація X96, зарядний, HDMI кабель, пульт ДУ, кріплення для телевізора, внесений ІК датчик Гарантія 1 місяць

Новости