Англійська мова для початківців. онлайн курс

Відкриття сезону свят. Ялинки. Спосіб проникнення Санта Клауса в будинок. Чим годують його оленів. Як його правильно звати в Англії. Чому наступний день за різдвяним теж вихідний. Святковий стіл. Чи є на ньому олів'є і вінегрет. Чи багато п'ють. Традиційні пісні. Вітальні листівки - це важливо. Коли дарують подарунки.

Пояснення нових слів. І звичайно музика!

Рівень: початковий і середній. До відео є субтитри.

Найпростіша лексика, елементарна граматика плюс запальна мелодія роблять цю пісню відмінним додатковим матеріалом для початківців вивчати англійську мову самостійно. Нагадаю, що в нашому курсі слово hand вводиться в уроці 25, слово heart - в уроці 39.

Про всяк випадок наведено порядковий переклад перших куплетів пісні і приспіву.

Цікавий момент - пісня вперше прозвучала на французькій мові, але піку своєї популярності досягла вже у виконанні англійською. Це сталося в 1981 році. До речі, сама назва колективу - Ottawan - походить від Ottawa - Оттава (столиця Канади).

До уваги бажаючим поліпшити своє володіння англійською з носієм мови. Рекомендація нашого сайту.

Jenny Chambers. English Teacher. Native speaker.

  • Now teaching Skype / Zoom lessons with children, teenagers and adults
  • Celta qualified teacher
  • Over 8 years 'experience teaching children and teenagers in Russian state schools, private tuition with adults
  • Conversation practice, pronunciation, grammar, reading and writing skills
  • Preparation for Cambridge examinations, IELTS, ЄДІ, ОГЕ
  • Напишіть мені по-російськи або по-англійськи на email, Facebook messenger або Vkontakte.


Щоб писати і розуміти художні розповіді, досить словникового запасу в 2000 слів. Щоб переказувати і складати анекдоти - 450-500 слів. А чи є ситуації, коли вистачає і меншого словникового запасу?
Радянський академік Аксель Іванович Берг в Першу світову був морським офіцером. У 1916-17 роках він ходив по Балтиці на англійській підводному човні. Берг згадував:
"На англійські підводні човни, що ходили по Балтиці, призначали одного російського офіцера, який добре знав англійську мову, і я потрапив в число таких.
З'ясувалося, що на нашій човні Е-8 англійської мови не існувало. 5 офіцерів і 50 матросів були набрані з різних провінцій Англії, Шотландії, Уельсу та Ірландії. Вони насилу розуміли один одного, і нам доводилося спілкуватися на жахливому жаргоні. І ми розуміли один одного! Але ж ми користувалися словниковим запасом в 200 слів! З них кілька десятків були команди, а решта - морський жаргон, включаючи мат. Для війни словникового запасу в 200 слів цілком достатньо ".

Найпопулярнішою мовою в світі є англійська мова. Однією з проблем при вивченні англійської мови онлайн є безсистемність величезної кількості зустрічається навчального матеріалу. Корисної інформації про вивчення англійської мови і для вивчення англійської мови дуже багато, але для початківців легко в ній просто заплутатися.


Даний сайт є, перш за все, зручно структуровані онлайн уроки англійської мови для початківців, в кожному з яких є звукові матеріали, а в багатьох - і відео. До уроків англійської додаються додаткові навчальні матеріали: словники англійської мови (в тому числі унікальний частотний словник англійської), навчальна бібліотека, онлайн граматика англійської, що включає в себе най-най потрібне, озвучений англійський алфавіт, транскрипція і інші матеріали, що дозволяють вивчати англійську самостійно з нуля.
Головне, щоб у Вас було бажання. Бажання - це основне. Все інше для успішного вивчення англійської тут є, причому - в потрібному порядку і без надмірностей.

Ви вже починали вивчати англійську мову, але результати були не дуже? Даний курс англійської мови на практиці доводить свою ефективність і результативність. Його, починаючи з 2000 року і по теперішній час, пройшли вже десятки тисяч людей. Орієнтовна тривалість самостійних занять - півтора року. В результаті Ваш рівень англійської буде Pre-Intermediate (початкова щабель середнього рівня володіння мовою). Ви навчитеся читати, сприймати на слух англійську мову, вивчіть як мінімум тисяча двісті англійських слів, будете знати основи англійської граматики, тобто створите міцну базу подальшого самостійного поглибленого вивчення англійської мови.

  • Англійська мова - офіційна мова 79 країн і територій. Однак девіз на британському гербі ( "Бог і моє право") написаний французькою мовою.
  • Друга за чисельністю англомовного населення країна - Індія. Перша - США.
  • В англомовному середовищі на граматичні помилки в усному мовленні, як правило, не звертають увагу. Набагато важливіше підбирати потрібні слова. Інакше вас можуть не зрозуміти або зрозуміти неправильно.
  • В англійській мові немає однозначного еквівалента для російського слова "себе".
  • Не переживайте про своє вимові. Якщо будете говорити повільно - вас зрозуміють. Тому не соромтеся говорити, навіть з помилками.
  • Починають вивчати англійську мову не треба знати все його часи.
  • Англійську транскрипцію не треба вміти писати, досить лише вміти її читати.
  • Англійське слово set має 44 значення.
  • Звучання багатьох англійських слів неможливо навіть приблизно передати російськими буквами. Три яскраві приклади: earth, the, faith.
  • Для тих, хто починає вивчати англійську мову найскладніше в ньому - запам'ятовувати нові слова. Початкова граматика досить проста, і її відмінне знання для повсякденного спілкування не обов'язково.
  • Англійське буквосполучення ough може читатися дев'ятьма різними способами!
  • Буквальний переклад деяких англійських словосполучень може бути забавним, а значить, допоможе у вивченні мови (hole in the wall - дослівно "дірка в стіні", насправді "банкомат").
  • Знак @ називається at sign.
  • Оксфордський словник англійської мови містить 615000 слів. Починають вивчати англійську мову досить знати 3000 слів, з яких близько 600 особливо вчити не доведеться. Вони схожі на російські, наприклад, my - мій, number - число, номер, group - група і т.п.
  • Англійської буквою х в листах передається поцілунок.
  • Англійське слово computer існує з 1613 року.

Я в буфеті buy-bought-bought (купувати)
Першокласний бутерброд,
За нього я pay-paid-paid, (платити)
У класі в парту lay-laid-laid (класти)
І зовсім think-thought-thought, (думати)
Що сусід його Розумнішати.
І тепер мені дуже сумно -
Smell-smelt-smelt він дуже смачно! (Пахнути)
... Ви вирішили вивчати англійську мову. А чи можна вивчити його самостійно, сумніваєтеся ви? Так можна. Як це зробити і з чого почати вчити англійську мову буде розказано нижче.
Ось кілька порад. Найголовніше, це сформувати звичку до занять. Вона з'явиться не відразу. Для цього буде потрібно тижнів зо два-три. Протягом цих тижнів ви повинні займатися англійською мовою регулярно, бажано щодня. Постарайтеся знайти собі тихе місце, де вам ніхто не буде заважати.
Не менш важливе: оціните свій рівень володіння мовою. Будьте реалістичні. Не впадайте у відчай, якщо трохи не розумієте. На все потрібен час.

З чого почати? Поставте собі за мету. Нехай це буде маленька мета, наприклад, пройти перші десять уроків курсу, але якщо ви досягнете її, то ви вже зробите крок вперед.

Підтримуйте свою зацікавленість. Зазвичай ми всі починаємо з ентузіазмом, але через якийсь час він випаровується. Заохочуйте себе, хваліть! Слухайте красиві пісні англійською мовою.

After 1189, when William the Lion bought the independence of Scotland for a sum of 10,000 gold marks, there was peace with England for over a hundred years. William's successor Alexander II and his son Alexander III concentrated on opponents nearer home, like the Lords of Lorne and the Lords of the Isles, who recognized the king of Norway, not Scotland, as their overlord.

These efforts by the Scottish kings roused (розгнівали) old King Haakon of Norway, and in 1 263 a large Norwegian force appeared in the Clyde. Bad weather scattered (розкидала) the ships, but the Norwegians managed to force their way ashore in Ayrshire. There Alexander met them and soundly beat them in the battle of Largs. As a result, Norway gave up the Hebrides to the king of Scots. However, the Lord of the Isles, caring little for overlords, whether Norwegian or Scots, continued to behave as an independent prince.

In 1286 Alexander III died after a fall from his horse. His sons had died before him, and the heir to the kingdom was a baby girl, Margaret, daughter of the king of Norway and Alexander's granddaughter. Scotland was left again without a strong head to wear the crown, at a time, unfortunately for the Scots, when the English crown was resting on a very strong head indeed, that of Edward I.

Edward suggested that the 'Maid of Norway' should marry his son. He sent a ship, with boxes of sweets, to fetch her, but she died on the way from Norway. Who was to reign now? Several nobles had claims of a kind, and the strongest candidates were Robert Bruce and John Balliol. Edward hastened to Scotland, declaring that he would help to judge who had the better claim. Under his menacing (грізний) eye, the Scottish nobles selected Balliol, Edward's choice.

It was obvious that Edward's real aim was to gain control of Scotland himself. His chief reason for preferring Balliol to Bruce was that he believed Balliol would do what he was told. He knew both men, for both had fought with him in France and both held lands in England, which made them Edward's vassals.

... Дуже цікаве питання для початківців викладачів, розібратися в ньому нам допоможе допоможе Марія Ганенкова, керівник сервісу по підбору репетитора і навчання англійської по скайпу online-teacher.ru .

Технологічний прогрес в сучасному світі дозволяє всім бажаючим організувати навчальний процес дистанційно, тим самим даючи можливість комфортно, мобільно і ефективно передавати або отримувати знання незалежно від дальності відстаней і тимчасових рамок, які поділяють викладача і студента.

Для носіїв іноземної мови або їх викладачів можливість проводити заняття через інтернет за допомогою програми Skype (Скайп) стає прекрасним шансом отримати фінансову незалежність і професійну реалізацію. Навчання по скайпу відкриває перед викладачем або репетитором масу унікальних можливостей, таких як:

- можливість спілкування з людьми з різних областей своєї країни і різних країн світу, що дозволяє розширити свій кругозір і вдосконалити володіння іноземною мовою;
- необмежений набір учнів, залежить виключно від навчальних можливостей викладача;
- вільний графік ведення занять і уроків, складений відповідно до планів викладача;
- оплата занять встановлюється викладачем згідно його бажанням і вимогам;
- комфортне місце для занять, що виключає всі можливі зовнішні подразники.

А чи є ситуації, коли вистачає і меншого словникового запасу?
Ви вже починали вивчати англійську мову, але результати були не дуже?
А чи можна вивчити його самостійно, сумніваєтеся ви?
З чого почати?
Who was to reign now?

Новости