Англійські та європейські розміри бюстгальтерів

До сих пір не існує єдиного загальноприйнятого способу позначення розміру бюстгальтера. Всі спроби уніфікації розмірних сіток поки не привели до результату. Далі в статті - як відповідають один одному європейські та англійські розміри бюстгальтерів.

Позначення розміру пояса бюстгальтера

Для позначення розміру пояса бюстгальтера в європейських країнах, в тому числі в Росії, використовується загальноєвропейська шкала. В її основі лежать результати вимірювання в сантиметрах. Пояс позначається цифрами, кратними п'яти - 65, 70, 75, 80 і т.д. до 115.

У деяких англійських торгових марках, наприклад, Freya, Fantasie, Elomi, Panache, використовується англійська шкала розмірів. Англійська шкала передбачає вимірювання в дюймах, позначається парними цифрами, наприклад, 30, 32, 34 і т.д.

Нижче наведена таблиця відповідності позначень розмірів пояса бюстгальтера з англійської та загальноєвропейської шкалою.

Нижче наведена таблиця відповідності позначень розмірів пояса бюстгальтера з англійської та загальноєвропейської шкалою

Позначення розміру чашки бюстгальтера

Хочемо звернути увагу користувачів нашого сайту, що при виборі розміру бюстгальтера в фільтрі на сторінці каталогу, використовуються дві шкали розмірів чашок бюстгальтерів - англійська і загальноєвропейська.

Англійська шкала розмірів застосовна тільки до торгових марок Freya, Fantasie, Elomi, Panache. Загальноєвропейська розмірна шкала може бути застосована до всіх інших брендам.

З 2015 року торгові марки Freya і Fantasie перейшли на загальноєвропейську шкалу розмірів чашок бюстгальтерів і використовують для позначення розмірів чашок букви англійського алфавіту поспіль, без задваіванія букв (типу DD, FF, GG і т.д.).

Для зручності користувачів, які давно носять ці торгові марки і звикли до старої системи позначення розмірів, ми зберегли для цих торгових марок стару шкалу розмірів у себе на сайті. Але виробник вже почав перехід на нову систему позначення розмірів, тому на ярликах виробів можуть зустрічатися як старі позначення розмірів чашок (у виробах, було випущено до грудня 2014 року), так і нові (у виробах, випущених з січня 2015 г.). Зверніть, будь ласка, на це свою увагу!

Якщо Ви знаєте свій «старий» розмір в цих торгових марках, вибирайте його і саме його називайте нашим продавцям-консультантам. При цьому на ярликах нових виробів Ви можете побачити іншу, нове маркування.

На фото наведені приклади маркувань, які використовуються англійськими брендами Freya і Fantasie. На ярлику виробника наведені розміри в різних системах - англійської (UK), європейської (EU), американської (US), австралійської (AU) і японської (JP). Щоб правильно зрозуміти ці позначення, треба дотримуватися простих правил.

Правильний розмір пояса, який відповідає європейській і російській розмірної шкалою, наведено під позначенням EU. Відносно чашки слід бути уважними - якщо маркування чашки для англійської та європейської розмірної шкали збігаються, то цей розмір чашки наведено в англійській розмірної шкалою. Якщо ж не збігаються, то розмір чашки наведено в європейською шкалою.

Нижче наведені приклади - фотографії двох торгових ярликів для одного і того ж розміру - 75F (англ.) По "старій" розмірної шкалою. На нашому сайті та у всіх документах (в т.ч. в накладних, які клієнт отримує разом із замовленням) ми використовуємо цю розмірну шкалу.

Це приклад старої маркування - позначення чашки з англійської (UK) і європейської (EU) шкалою збігаються. Таке маркування використовувалася англійськими виробниками Freya і Fantasie до початку 2015 року. Це приклад старої маркування - позначення чашки з англійської (UK) і європейської (EU) шкалою збігаються Це приклад нового маркування. Позначення чашки за європейською шкалою не збігається з позначенням по англійській шкалою.

Якщо у вас залишилися питання щодо визначення розміру бюстгальтера, і Ви не хочете розбиратися у всіх тонкощах позначень розмірів, скористайтеся нашими послугами з підбору правильного розміру бюстгальтера - в наших магазинах в Москві і Санкт-Петербурзі або онлайн. Ви також можете зв'язатися з нами по електронній пошті [email protected] або за безкоштовним телефоном 8-804-333-0-804.


© Дві Планети, 2009-2018. Дана стаття, як і всі матеріали сайту dveplanety.ru є об'єктами авторського права (в тому числі дизайн). Забороняється копіювання, розповсюдження (у тому числі шляхом копіювання на інші сайти та ресурси в Інтернеті) або будь-яке інше використання інформації і об'єктів без попередньої згоди правовласника. До порушників авторського права правовласник може застосувати заходи впливу, передбачені статті 1301 Цивільного Кодексу РФ (в т.ч. компенсація в розмірі від 10000 до 5000000 рублів).


Новости