Ані Лорак шокувала публіку відсутністю нижньої білизни

(Казань, 21 квітня, «Татар-інформ») (Казань, 21 квітня, «Татар-інформ»). Ані Лорак опублікувала в соцмережі знімок, який здивував всіх без винятку. Співачка одягла сукню з розрізом до пояса, що продемонстрував відсутність нижньої білизни.

Самий пікантний момент зйомки був у тому, що під час зйомок Лорак періодично як би обдувало, і плаття зрадницьки оголювало круте стегно української діви. У такі моменти співачка хапалася за білу тканину і скромно прикривалася, але всім присутнім в студії було очевидно, що на Лорак трусів немає.

Шанувальники буквально завалили свою улюбленицю компліментами, сказавши, що вона шикарно виглядає.

До слова, один з інтимних казусів трапився з солісткою групи "Фабрика" Іриною Тонева . Під час виконання хіта Ірина так активно рухалася, що її наряд, призначений виключно для позування на червоній доріжці, фізичного навантаження не витримав і підвів зірку.

під спідницею у Тонева було обтягуючі щільне міні, проте під час руху воно задралося до талії і глядачі змогли спостерігати стринги артистки. Однак сама Ірина залишалася в невіданні і вела себе на сцені, як ні в чому не бувало. На цей конфуз звернув увагу ведучий церемонії - Іван Ургант. Густо червоніючи, під регіт аудиторії Тонева початку поправляти примхливий предмет одягу. "Вона поїхала просто", - з посмішкою повернула на місце сповзли міні артистка.

Вона поїхала просто, - з посмішкою повернула на місце сповзли міні артистка

У Мережу потрапили знімки Алли Пугачової в басейні (фото)

У Манучарова народилася дочка в Америці (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

Новости