»Анна Курнікова в очікуванні дитини від Енріке Іглесіаса - ФОТОГРАФІЇ

Ага, так-так Ага, так-так ... Застукали папараці Анюту Курникову з явно округляється животиком. Ну, пора б вже. як-не-як вона живе в цивільному шлюбі з Енріко щось близько 10 років вже.

То вона ніяк не хотіла подавати заяву. Те Енріко стверджував, що не готовий поки до батьківства. Але природа бере своє. Зараз парочка відпочиває на популярному курорті Сан-Барт. Там зараз справжній зліт різних знаменитостей. Тут можна побачити і голлівудських зірок, і мільярдерів, і спортсменів.

Власне чутки про її вагітність ходять в світовій пресі вже пару місяців. Що спортсменка готується стати мамою і, нарешті, подарувати Енріке первістка. Але, незважаючи на це, Анна поки не поспішає підтверджувати або спростовувати цю інформацію.

Хоча по вільному одязі, яку останнім часом носить Курнікова, і по округлилася фігурі нескладно зрозуміти, що вона в положенні. Зоряна пара відпочиває зі своїми рідними на шикарній яхті, яка пришвартований недалеко від столиці острова Густавії. Молоді люди ведуть звичний образ для відпочиваючих: купаються, загоряють, милуються острівними красотами.

Судячи з одягу, яку носить спортсменка, дівчина явно намагається приховати свій виріс животик. Так, сонячним днем ​​Анна вийшла на палубу яхти в просторій туніці, а ввечері з'явилася у вільному толстовці. І взагалі, здається, що останнім часом Курнікова купує одяг в магазинах для майбутніх мам.

І взагалі, здається, що останнім часом Курнікова купує одяг в магазинах для майбутніх мам

схоже

Новости