Антивіруси від Kaspersky Lab. Рекомендуються при роботі з eBay і Paypal.

  1. Kaspersky Internet Security
  2. Основні функції програми:
  3. Антивірус Касперського
  4. Основні функції програми:
  5. Деякі нагороди та відгуки

Працюючи з аукціоном eBay і платіжною системою Paypal, вводячи дані своєї кредитної картки в мережі, переглядаючи безліч сторінок і електронних листів Вам в обов'язковому порядку знадобиться надійна антивірусна програма

Працюючи з аукціоном eBay і платіжною системою Paypal, вводячи дані своєї кредитної картки в мережі, переглядаючи безліч сторінок і електронних листів Вам в обов'язковому порядку знадобиться надійна антивірусна програма. Користувачі послуг цих систем є ласим шматком для шахраїв полюють в тому числі за допомогою вірусів, за приватними даними (логінами, паролями і т.д.), отримавши які вони отримують можливість вкрасти Ваші кошти обчистивши картку, електронні гаманці або залучити вкрадені акаунти в шахрайські дії. І це далеко не все: вірусна програма може стерти всі дані на жорсткому диску Вашого комп'ютера або навіть зіпсувати сам комп'ютер.

У цій же статті хочемо порадити Вам дійсно НАДІЙНИЙ захист Вашого комп'ютера. Як сказав Оскар Уальд: «У мене невибагливий смак - мені цілком достатньо найкращого». Про найкращому, на думку більшості ми зараз і розповімо.

Російська компанія «Лабораторія Касперського» вже більше десяти років є одним з визнаних світових лідерів у виробництві антивірусних програм. Розроблені фахівцями цієї компанії продукти захищають, як сервери багатьох відомих компаній, так і персональні комп'ютери користувачів з усього світу. Антивірусні програми «Лабораторії Касперського» розповсюджені і офіційно продаються більш ніж в 50-ти країнах світу. Виключне якість і надійність антивірусних продуктів цієї компанії підтверджені величезною кількістю міжнародних нагород і сертифікатів зарубіжних і російських комп'ютерних видань і тестових лабораторій.

Щоб абсолютно спокійно працювати в мережі Інтернет, постійно не переживаючи про те, що Ви і Ваш комп'ютер станете жертвою шахраїв, ми пропонуємо Вам придбати і встановити на свій комп'ютер, на вибір, один з двох новітніх антивірусних продуктів від Лабораторії Касперського, кожен з яких вже встиг зібрати чимало нагород.

Перший це Kaspersky Internet Security - найбільш, на наш погляд, кращий варіант, даний продукт являє собою повністю автоматизований комплекс захисту від шкідливих програм, хакерських атак і спаму. Цей варіант варто трохи дорожче, ніж Антивірус Касперського - класичний варіант захисту від вірусів і троянських програм. Ви можете вибрати будь-яку з цих програм, після оплати доставка покупки здійснюється негайно через Інтернет. Нижче ми розповімо трохи докладніше про ці дві продуктах.

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security являє собою автоматизований комплекс захисту Вашого ПК від вірусів і інших типів шкідливих програм, а також від хакерських атак і спаму.

Основні функції програми:

Кілька ступенів захисту від відомих і нових мережевих погроз:

  • перевірка по базах сигнатур.
  • евристичний аналізатор.
  • поведінковий блокує.
  1. Захист від комп'ютерних вірусів, троянів і черв'яків.
  2. Захист від шпигунського і рекламного програмного забезпечення.
  3. Захист від всіх типів клавіатурних шпигунів.
  4. Виявлення всіх видів руткітів.
  5. Перевірка файлів, пошти і інтернет-трафіку в режимі реального часу.
  6. Захист від вірусів при роботі з ICQ і іншими IM-клієнтами.
  7. Відміна небажаних і несанкціонованих змін на вашому комп'ютері.
  8. Запобігання витоку конфіденційної інформації.
  9. Захист від спаму і фішингу.
  10. Фунція «батьківського контролю», що дозволяє заборонити доступ до сумнівних сайтів і контролювати час, який Ваша дитина проводить в мережі.
  11. Засоби створення диска аварійного відновлення системи.
  12. Російськомовний інтерфейс.
  13. Безкоштовна російськомовна технічна підтримка.

Дізнатися більше про програму Kaspersky Internet Security

Антивірус Касперського

Антивірус Касперського - це класичний і найбільш простий варіант захисту ПК від комп'ютерних вірусів, шпигунських програм та іншого шкідливого програмного забезпечення.

Основні функції програми:

Кілька ступенів захисту від відомих і нових мережевих погроз:

  • перевірка по базах сигнатур.
  • евристичний аналізатор.
  • поведінковий блокує.
  1. Захист від вірусних і троянських програм, мережевих черв'яків.
  2. Захист від шпигунського і рекламного програмного забезпечення.
  3. Перевірка файлів, пошти і інтернет-трафіку в режимі реального часу.
  4. Захист від вірусів при роботі з ICQ і іншими IM-клієнтами.
  5. Захист від всіх типів клавіатурних шпигунів.
  6. Виявлення всіх видів руткітів.
  7. Автоматичне оновлення баз.
  8. Російськомовний інтерфейс.

Дізнатися більше про програму Kaspersky Internet Security

Деякі нагороди та відгуки

Деякі нагороди та відгуки

Вересень 2007

Один з провідних американських комп'ютерних онлайн-порталів CNET присудив «Антивірусу Касперського 7.0» престижну нагороду CNET «Вибір редакції». Іменного до думки цього порталу прислухаються рядові користувачі при виборі того чи іншого програмного забезпечення, тому що нагороди присуджуються тільки програмним продуктам який демонстрував невідому оптимальне співвідношення ціни і якості.

Березень 2008

Японський аналітичний портал Kakaku.com присудив програмному продукту Лабораторії Касперського - «Kaspersky Internet Security 6.0» нагороду «Gold Medal Product Award» в категорії «Кращий продукт в області інтернет-безпеки». Нагорода присуджена на підставі відгуків користувачів.

Нагорода присуджена на підставі відгуків користувачів

Січень 2008

Аналітики французького комп'ютерного журналу PC Achat присудили програмному продукту Лабораторії Касперського - «Kaspersky Internet Security 7.0» титул «Краща покупка 2008 року». Вони заявили, що «Kaspersky Internet Security 7.0» - це надійний щит проти вірусних програм, шпигунського програмного забезпечення, хакерських атак, спаму і фішингу. Особливо відзначена функція «батьківський контроль», що дозволяє заборонити доступ до сумнівних сайтів і контролювати час, який дитина проведена онлайн.

Січень 2008

За підсумками щорічного, відкритого голосування читачів авторитетного німецького журналу PC Praxis програмний продукт Лабораторії Касперського - «Kaspersky Internet Security», названий «Продуктом року» в категорії «Інформаційна безпека».

За підсумками щорічного, відкритого голосування читачів авторитетного німецького журналу   PC Praxis   програмний продукт Лабораторії Касперського - «Kaspersky Internet Security», названий «Продуктом року» в категорії «Інформаційна безпека»

Грудень 2007

За результатами конкурсу «Red Herring 100 Global 2007 Awards», проведеного редакцією відомого комп'ютерного аналітичного журналу « Red Herring », Лабораторія Касперського отримала нагороду« Red Herring 100 Global Winner »і увійшла в список 100-тасамих перспективних IT-компаній світу.

Лютий 2008

За результатами тестування проведеного бразильським комп'ютерним журналом InfoExame програмний продукт Лабораторії Касперського - «Kaspersky Internet Security 7.0» отримав приз «Вибір Редакції». Продукт показав найвищий рівень детектування шкідливих програм.

Продукт показав найвищий рівень детектування шкідливих програм

Август-Грудень 2007

Незалежне тестування проведене відомим російським інформаційно - аналітичним порталом Anti-Malware.ru за найвищу ступінь обнарубенія руткітів присудило перемогу «Антивірусу Касперського 7.0» і нагородило цей програмний продукт найвищою нагородою: «Gold Anti-Rootkit Protection Award».

Липень-Грудень 2007

Найавторитетніший британський журнал PC Pro - нагородив рішення Лабораторії Касперського: «Антивірус Касперського 7.0» і «Kаspersky Internet Security» отримали по дві вищі нагороди «Labs Winner» і «A List». В ході тестів фахівці PC Pro оцінювали не тільки ступінь і ефективність захисту ПК, але і простоту, функціональність і доступність програмних продуктів.

Новости