Японські візуальні новели: паралельні світи

Комп'ютерні ігри захопили весь світ
Комп'ютерні ігри захопили весь світ. XXI століття дозволив нам зануритися в атмосферу різноманітних «стрілялок», «броділок» і «думалок» на будь-який смак. Японія ж - країна технічного прогресу - пішла трохи далі, використавши можливості відеоігор для створення справжньої віртуального життя по той бік монітора.

Японія

Жанр гри, званий «візуальна новела» є підвидом текстового квесту, який вийшов за його межі завдяки глибині образів і тонкощі сюжету. Перед гравцем в такий новелі розгортається справжня історія, в якій він сам може впливати на події, вибираючи варіанти відповідей в діалогах.

В цілому така гра дуже близька до кінематографа і літератури, а також перегукується з коміксами манга . Найчастіше персонажі гри зображуються в стилі аніме і озвучуються професійними сейю .

Сюжет оповідання візуальної новели може бути яким завгодно. Серед жанрів в таких іграх зустрічається і фантастика, і комедії, і жахи, і любовні романи. Однак загальним в них є традиційне наявність етті-сцен, навіть якщо сюжет не передбачає еротики.
Сам же гравець є одночасно і глядачем, і головним героєм, занурюючись в атмосферу гри, ніби в реальне життя.

Японія, що породила візуальні новели, є батьківщиною і для більшості розробників, і для більшості фанатів. Активно набирають популярність такі ігри і в інших країнах.

Активно набирають популярність такі ігри і в інших країнах

Різноманітності всіляких відеоігор немає меж. Існують спеціальні сайти, де можна вибрати гру собі до смаку. Так само, як візуальні новели занурюють гравця в світ аніме, є ігри, які пропонують атмосферу інших мультфільмів, як, наприклад,. На сайті igrydljadevochek2.ru можна зіграти в цікаву відеогру, можна пройти кумедний тест, подивитися мультфільм і просто весело провести час. © imago

Публікація на сайті miuki.info 30.03.2014

Схожі записи на сайті miuki.info:

Новости