Арена сетап ДЦ + МРог (основні аспекти, поради по грі)

  1. Тими і дії на арені:
  2. 2.Авар + Рдру.
  3. 3.Аварії + ДЦ
  4. 4. Аварія + Ршам.
  5. 5.ШП + Шрог.
  6. 6.ДЦ + Мрог.
  7. 7.ДЦ + Фмаг.
  8. 8.ШП + Фмаг.
  9. 9. Отедльний блок віддам ДК сетапам.

Добрий день друзі

Добрий день друзі! Цим Гайдом мені хочеться відкрити нову гілку статей на сайті, пропоную присвятити її Гайд по Арені. Арену можна вважати однією з найбільш цікавих можливостей, які предаставляет нам гра. Безліч варіантів ведення гри, а так само величезна кількість гравців, яке так само як і Ви захоплюється ареною, не дозволить занудьгувати або заснути. Давайте ж почнемо першу дискусію.

В даному Гайд ми з вами розглянемо ротації на арені за один з найпопулярніших брекетів: ДЦ + МРог. Розповідь у цьому Гайд буде вестися від імені ДЦ.

Для успішної гри ДЦ повинен бути вкачає в Хаст. Як ви це будете робити - вирішувати вам. Від вас повинен йти хороший шкоди і постійний діспелл. Докладний гайд по ДЦ приставні можна прочитати на сайті перейшовши по засланні .

Тими і дії на арені:

1.Авар + Хпал.

Гра проти такого Сетап, за своєю суттю нехитра. Почнемо того, що правильне початок бою це 70% від загального внеску в перемогу.

При грі проти Сетап Авар + Хпал, починайте з того, що ваш розбійник Сапа Холіпала, потім, вся ваша увага має бути зосереджена на війні - відкриваєтеся в вару, діспелльте з нього все. В ідеалі все це робиться на шляху до хпалу. Як тільки проходить сап - фіряйте Холіка, тим самим законтроліть його знову. Рогу обов'язково повинен дати дізарм війну приблизно на 50-40% ХП, що б той не зміг піти на захист. Після цього, впринципі все просто, добиваєте вару. Для того, щоб в черговий раз "забути" про Холіки використовуйте Блайнд або майндконтрол.

2.Авар + Рдру.

Тут вже цікавіше. Діємо через світч. Свитч в вов - це різка зміна напрямку шкоди з одного супротивника на іншого. Проводиться з метою розвести супротивників на ключові зашитную спелли що б в подальшому не виникало проблем з контролем. Можливі два варіанти розвитку подій:
- відкриваємося в друїда, розводимо на трінкет і бар скін, віддаємо йому фір. При цьому максимально діспеллім друїда і допомагаємо з дамага без дот. Після фіра різко переходимо в вару. Так само важливий діспелл, тунелів дамага, віддаємо в друїда блайнд і добиваємо вару. Блайнд він не переживе.
- моє улюблене. Пріст виходить на вару, що б той зміг зробити Чардж. Поступово виводьте вару за колону / ящики і робите в нього опен з максимальним діспеллом. Головне тут - це грамотно віддати фір друїди, розвести його на трінкет. Після чого віддаєте блайнд. Вар вмирає. Якщо немає - робите свитч в рдру. Він має померти.

3.Аварії + ДЦ

Тут буде легко. Не дайте на початку гри увійти в комбат приставні. Сапа, відкриваєтеся в вару, віддаєте фір приставні, якщо є можливість - то ресап. Після фіра як правило Пріст віддає трінкет і починає хіліть. збиваєте каст майндконтролом або ж стусаном роги. Віддаєте блайнд - забираєте вару.

4. Аварія + Ршам.

Дуже і дуже нудний сетап. Граємо в Шаму, діспелл ​​+ Берн. Збиваємо все тотеми, особливо тремор і прилив мани. Періодично Допомагаємо з дамага, тому що при низькому рівні хп, ​​шаман змушений буде кастовать, отримає стусан в каст + ви можете спокійно бёрніть. Свитч в вару не має сенсу, вару просто так ви не вб'єте. Пробёрнілі - вбили і все.

5.ШП + Шрог.

Дуже і дуже неприємний сетап. В першу чергу за рахунок дикого контролю і стабільно високої дамага. Чи граєте строго в шп, заходите будь-яким способом в комбат і діспелліте приставні. Відкриття роги буде тільки після того, як зловите рогу. Якщо розбійник отримає сап, різко відкриваєтеся в шп і знищуєте його. Все залежить від злагодженості дій. Але не загравайтеся з дамага, не забувайте вчасно дати щілду розі і собі, що б не був неприємний свитч в вас.

6.ДЦ + Мрог.

Люстерко. Дуже і дуже бональная гра. По суті виграти той, хто грамотніше буде діяти. Хто швидше дасть фір, хто швидше сяде за мане або ж вчасно залосает блайнд. Грати потрібно дуже акуратно і якщо давати фір, то тільки в купу, що б потрапили і ріг і дц. Потрібно першим розвести дц на зуби, після чого, свитч в рогу і вин. Дуже добре буде, якщо ви вчасно усіє використовувати висушування розуму, вона виб'є рогу з інвізе, якщо він буде поруч з дц.

7.ДЦ + Фмаг.

Дуже не приємний сетап, вас будуть бёрніть, зливати вашу ману. Максимально швидко йдіть в лос і граєте в мага. Тут гра йде на ману. Одягаєте стаф на спірит і бігаєте навколо стовпів. Найчастіше фейкайте і розводите на сало мага через Шадоу школу. Нехай віддає Сайленс в ваші спалювання мани, контроль розуму. Як тільки отримуєте Сайленс - починаєте хіліться, діспелліть і протискуєте мага.

8.ШП + Фмаг.

Вижити вкрай складно, все залежить від грамотного Лосано роги і вчасно відданого швд в шип (збивання вівці). Потрібно пережити бурст, при цьому роги повинен сидіти на шп і не давати йому кидати вампірік за всяку ціну. На моїй практиці, при грі проти даного сетапа, завжди починалася агресивна гра в дц, без зливу кд. Як тільки роги відкривався, в мене кидали шип під Сайленс і протискуєте рогу. Розі в цьому випадку потрібно максимально оперативно піти в лос і жити. В ідеалі, вибити з комбата одного з супротивників (мага) і почати вбивати шп. В результаті чого - шп піде в Деф. Далі впринципі все стандартно, віддаєте фір магу і відбиваєте вівцю. Всі живи і щасливі.

9. Отедльний блок віддам ДК сетапам.

Не має сенсу рассмтраівать кожен сетап окремо, так як ротація, впринципі вийде така ж як і в аварії брекетах.
Дії тут гранично прості, головне це отлосать діспелл ​​від квола і розводити дк на хватку, що б не отримувати сало. Складного нічого немає, заводите акуратно дк за колону, роги відкривається і під чіпшот зливанн дк. Як правило довго такий сетап не живе. У ньому все залежить від дій Хіла противника. Не забувайте віддавати шакл (сковування нежеті) в Гулю і вовкулака. Найголовніше, під час бурста дк, не опускайте рівень хп нижче 50%. Сайленс і стан Пета під Гулей можуть забрати вас на раз - два. Головне що б роги тримав Діке під контролем що б ви встигли піти за колону і віддати шакл в Гулю. Все просто.


Повторюю, по іншим сетапам, якщо Вам знадобиться рекомендація в дії на арені з певним напарником - пишіть в коментарі. Відповідь буде надано у вигляді доповнення до статті в найкоротші терміни.

Інші записи:

Новости