Аргументи за легалізацію наркотиків / риба Шломі

  1. За легалізацію наркотиків / Shlomi Fish
  2. Мораль зловживання наркотиками
  3. Біологія вживання наркотиків
  4. Біофізика споживання наркотиків
  5. Аргументи щодо легалізації наркотиків
  6. 2. Війна з наркотиками не допомагає їм боротися
  7. 3. Заборона на наркотики знижує їх якість
  8. 4. Заборона на наркотики викликає їх надмірне використання
  9. 5. Уповільнення прогресу слабких верств населення
  10. 6. Споживачі наркотиків є «жахливим ворогом» компанії.
  11. 7. Заборона викликає небажану поведінку серед споживачів наркотиків
  12. 8. Запобігання законного використання
  13. 9. Тягар для суспільства обумовлено тим, що в тюрмі
  14. סיכום
  15. Що ви можете з цим вдіяти?
риба Шломі

Риба Шломі Він народився в США і зріс в Ізраїлі з віку 5. Риба, випускниця Техніона, являє In situ Різноманітні захоплюючі статті в різних сферах життя з ізраїльсько-палестинського конфлікту за допомогою статей про з відкритим вихідним кодом і неотехнологій для рабства і саєнтології.
Одна з найцікавіших статей - і одна з небагатьох, які були переведені на іврит - це стаття на цю тему. легалізація наркотиків

У своїй статті, названої «За легалізацію наркотиків», Fish детально моральність вживання наркотиків, біологія вживання наркотиків, біофізика вживання наркотиків, аргументи на користь легалізації наркотиків і багато іншого.

За легалізацію наркотиків / Shlomi Fish

Багато людей приймають заборона на використання і торгівлю наркотиками, які в даний час є незаконними (наприклад, марихуана, кокаїн і героїн) як належне. Вони вважають, що є підстави для заборони цих препаратів тільки тому, що вони фізично шкідливі. Однак це далеко не так. Хоча деякі ліки шкідливі, для них немає вагомої причини недійсний , Фактично, заборона на наркотики викликає так багато поганих побічних продуктів, що використання і торгівля ними повинні бути законними.

Якщо це звучить неймовірно для вас, читайте далі. Я впевнений, що ви виявите, що є підстави для того, що я говорю.

Війна з наркотиками підтримувалася політичними таборами справа і зліва і була відкинута тільки мною Лібертаріанці І інші групи меншин, які займають іншу позицію. В результаті більшість людей, які вважають, що вони повинні вибирати між лівими і правими, вважають, що заборона на наркотики є прийнятним для всіх. Але це не так. Як продемонстровано в Португалії - заборона на них не працює і тільки завдає шкоди громадському і приватному світу і має бути скасований як можна швидше.

Мораль зловживання наркотиками

У людини є основоположне право завдати шкоди самому собі, якщо він не заподіє шкоди іншим. Це тому, що кожна людина має своїм інтелектом, тілом і власністю і несе єдину відповідальність за використання або використання зла в них.

Всі аргументи, які цьому не сприяють, такі як твердження про те, що саме так люди вносять менший внесок в суспільство і стали для них тягарем, досить дурні. Це пов'язано з тим, що людина ніколи не зобов'язаний вносити свій вклад в розвиток суспільства ( «Спочатку не ображай»), а суспільство в цілому не зобов'язана підтримувати своїх членів (соціалісти стверджують інакше).

Таким чином, людина повинна мати ліцензію відповідно до закону на споживання наркотиків. Я не кажу, що це добре. Я просто говорю, що йому повинно бути дозволено це робити, точно так же, як йому дозволено курити, пити алкогольні напої, не дотримуватися особистої гігієни, розкидатися грошима без вагомої причини, вести себе нерозумно і т. Д. Все це шкідливі дії, але вони все ще цілком законні.

Кава небезпечніше марихуани

Біологія вживання наркотиків

Наркотики не так шкідливі для організму, як багато людей припускають. Більшість споживачів наркотиків є повністю здоровими людьми, які просто мають залежність від наркотиків, так само, як люди, які курять, або які є алкоголіками чи наркоманами, залежать від препарату. По-іншому вони можуть нормально функціонувати і бути хорошими громадянами.

Не зареєстровані випадки смерті від споживання марихуани, Кількість смертей кокаїну становить 20 на 100,000 (або 4, якщо враховуються такі чинники, як Погана якість Через заборону на наркотики), а число смертей від героїну становить 400 за 100,000 (або 80, якщо враховувати ці фактори). Це можна порівняти з смертністю 150 на людей 100,000 від алкоголь І 650 від споживання сигаретного тютюну.

Якщо взяти до уваги кількість споживачів, то в США було близько 390,000 смертей на рік від тютюну, 150,000 від алкоголю і тільки 400 від героїну і 200 від кокаїну (і зовсім не від марихуани).

Тому легалізація наркотиків, яка потенційно може зробити їх більш поширеними, не поставить під загрозу загальний стан здоров'я населення.

Біофізика споживання наркотиків

Саме споживання нелегальних наркотиків зазвичай не змушує тих, хто їх робить, скоювати злочини. Хоча наркотики впливають на мозок, значне збільшення відсотка споживання наркотиків саме по собі не призведе до значного збільшення числа скоєних злочинів.

Слід зазначити, що злочинна діяльність часто пов'язана з вживанням наркотиків з-за їх незаконного характеру в даний час і того факту, що споживачі наркотиків крадуть для отримання наркотиків (або інших злочинів, пов'язаних з наркотиками). Однак це не є прямим результатом біопсихологічних результатів самих ліків.

Аргументи щодо легалізації наркотиків

1. Заборона на наркотики викликає значне збільшення числа злочинів

Оскільки наркотики є незаконними, вони поширюються правопорушниками, які вимагають від них непомірною ціни. Набагато більш непомірна ціна, ніж потрібно для росту, дистиляції і розподілу. В результаті на ринку наркотиків існує великий чорний ринок, і наркозалежних людей, нарешті, змушені здійснювати такі злочини, як крадіжка або грабіж, щоб фінансувати свої звички до наркотиків.

Протестуючі хочуть своє пиво - демонстрації з ери "сухого закону" в Сполучених Штатах

Рівень злочинності в Сполучених Штатах збільшився вдвічі порівняно з забороною на алкоголь ( «закон сухості»). , Коли заборона видаляється, він повертається назад в початковий стан. Злочини, пов'язані з наркотиками, викликають аналогічну множинність через аналогічного характеру заборони.

Цей аналіз повинен також включати «злочину» від використання, транспортування і ціни на наркотики, а також злочини, викликані злочинним характером деяких наркоторговців. Транспорт наркотиків також є величезним джерелом доходу для організованої злочинності.

Можна було б усунути цей злочин одним махом, зробивши наркотики законними, Коли наркотики стають законними, вони будуть проводитися, поширюватися і продаватися законними місцевими утвореннями, з урахуванням обмежень капіталістичного ринку. Їх ціни впали до мінімуму, дозволяючи кожному купувати їх в необхідних кількостях. Злочинці більше не могли продавати їх на чорному ринку, так як їх не було б.

2. Війна з наркотиками не допомагає їм боротися

Правоохоронні організації намагаються зупинити торгівлю наркотиками шляхом захоплення наркотиків і торговців наркотиками. Однак кожна спіймана партія або дилер має тільки один наслідок: тимчасове збільшення ціни на наркотики в тому місці, де вони призначалися. Велика частина поставок і угод з наркотиками не береться або не припиняється, і це безглузда боротьба, щоб спробувати їх зупинити.

3. Заборона на наркотики знижує їх якість

Незаконні наркотики не продаються на вільному ринку, і в результаті продаваний продукт залежить від примх місцевого виробника і дистриб'ютора поза законом. В результаті вони часто мають низьку якість, що викликає безліч побічних продуктів здоров'я серед своїх користувачів, включаючи багато випадків смерті.

Під час заборони на алкоголь вони побачили, що якість алкогольних напоїв значно знизилося, і подібне явище відбувається зараз з наркотиками, які в даний час є незаконними.

4. Заборона на наркотики викликає їх надмірне використання

Люди, які стають важкими споживачами наркотиків, часто повинні знайти спосіб фінансувати свою залежність. В результаті вони часто стають самими торговцями наркотиками і намагаються підштовхнути наркотики до інших людей, включаючи дітей.

Законні наркотики зупинять цей цикл магії. Ціна на наркотики впала до рівня вільного ринку, і людям не доведеться самим ставати наркоторговцями, щоб фінансувати свою залежність.

5. Уповільнення прогресу слабких верств населення

Торгівля наркотиками в компанії, де вони є незаконними, - це спосіб заробити багато грошей. В результаті молоді люди з числа бідних знаходять продажу наркотиків простим способом вижити і уникати важчого ходу роботи в гідну працю.

Це погано позначається на суспільствах в трущобах, люди яких звертаються до наркоторгівлі, а не підвищують свій статус в світі. Легалізація наркотиків вб'є цей легкий шлях до втечі і змусить молодих людей з бідних верств населення боротися за чесне життя і поступово покращувати особисту та колективну фінансове становище.

6. Споживачі наркотиків є «жахливим ворогом» компанії.

В історії «жахливих ворогів» є повторюваний мотив - групи меншин, які лідери зображують настільки злими, що громадськість повинна бути готова пожертвувати своїм життям, свободою чи світом, щоб боротися з ними. Це були євреї в нацистській Німеччині і невірні в ісламі. У сучасному суспільстві споживачі наркотиків сьогодні служать страшним ворогом, заради якого уряд може завдати шкоди лібералізму і поступово поневолити маси.

Але споживачі наркотиків не такі вороги - вони не становлять небезпеки для суспільства. Крім того, це люди, яким потрібна допомога, а не ті, кого потрібно переслідувати і вимагати.

Легалізація наркотиків зупинить ірраціональну тенденцію перетворення споживачів наркотиків в страшного ворога і порушення урядом індивідуальних прав громадян. Немає вагомих причин порушувати права особистості, не кажучи вже про непотрібних і безглуздих спробах «виграти» війну з наркотиками.

7. Заборона викликає небажану поведінку серед споживачів наркотиків

Оскільки наркотики є незаконними і можуть стати причиною їх тюремного ув'язнення, споживачі наркотиків часто приймають небажану поведінку: вони брешуть, крадуть і стають нечесними і підозрілими. Це не результат самого препарату, а скоріше результат психологічної та правової ситуації, в якій він знаходиться. Легалізувавши наркотики, можна буде гарантувати, що споживачі наркотиків зможуть відкрито визнати свої проблеми і звернутися за допомогою.

8. Запобігання законного використання

Заборона на незаконні наркотики запобігає ряд законних видів використання рослин, з яких вони виробляються. Найбільш помітними прикладами є папір, яку можна підготувати з карти, але в даний час вона проводиться головним чином з дерев, які були відрізані (що, звичайно ж, не добре для навколишнього середовища), і використовує лікування Різні види марихуани.

9. Тягар для суспільства обумовлено тим, що в тюрмі

Заборона на наркотики призводить до тюремного ув'язнення багатьох людей - більше мільйона чоловік заборонені за злочини, пов'язані з наркотиками в Сполучених Штатах. Є й інші, якщо ви включаєте злочину, викликані наркотиками, такі як крадіжка, щоб отримати наркотики.

Ці ув'язнені представляють велике навантаження на суспільство, яке має підтримувати їх. Вони також перешкоджають людям, які вчинили більш серйозні злочини, ніж вони, що завдає шкоди системі кримінального і адміністративного управління адміністрації.

Легалізація наркотиків дозволить очистити в'язниці від невірних злочинців і відновити справедливість. І законним людям більше не доведеться підтримувати сотні тисяч споживачів наркотиків або наркоторговців.

Нобелівський лауреат з економіки (1976), Мілтон Фрідман , Показує, чому заборони на наркотики завдають нам біль:

Канабіс: Десятки проблем - одне рішення

סיכום

Заборона на наркотики - це справжня проблема з наркотиками. Це війна проти народу, яка росте в житті, грошах і власності. У нього немає вагомих підстав. Історія говорить нам, що всі заборони на подібні наркотики в минулому зазнали невдачі. Нинішня заборона на наркотики нічим не відрізняється.

Що ви можете з цим вдіяти?

Ось список дій, які ви можете зробити, щоб допомогти боротися з кампанією по наркотизації:

1. Поясніть іншим людям про це: напишіть про те, як зробити наркотики легальними в Інтернеті - в блогах, тут, на сайті, в списках розсилки, дискусійних групах і форумах; Написати роботу для своєї школи; Публікувати статті про неї в газетах, розповідати їй про своїх друзів і т. Д

2. Зв'яжіться з вашим урядом - напишіть вашим представникам і уряду і розкажіть їм, чому заборона на наркотики шкідливий і невиправданий. Якщо можливо, вкажіть представникам, що Підтримати скасування заборони на наркотики .

3. Не дійте проти мети - якщо ви або ви є поліцейським, який застосовує заборона на наркотики, то переходите в інший відділ або йдіть у відставку. Якщо ви або ви є агентом Агентства по боротьбі з наркотиками або аналогічної організації - йдіть.

4. Нарешті, не використовуйте незаконні наркотики. У них багато поганих медичних побічних продуктів, і їх використання зменшує ваш авторитет як людину, яка може критикувати заборона.

Активними діями, і якщо ми поширимо розуміння того, що наркотики знову повинні бути законними, ми можемо створити сильне і життєво важливе рух проти заборони на наркотики, яке може в кінцевому підсумку повністю викорінити його.

מקור

канабіс штрафи

(Починаючи з 1 в квітні 2019)

На підставі цифри, представленої міністром Ерданом. Поліція відмовляється розкривати офіційну цифру Детальніше тут )Що ви можете з цим вдіяти?

Новости