Ярмарки вихідного дня розширюють географію

30 березня 2016 14:55 30 березня 2016 14:55   Сільськогосподарський ярмарок вихідного дня стартує ще на одному майданчику - в Південно-Західному мікрорайоні, на вулиці Бардіна, 33

Сільськогосподарський ярмарок вихідного дня стартує ще на одному майданчику - в Південно-Західному мікрорайоні, на вулиці Бардіна, 33.

Торгівля розгорнеться вже в найближчу п'ятницю, 1 квітня, о 09:00. Жителі і гості міста зможуть придбати на ярмарку продукти і товари безпосередньо від місцевих виробників за приємними цінами, без торгових надбавок. Очікується, що асортимент продуктів буде широкий: м'ясна і молочна продукція, риба, овочі і фрукти, кондитерські вироби, рибні делікатеси.

Надалі ярмарок на цьому майданчику буде працювати кожні п'ятницю, суботу та неділю з 09:00 до 16:30.

Як розповіли в МКУ «Центр організації виставок і ярмарків», на сьогоднішній день в такому режимі вже працюють ярмарки в Чкаловському районі (вулиця Санаторна, 3 і вулиця Сімферопольська, 25) і в Орджонікідзевському районі (проспект Космонавтів, 43).

Рішення про відкриття відразу кількох майданчиків пов'язано з численними зверненнями городян з проханням організувати торгівлю сільгосппродукцією або продовжити роботу вже існуючих ярмарків.

Нагадаємо, відповідно до 14 тезами глави Адміністрації міста Єкатеринбурга Олександра Якоба, на території столиці Уралу посилено роботу з розвитку ярмаркової діяльності. Вона спрямована на підтримку місцевих виробників, а також на те, щоб якомога більшу кількість жителів і гостей міста змогли придбати необхідний товар за привабливими цінами. Для проведення і координації торгових заходів у 2015 році міська влада створила Центр організації виставок і ярмарків.

Текст підготувала Олена Порунова (телефон +7 (343) 371-72-99), фото Антона Буценко



Ключові слова: олександр Якоб , ярмарок

Матеріали по темі

Новости