Армія Росії (Armiya Rossii) акція | 10% | Червень 2019 | Подивитися! - Picodi Росія

  1. Одяг мілітарі і casual - два в одному
  2. Як використовувати промо-код на «Армія Россіі.ру»?
  3. Оплата і доставка товару
  4. Ати-бати, йшли солдати

Одяг мілітарі і casual - два в одному   На хвилі інтересу до всього вітчизняного і під впливом зростання патріотичного самосвідомості росіян в нашій країні з'явився модний магазин, що популяризує стиль мілітарі, військовий одяг, камуфляж і відповідні аксесуари кольору хакі

Одяг мілітарі і casual - два в одному

На хвилі інтересу до всього вітчизняного і під впливом зростання патріотичного самосвідомості росіян в нашій країні з'явився модний магазин, що популяризує стиль мілітарі, військовий одяг, камуфляж і відповідні аксесуари кольору хакі. І в цьому немає нічого дивного або предосудімого. Якщо в США дизайн сонцезахисних окулярів і курток-бомберів «Авіатор» був натхненний робочою формою пілотів американських ВПС, то в Росії місце такого fashion-стимулу зайняла одяг захисного кольору і всього, що «наше». Офіцерський ремінь, тактичні черевики, пілотки, поясні планшети визначають не одне покоління молоді та субкультурних кіл, та й люди старшого віку з сентиментальних міркувань прагнуть підкреслити стиль військовою формою.

Інтернет-магазин Армія Росії (Armiya Rossii) не так пропонує покупцям статутну одяг військового крою для спецслужб, скільки поширює ідеї практичності і багатофункціональності, використовуючи мілітарі в дизайні як натхнення, а не самоціль.

Інтернет-магазин Армія Росії (Armiya Rossii) не так пропонує покупцям статутну одяг військового крою для спецслужб, скільки поширює ідеї практичності і багатофункціональності, використовуючи мілітарі в дизайні як натхнення, а не самоціль

Проте, асортимент магазину Армія Росії дійсно широкий і може запропонувати не тільки стильні нині бомбери, лонгсліви, толстовки і поло, в яких ходить кожен хіпстера в помірних широтах на нашій планеті. У каталозі ви знайдете також справжню військову одяг і спорядження.

  • Одяг (традиційно поділена на категорії «чоловіча», «жіноча» та «дитяча», тут же ви знайдете нижню білизну і верхню сезонний одяг)
  • Взуття (суворі берци і армійські черевики)
  • Аксесуари (військова атрибутика, хустки, головні убори, штурманські і капітанські годинник і навіть піонерські пілотки і армійський несесер)
  • Тактична одяг (справжнісіньке обмундирування для співробітників збройних сил і структур спеціального призначення)
  • Сувеніри (різноманітні дрібнички, які не мають прямого відношення до Армії Росії, але забезпечені державною символікою)
  • Юнармія (все для хлопців, які беруть участь в новому патріотичному русі.

В каталозі одягу і взуття ви знайдете все самі топові позиції останніх років для чоловіків, жінок і дітей: стильну верхній одяг, костюми, топи, футболки, штани і шорти, часто з символічним і патріотичним принтом a la Russe. Також в російській стилі тут продаються приналежності для лазні (рушники, традиційні шапочки і рукавиці). У розділі сувенірів люкс око порадує позолочений iPhone з державною символікою Російської Федерації і шестизначним цінником. Але це не означає, що в магазині Armiyarossii.ru можна заощадити на покупці. Дизайн сайту виконаний досить незвично, що привертає увагу і інтригує. І все ж найцікавіше приховано в блозі інтернет-магазину. Саме звідси можна дізнатися про самих гордих вчинках держави у вітчизняній і світовій історії, почитати статті ІБ особливості святкування дня військово-морського флоту, ВВС, спецслужб, дня сім'ї, любові і вірності і так далі.

Як використовувати промо-код на «Армія Россіі.ру»?

Не варто турбуватися, якщо ви забули про те, як використовувати купон на знижку на офіційному сайті магазина Armrus. При оформленні покупки вкажіть спеціальний промо-код в поле «Дисконтна карта, промо-код, номер сертифіката» під описом замовлення, натисніть «Застосувати» і отримаєте знижку на чоловічий та жіночий одяг у військовому стилі.

Оплата і доставка товару

Було б дивно, якщо в магазині подібної тематики була налагоджена по-справжньому зручна система оплати і доставки. Оплатити замовлення кожен покупець може або готівкою кур'єру при отриманні, або найпоширенішими не тільки в Росії, але і у всьому світі банківськими платіжними системами VISA і Master Card. Використання пластикових кредитних карт в магазині «Armiya Rossii» безпечно і захищено спеціальним шлюзом (інакше це не був би магазин мілітарі :).

Ати-бати, йшли солдати

Продаж камуфляжного одягу та атрибутів мілітарі-стайл в Росії не рідкість. Ось ще кілька тематичних інтернет-магазинів, де можна купити військовий одяг або аксесуари з патріотичної символікою як на кожен день, так і по роботі або в зв'язку з індивідуальних переваг.

  • РоссІмпортОружіе - магазин екіпіровки і спорядження для справжніх чоловіків і захисників вітчизни
  • Солдат удачі - холодну та пневматичну зброю, оптика і спорядження для серьyoзнивх чоловіків

»?
»?

Новости