Аромат найсексуальнішого чоловіка

Почуйте, які шукають чоловіка? Почуйте, які шукають чоловіка Ні! Вам не вдасться догодити ароматом окремо взятій конкретній жінці, якщо ви не знаєте її переваг. І якщо вона не вибирає аромат разом з вами. Сприйняття запахів занадто суб'єктивно. Вік, віросповідання, місце проживання і маса вражень кожної окремо взятої життя накладають відбиток. Якщо їй подобався тільки одеколон її тата, то вам кранти. Навіть якщо ви знайдете той же одеколон, то не факт, що на вашій шкірі він буде пахнути так само.

ароматом всім жінкам оптом /> ароматом всім жінкам оптом "/>

Є ще юнаки, які намагаються спробувати догодити ароматом всім жінкам оптом. Щоб дамочки самі падали і в штабеля складалися. Що це? Наявність? Частково, так. А ще - лінь. Лінь шукати запах свій, індивідуальний. Простіше відмоніторити опитування на жіночих форумах і купити воду, згадувану частіше за інших. І стати середньостатистичним чимось пахне чоловіком. Замість того, щоб бути собою - Єдиним і неповторним. Ці всі наміри однозначні як виміряти середню температуру по лікарні і на підставі цих «наукових даних» виписати собі ліки. Є ще юнаки, які намагаються спробувати догодити   ароматом   всім жінкам оптом

Хлопчики! За що ж ви себе так не любите? Я розумію, що в магазині перед щільно заставленими полками ви губитеся і намагаєтеся якось звузити рамки пошуку. Все перепробувати неможливо. Так давайте звужувати ці рамки. Але як інструмент візьмемо НЕ градусник, сунути в жж або на форум, а парфумерний класифікатор. Теж не найточніший інструмент, смію зауважити.

Отже. Що ми маємо? Отже У класифікаторі, наприклад, Хаарман і Реймера маса незрозумілих слів - фужер, ароматичний фужер, спеціевий схід ... Цілий спеціальна мова, на вивчення якого теж потрібен час. Давайте краще спробуємо розібратися за допомогою простих і зрозумілих асоціацій: свіжий, солодкий, теплий. Свіжий. Особисто я не вважаю свіжі запахи сексуальними, але вони свідчать про те, що чоловік хоча б миється. Це не жарт. Багато хто намагається заглушити ароматом запах немитого тіла і невипраної одягу. Словами не передати, як це огидно. Тому, чоловік, який пахне свіжо - вже свято на нашій вулиці.

Свіжість буває: морська-озонова (вода, гори, сніг, кавуни, огірки), цитрусова (той самий одеколон тата або сучасне прочитання - бадьорі цитрусові соки) і гігієнічна (запахи рушників, дорогого мила, свежеглажених сорочок, лаванди). По частині озону, кавунів і моря я не порадник. Не люблю і не цікавлюся. Велика частина новинок виконана в цьому ключі. Вони безликі і не унікальні. Іноді огидні. Але це кому що подобається. Acqua di Gio Armani , Cool Water Davidoff , Kenzo L'eau par . Одеколони - справа інша. Вони теж рідко мають своє обличчя, але їх завдання не в тому, щоб виділитися. Навпаки. Вони підкреслюють небажання чоловіка йти на поводу у моди, загравати з оточуючими за допомогою запаху. Класичний цитрусовий одеколон - це самий егоїстичний продукт насправді: «Я вмився, поголився, освіжився і пішов робити справи, а над духами нехай тітки марніють». Мужній підхід. А мужність сексуальна. Хіба ні? Свіжість буває: морська-озонова (вода, гори, сніг, кавуни, огірки), цитрусова (той самий одеколон тата або сучасне прочитання - бадьорі цитрусові соки) і гігієнічна (запахи рушників, дорогого мила, свежеглажених сорочок, лаванди) Imperial Millesime Creed , Hermes Rocabar , LANCOME Hypnose Homme .

Свіжість цитрусових соків не так категорична, але теж приваблива. Clinique Happy , Moschino Friends . Свіжість гігієнічна зараз не в моді. Лаванда асоціюється зі старими дідусями, які одеколоном собі вуса. В сучасних ароматах лаванду використовують рідко або як малозначне деталі. Носіть лавандові води з обережністю. Якщо хочете здаватися старше і у вас неймовірних розмірів почуття гумору. Caron Pour un Homme, Rochas Man , Mouchoir de monsieur Guerlain.

Солодкий. Раніше «солодкими» називали східні аромати з дорогоцінними бальзамами, сандалом, смолами, корицею і ваніллю. Зараз в чоловічу парфумерію стали пхати фруктові ароматизатори ідентичні натуральним - папайю, маракуйю, ананас. Особисто я - проти. Але мене ніхто не питає. Хочуть чоловіки пахнути липким льодяником або дешевим йогуртом - вперед і з піснею. Багатьох чоловіків солодкість лякає. Фруктова мене лякає теж. А ось схід ... Так, щільний, важкий аромат нелегко носити. Ще важче вибрати. східні аромати даремно вважають жіночними. Якщо вони яскраві і гармонійні, зроблені з душею, то носій такого аромату залишить незгладимий слід в серцях захоплених їм у ліфті оточуючих. Найпомітніші і впізнавані компоненти східних солодких ароматів - амбра, ваніль і сандал. У пошуку орієнтуйтеся на них. Не лінуйтеся зробити кілька підходів до снаряда, щоб зрозуміти, що в цьому ви зможете проходити весь день. Не бійтеся східних ароматів з поміткою унісекс. На чоловічій шкірі вони сидять інакше, ніж на жіночій (а іноді краще). Восточнопахнущій чоловік виглядає щедрим і значним. Це дуже сексуально. Тільки будьте обережні з дозуванням, що не задушите свою даму, пан східний Отелло. Jacques Fath Pour L "Homme , SHAIK Chic Shaik №70 Arabia, ANTONIO BANDERAS SEDUCTION IN BLACK .

Теплий. Сама розпливчаста характеристика. Теплих ароматів так багато! Теплими можуть бути сонячні цитрусові (про них вже було сказано вище), східні спеціевие аромати (Теж см. Вище), східні без яскравих смакових відчуттів - з вираженими тваринами компонентами - мускусом, амброю, «шкіряні» аромати. Але частіше під «теплими» мають на увазі спокійні і затишні дерев'яні води без різкості в старті, солодощі або жорсткості в базі і деревно-східні аромати. Деревних навалом, але більшість з них один одному родичі. Багато просто не відрізняються, клонів, овечок Доллі. Це так сумно ... і не сексуально. нехитрий деревне аромат легко вибрати в подарунок, так само як кавуновий свіжий. У теплому деревному ароматі ви можете здатися і мишачо-сірим клерком з контори, яка торгує офісними меблями і Робін Гудом з Шервудському лісу. Є перевірений часом список. Ці - точно не пройдуть непоміченими. Dsquared2 He Wood Rocky Mountain , Fahrenheit Dior .

Деревно-східні, часто, цікавіше просто деревних. Не буду розповідати, в чому різниця. Ці нюанси класифікації важливі для просунутих користувачів. Та й неможливо їх розписати. Але якщо ви уникаєте солодощі в парфумерії, до цієї групи поставтеся обережно. Група найчисленніша. Тут буде і дерево + спеції і дерево + амбра і дерево + цитрусові. Але може бути і те, і друге, і третє.

Обов'язковий компонент - помітна деревна нота - кедр, сандал, ялівець, палісандр, хвойні породи, екзотична деревина. Наскільки сексуальні деревно-східні? Той же рецепт що у просто деревних - пробуйте. Вони занадто різні, щоб залишити якийсь передбачуване враження.

збільшити фото

Цілий калейдоскоп образів: "правильні" хлопчики, які зняли краватку Allure pour home Chanel , John Varvatos , Burberry London for Men ; засмаглі мандрівники Тури Хейердалом: Green Irish Tweed, Terre d'Hermes, Comme des Garcons 2 Man ; п'яниці і розпусники Хемінгуея в розтягнутих светрах: Yves Saint Loran L`Homme Jean Nouvel , Chaps Lauren; вчителя географії: Amouage Epic Man, Tokyo by Kenzo , Vetiver Tonka Hermessence і геометрії Egoist Chanel . І просто шпана Black XS .

Особлива стаття деревно-шкіряні та шкіряні. Особисто для мене чоловік, що зважився носити шкіру, вже заслуговує на увагу. Такий вибір говорить про сформованому смаку, сміливості, рішучості. А рішучість сексуальна.Estee Lauder Aramis Devin , Bel Ami Hermes , Derby Guerlain, CANALI BLACK DIAMOND , CALVIN KLEIN EUPHORIA men .

За кадром в спробі класифікувати за простими асоціаціям: свіжий, солодкий, теплий залишилася маса всього. Залишилися класичні шипри зі світлим цитрусовим стартом і моховитої важкою базою. Чи можуть вони бути сексуальні? Звичайно. Але тут як з деревними - піди вибери, очі розбігаються. Не потрапили в класифікацію класичні та ароматичні фужери. Вони не солодкі, не свіжі і не теплі. Вони досить жорсткі, інтровертні.

Так, мужність фужерів сексуальна, але порекомендувати розбиратися в них не наважуся. Хіба що, кому-то випадково пощастить отримати в подарунок Equipage Hermes. Залишилася за кадром маса селективний. Але на них, як правило, не написана статева приналежність, а це наших чоловіків, що шукають найсексуальніший аромат 2009 року, лякає. Чи не підходять під визначення солодких, свіжих і теплих мускусно-цібетіновие красені. Так, вони по-звірячому сексуальні. Можуть бути. Якщо «сядуть». Понюхайте Amouage Gold man, злякайтеся і заспокойтеся. І свідомо винесено з усіх груп Платиновий Егоїст. Бо нефик! Набрид. І в фіналі як зазвичай мантра: немає, і не може бути універсальних порад в питанні вибору запаху. Ні, і не може бути швидких відповідей.

Ніхто не дасть однозначну відповідь, який   аромат   найсексуальніший Ніхто не дасть однозначну відповідь, який аромат найсексуальніший. Нюхати, пробувати, спостерігати, вибирати. Але найголовніше - запах повинен подобатися вам.

Почуйте, які шукають чоловіка?
Що це?
Наявність?
За що ж ви себе так не любите?
Що ми маємо?
Хіба ні?
Наскільки сексуальні деревно-східні?
Чи можуть вони бути сексуальні?

Новости