Аромати для чоловіків

Чоловіки частіше, ніж жінки, побоюються експериментувати з парфумерією. Роками можуть користуватися одним і тим же ароматом: древнім прекрасно-мужнім Fahrenheit Dior, супер популярним освіжаючим Allure Homme Sport Chanel, завжди і всюди доречним Acqua Di Gio pour Homme Giorgio Armani.

Свята - відмінний привід розширити горизонти, якщо Він не закоренілий консерватор, звичайно. Я допоможу вам визначитися з вибором.

Суворому на вигляд чоловікові з ніжним люблячим серцем і схильністю до ризику і пригодам підійде потужний деревний аромат. Конопля, боброва струмінь і ветивер харизматичного Kinski від Escentric Milecules для самих грізних і безбашенних. Визнаний афродизіак Hermes Terre d'Hermes: ветивер, кедр, перець, відтіняють цитрусами. Якщо потрібно щось на зразок Terre, але з перламутровими ґудзиками, спробуйте Red Vetyver Montale (дорожче) або Bang Marc Jacobs (дешевше).

Чоловіки частіше, ніж жінки, побоюються експериментувати з парфумерією

Якщо ваш чоловік все ще уявляє себе юнаків з палаючим поглядом, йому підійде якісний свіжак. Наприклад, несолодкий запаморочливий аромат мохіто і вічного літа Guerlain Homme L`Eau від Guerlain. Сандал з морською водою і вітром мандрів Santal Wood Montale перетворить вашого улюбленого в Джека Горобця. Терпкий грейпфрут, гострий імбир і бадьорить озон Chrome Sport Azzaro для вічного студента в білосніжній сорочці.

Привабливого серцеїдові, солодкого коханцеві шкіряно-шоколадний Valentino Uomo від Valentino, яким сміливо можна користуватися і самої. Лікерний, чарівно тягучий, з гіркими деревними нотами L'Homme Parfum Intense Yves Saint Laurent. І звичайно, нестерпно бездоганний имбирно-деревинно-ладанний метросексуал Bleu de Chanel від Chanel.

Для любителів класики підійдуть аромати в стилі Ретті Батлера, що гармоніюють з білозубою посмішкою, елегантним костюмом і аристократичної поставою. Теплий, слідкувати-спеціевий, димчастий Noir Tom Ford, повний чарівних цитат з Habit Rouge і Shalimar Guerlain. Гірко-пряний зі свіжою кислинкою цитрусів Whitehall Hugh Parsons - вишуканий, як шовковий шийну хустку під твідовий піджак. Новинка цього року - зігріваючий, шорсткий, мигдально-шкіряний L'Homme Ideal Guerlain.

Дорослій, що відбувся чоловікові з сивиною на скронях і солідним досвідом за плечима підійде шипровий з тваринної нотою розкішний Antaeus Chanel, а також пачулістий з медової шкірою імпозантний Givenchy Gentleman Givenchy.

Він оцінить ваш тонкий смак і ніжні почуття. Ненудних вам свят!

Новости