Аромати на літо: п'ять цитрусових ароматів, які освіжать і підбадьорять

  1. Grapefruit від Jo Malone
  2. Aoud Blossom від Montale
  3. Aura Tonka від Première Note
  4. Couture La La Malibu від Juicy Couture
  5. Neroli Portofino від Tom Ford

Цитрусові аромати просто створені для спекотного літнього сезону, коли душа вимагає чогось свіжого і бадьорить. Пропонуємо тобі нашу добірку з п'яти чарівних цитрусових парфумів, серед яких ти обов'язково знайдеш свій!

Grapefruit від Jo Malone

Аромати легендарного бренду вже представлені у фірмовому магазині в Києві, а значить, дивовижний парфум Grapefruit від Jo Malone ще ближче, ніж був раніше. Як ти вже здогадалася, основним компонентом є грейпфрут, який тонко доповнюють нотки жасмину, м'яти, розмарину, ветівера і стручкового перцю. Серед ароматів на літо радимо звернути увагу на даний варіант через його багатогранності і універсальності.

Aoud Blossom від Montale

Несподіваний і нестандартний аромат, який спочатку чарує ледь вловимими нотками мандарина, троянди і жасмину, а потім дивує пекучим УДОМ. Цитрусовий, квітковий або удов'їх - аромат змінюється протягом дня, задаючи новий настрій. Навіть будні стануть набагато яскравішим і цікавішим з таким оригінальним парфумом на літо 2018 року.

Aura Tonka від Première Note

Ця новинка парфумерії 2018 року закохує в себе з перших же секунд знайомства, залучаючи цитрусовими і мигдальними нотками, які потім доповнюють акорди жасмину і лаванди. В основі - ідилія легкої пудри і деревного шлейфу. Якщо ти шукаєш щось особливе, цей варіант для тебе. Чудовий парфум для справжніх гурманів.

Couture La La Malibu від Juicy Couture

Цей аромат - справжній калейдоскоп з ноток апельсина, конвалії, півонії, франжипани, білого дерева і мускусу, що робить його яскравим, соковитим і апетитним. Він відмінно підійде для літнього сезону, коли хочеться відчувати на собі одночасно свіжий, але стійкий і запам'ятовується запах. Ідеальний для дівчат, які люблять пригоди і впевнені в собі в будь-якій ситуації.

Neroli Portofino від Tom Ford

якщо серед новинок духів 2018 року ти не знайшла заповітний цитрусовий аромат, пропонуємо звернути увагу на Neroli Portofino від Tom Ford. Цей парфум присвячений сонячному Портофіно, тому відрізняється легкістю, свіжістю і свободою. Він бадьорить, але в той же час заспокоює, а все завдяки ефірному маслу неролі, мандарину і бергамоту, доповнених стійкою амброю.

Він бадьорить, але в той же час заспокоює, а все завдяки ефірному маслу неролі, мандарину і бергамоту, доповнених стійкою амброю

Новости