Аромати сімейства свіжі

  1. Свіжі аромати для жінок -
  2. Аромати сімейства свіжі, приклад свіжих духів для чоловіків

Витончені і ненав'язливі парфуми із запахом свіжості зеленого листя і свежесрезанной трави Витончені і ненав'язливі парфуми із запахом свіжості зеленого листя і свежесрезанной трави. Аромати сімейства свіжі - це свіжі аромати з відтінками листя і стебел поєднуються з нотами гіацинта, чайної троянди, розмарину, лаванди, гіацинта і гальбанума, а так само з деревними тонами сосни і ялівцю.

Духи з запахом свіжості не тільки володіють оздоровчим ефектом, вони прекрасно підходять до будь-якого іміджу і своїм ненав'язливим, свіжим ароматом можуть у будь-якої людини створити піднесений настрій. Особливо гарний такий парфум в тепле і жарку пору року, коли не хочеться одягати важкий, шлейфовий запах. Переваги духів із запахом свіжості в тому, що він підійде до будь-якого часу доби і події.

В їх основі - екологічно натуральні есенції, олії для створення особливої ​​атмосфери в будинку. Вони дійсно можуть поліпшити клімат в родині, розслабити після важкого трудового дня, допомогти подолати втому і роздратування або, навпаки, налаштувати на роботу. Багато парфумери пов'язують аромат парфумів з характером жіночої зачіски і кольором волосся. Свіжий аромат парфумів підходить ніжним блондинкам. Він прекрасно поєднується з їх світлим виглядом. Свіжі духи надають їм додаткову чуттєвість і гармонію.

Свіжі аромати для жінок -

Davidoff Cool Water Wave чуттєва хвиля свіжості для сучасних, впевнених в собі жінок. Злови свою хвилю з цим прекрасним ароматом! Парфумерна композиція відкривається соковитими нотами кавуна, манго, пасифлори і гуави, продовжуючись чуттєвим квітковим серцем з фрезії, півонії і рожевого перцю, огортаючи спокусливим теплим акордом деревних, мускусних і амбрових нот.

Парфумерна композиція відкривається соковитими нотами кавуна, манго, пасифлори і гуави, продовжуючись чуттєвим квітковим серцем з фрезії, півонії і рожевого перцю, огортаючи спокусливим теплим акордом деревних, мускусних і амбрових нот

Escada Into the Blue яскравий, легкий і свіжий як бризки фонтану. Цей квітковий аромат, оснащений нотками свіжості водоспаду, постачає ваші почуття вибухом неймовірної щастя. Аура аромату Escada Into the Blue здатна розчинити в собі всі ваші негативні емоції, при цьому додаючи позитивних. Це дозволяє власниці цих духів заново оцінити красу світу, який нас оточує. Ця парфумерія тільки доторкнеться до вашої шкіри, як в той же самий момент він здатний полонити в свої обійми, а так же пробудити палке прагнення до життя. духи Escada являють собою пісню природи з невеликою терпкою домішкою динамічної міського життя.

духи Escada   являють собою пісню природи з невеликою терпкою домішкою динамічної міського життя

L'eau par Kenzo pour femmе - свіжий, квітковий передає чудову, ароматну суміш компонентів високої якості. Жінка не залишиться байдужою від легкого і ніжного аромату. Головні нотки парфумерної композиції - лотос, мускус, цитрусові, бузок, очерет, персик, м'ята, ніжна лілія.

Аромати сімейства свіжі, приклад свіжих духів для чоловіків

У легкому і свіжому ароматі L`eau par Kenzo Homme від Kenzo для чоловіків органічно сплітаються озонові і водні акорди. У композицію увійшли екзотичні ноти апельсина юзу, водяний перець і білий лотос, що символізує собою філософську мудрість і вічне життя. У чуттєвому шлейфі білий мускус з'єднується з зеленим перцем.Свежій аромат L`eau par Kenzo Homme сподобається сучасному чоловікові з активною життєвою позицією.

Свежій аромат L`eau par Kenzo Homme сподобається сучасному чоловікові з активною життєвою позицією

Bvlgari Aqva Marine- новий зачаровує аромат. Він здивує Вас своєю свіжістю і новиною. Зробить Вас частиною природи. Відчуйте себе всесильним. З цим ароматом Ви потрапите в чарівний світ природи з кришталево чистими водами річок і озер. духи Bvlgari призначені для молодих впевнених в собі і рішучих чоловіків. Вперше був представлений в 2008 році. Флакон має цікаву круглу форму; зеленого кольору з сірим ковпачком. Типовий денний аромат. Відноситься до сімейства свіжих цитрусових ароматів. основні ноти: неролі, грейпфрут, сидр.

основні ноти: неролі, грейпфрут, сидр

Carolina Herrera «Aqua» - це свіжий чоловічий аромат, який дарує відчуття життєвої енергії, свободи і світового простору. Цей аромат загадковий і багатоликий, точно такий же, як і його власник. Він сильний - немов морський вітер, таємничий - немов води Тихого океану, глибокий - немов прохолодне лісове озеро. Цей чоловік зачарує своїм поглядом і підкорить ароматом відразу і назавжди серця всіх оточуючих його жінок.

Перевага духів із запахом свіжості перед іншими ароматами в тому, що свіжі духи завжди актуальні, свіжим ароматом таких духів можна користуватися в будь-який час доби і особливо актуально для літа.

Свіжий аромат - нові, енергійні і легкі духи, з природним запахом!

Новости