Ароматний мороз: 9 найкращих парфумів для зими

  1. Mon Secret від Pola
  2. Comme une Evidence L'Eau de Parfum Intense від Yves Rocher
  3. Aura Loewe Magnetica від Loewe
  4. Femme від Avon
Кращі аромати для зими Лінда Євангеліста в рекламі аромату Aura Loewe Magnetica від Loewe

Більшість представниць прекрасної статі продовжують вибирати на холодну пору року більш насичені аромати, однак ми пропонуємо вам оцінити різноманітні варіанти: від важких східних до легких квіткових, які по-новому заграють на свіжому морозце. Представляємо вам запахи для різного бюджету, які допоможуть полонити оточуючих захопливою шлейфом.

Mon Secret від Pola

Mon Secret від Pola

Знаменитий японський бренд класу люкс Pola випускає в цьому сезоні чудовий шипровий парфум під назвою Mon Secret.

Вперше цей запах був створений в далекому 1963 році і за час свого існування зміг завоювати статус абсолютного бестселера. Композиція включає ноти прянощів, дубового моху, свіжої зелені, троянди, жасмину і спецій. Одним з головних плюсів цього аромату є стійкість.

Дизайн флакона нагадує амфору, наповнену «живою водою». Він забарвлений в насичений темний колір, який уособлює секрет, що належить тільки його власниці, а кришечка виконала у вигляді букета квітів. Цей запах покликаний врівноважувати розум і почуття, дарувати відчуття гармонії. Він припаде до смаку справжнім цінителям і шанувальникам ексклюзивної парфумерії.

Comme une Evidence L'Eau de Parfum Intense від Yves Rocher Comme une Evidence L'Eau de Parfum Intense від Yves Rocher

Comme une Evidence L'Eau de Parfum Intense від Yves Rocher

Французька марка Yves Rocher представила жіночу парфумерну воду Comme une Evidence L'Eau de Parfum Intense, яка стала новою, більш насиченою версією запаху Comme Une Evidence L'Eau de Parfum 2003 року.

Слідкувати-квіткова композиція розкривається нотками фіалки. У серці звучать жасмин і ефірне масло дамаської троянди, а заключними акордами служать шоколад і світлі породи дерева. В результаті запах вийшов теплим, багатошаровим, чуттєвим і захоплюючим. Він був створений парфумером Анник Менардо (Annick Menardo) для незабутніх моментів в житті. А флакон, пофарбований в романтичний рожевий колір, допоможе вам налаштуватися на відповідний лад.

Aura Loewe Magnetica від Loewe

Aura Loewe Magnetica від Loewe

Яскравий іскристий аромат Aura Loewe Magnetica від іспанського лейблу Loewe надихає і огортає за допомогою пікантних ноток малини і червоної смородини, ніжних пелюсток фіалки, приправлених рожевим перцем і бергамотом. Квіткове серце новинки виткане з самбакского жасмину, ірису, нарциса і троянди сорту «Отто». А теплу чуттєву базу парфумерної води формують австралійське сандалове дерево, атласский кедр, нектар полуниці і замша. Магічний шлейф Aura Loewe Magnetica занурює в ауру щастя і насолоди, дарує відчуття легкості і блаженства.

Флакон класичної форми виконаний з прозорого скла, на одній з бічних граней на шкірі вигравірувано назва аромату. Округлі лінії кришечки є зразком стилю арт-деко.

Аромат присвячений великим музам геніїв і жінкам, які сподіваються ними стати. А обличчям рекламної кампанії була вибрала супермодель Лінда Євангеліста (Linda Evangelista).

Femme від Avon

Femme від Avon

Американська демократична марка Avon випустила новий аромат для жінок Femme, композиція якого будується на контрасті свіжих і квіткових ноток. Натхненням для його створення стали знамениті актриси і співачки, блискучі на червоних килимових доріжках. Композиція новинки розкривається нотками фіалки, сливи і рожевого грейпфрута, в серці звучать дика орхідея, магнолія і жасмин, а в ролі завершальних акордів виступають деревина, шкірка персика, амбра і мускус. Флакон же нагадує огранений блискучий діамант - неодмінний атрибут слави і популярності.

Ця туалетна вода змусить вас відчути себе зіркою. Запах сподобається яскравим і товариським представницям прекрасної статі, які обожнюють перебувати в центрі уваги.

Новости