Artosca пропонує вам кращі барбекю для вашої тераси або саду

Якщо ви також чините опір кінця літа ... Artosca У них ідеальні барбекю, тому ви можете скористатися погодою і провести відмінний день з друзями або родиною.

У Jávea, Artosca має ексклюзивний бренд Barbecue Broil King, світового лідера. Цей бренд характеризується дуже високими стандартами якості, виробництвом 100% в Канаді та зручним і ідеальним дизайном, щоб отримати ідеальний аромат для ваших палких, в литих гратах з нержавіючої сталі.

Крім того, широкий каталог, який вони пропонують в Артоске, дозволить вам вибрати барбекю, яка найкращим чином відповідає вашим потребам.

Модель мандрівника Broil King Porta Chef - найдорожчий мандрівник. Це портативні барбекю, ідеально підходящі для відпочинку у вихідні дні.

Якщо вам подобається йти від звичайних, спробуйте новий дим, з вертикальним дизайном і який пропонує вам широкий простір для приготування їжі в решітках 4.

І якщо ви любите готувати барбекю для всієї родини, оновлена ​​серія Monarch пропонує вам місце для розміщення посуду, страв і всього, що вам потрібно.

Крім того, якщо вам потрібні аксесуари, ви можете знайти товстий камінь для гриля, набір посуду, столові кедри і жаровню для курки і інші.

Зупиніться на Artosca в Carretera de Gata, 57 (Jávea), і вони порадять вам вибрати ідеальний Бройля-Кінг для вас.

Зупиніться на Artosca в Carretera de Gata, 57 (Jávea), і вони порадять вам вибрати ідеальний Бройля-Кінг для вас

Новости