Асоціація «Всеукраїнське Об'єднання крюїнгових компаній»

Член Європейської Асоціації

Асоціація «Всеукраїнське Об'єднання крюїнгових компаній» (зареєстрована як юридична особа 15 квітня 2014р) є незалежною добровільною організацією, яка об'єднує компанії, чия діяльність пов'язана з працевлаштуванням українських моряків для роботи на суднах під іноземним прапором.

Метою створення асоціації ВОКК є взаємодія і розвиток тісних, і взаємовигідних відносин між органами державної влади та учасниками асоціації. Асоціація представляє професійні інтереси галузі в органах державної влади і управління:

Законодавчому - Верховна Рада України,

органах державного управління - Міністерство соціальної політики України, Міністерстві інфраструктури України,

а також забезпечує співпрацю з Міністерством закордонних справ України.

Лобіювання інтересів національного крюїнгу на національному рівні забезпечує прямий вплив на формування політики держави в морському секторі економіки, збереження кадрового резерву морських фахівців для відновлення морської індустрії та відродження судноплавного потенціалу країни.

Діяльність Асоціації ВОКК продемонструвала можливість об'єднання бізнесу для вирішення спільних завдань, зберігаючи індивідуальність і здорову конкурентного ринку послуг посередництва у працевлаштуванні моряків.

Асоціація ВОКК вперше продемонструвала єдність і взаємозалежність освіти, підготовки та працевлаштування моряків, які представляють цілісну систему з критичною значимістю кожної з її складових.

ВОКК сприяє підвищенню якості послуг крюїнгових компаній шляхом участі в семінарах, нарадах, конференціях з питань організації і практики крюїнговою діяльності, а також професійної підготовки персоналу, і підвищення рівня їх кваліфікації відповідно до міжнародних стандартів.

У 2018 році Асоціація ВОКК стала членом європейської Асоціації Eurocrew, головною метою діяльності якої є забезпечення робочих місць для європейських моряків і просування європейських трудових ресурсів відповідно до найкращих європейських стандартів, визначення належних правил професійної етики в морському секторі бізнесу.

Новости