Астрологічний гороскоп на квітень 2018, Ваги.

  1. Що стосується Місяця.
  2. Що стосується положення Вашого управителя Венери в гороскопі.
  3. Що стосується положення Марса в гороскопі Терезів .
  4. Положення Сатурна Сатурна в гороскопі Терезів .

Вітаю Вас дорогі   ваги Вітаю Вас дорогі ваги . Мене звуть Марія Воліна. Це Ваш Чарівний астрологічний гороскоп на квітень 2018 року. Нагадую, що прогноз Астросістемний, за сферами життя, тому, щоб отримати вичерпну інформацію, читайте статтю до кінця. Почнемо ми з Вами з основних завдань і цілей квітня.

З 20 березня по 20 квітня, Сонечко буде в сьомому секторі Вашого гороскопу, а це значить, що для Вас найбільш важливими будуть питання партнерства, співпраці, нових знайомств. Буде можливість заявити про себе, можливість здобути більшу популярність, можливість просунути себе в будь-якому як, особливо, якщо Ви займаєтеся консультуванням, і Ваша сфера роботи пов'язана з людьми. Це дуже сприятливий проміжок часу для Вас. Сьомий сектор гороскопу, це про питання особистих відносин. Ви можете зустріти людину свого серця. Якийсь важлива подія станеться у Вас в особистому житті, це може бути, весілля, заручини або якесь важливе рішення, яке Ви прийміть. У будь-якому випадку, це дуже продуктивний проміжок часу, коли потрібно йти до людей, коли не потрібно грати в затворника, а потрібно стукати в усі двері і Вам відчинять. Обов'язково слід здійснювати Ваші мрії бажано в парі з кимось, об'єднуючи зусилля, як то кажуть, ноша розділена на трьох, набагато легше, ніж коли Ви все тягнете на собі.

З 20 квітня по 21 травня Сонце буде в Вашому восьмому секторі гороскопу. Будуть актуальні питання, пов'язані з грошима, а також з трансформацією ... Якась глибинна перебудова буде відбуватися у Вас Терези. Хто то з Вас займеться психологією, езотерикою, окультними практиками, хто-то з Вас відправитися на консультацію до фахівця, щоб краще розібратися в собі, у кого-то з Вас буде активно йти бізнес, особливо, якщо Ви особисто займаєтеся бізнесом. Будуть відбуватися якісь зміни. Це буде дуже активний насичений період. У будь-якому випадку, питання грошей, питання фінансів у розподілі прибутку, прийдешніх покупок і витрат будуть актуальними для Вас. Можливо У Вас будуть якісь справи ,, пов'язані з інвестуванням, пов'язані з вкладенням грошей куди-небудь,

18 квітня буде дуже важливий Аспект, який не можна пропустити, тому що буде з'єднання Сонце-Уран у Вашому сьомому Домі. Це вказує на несподіване подія, пов'язана з партнерством, з особистим життям. Це може бути несподівана зустріч, несподівану пропозицію, несподіване подорож, несподівана пропозиція про співпрацю, або несподіване усвідомлення, яке відбудеться всередині Вас. Тобто, не обов'язково, що це будуть події на зовнішньому плані. Це може бути глибинне усвідомлення, яке відбудеться всередині Вас ... Не потрібно цього чекати, потрібно просто бути усвідомленим, тобто, дивитися які можливості надає Вам доля і, як то кажуть, хапатися за ниточки.

Що стосується Місяця.

Обов'язково враховуйте Місяць без курсу. Хочу зауважити, що квітень, це перший нормальний місяць з повним місяцем і молодиком. До цього було, або два Повний місяць, або затемнення. Загалом, не було нормального циклу Місяця. У квітні цей цикл буде нормальним.

16 квітня буде молодик в Овні , У Вашому сьомому будинку, що ще раз підкреслить важливість усіх, вищеназваних сфер, пов'язаних з партнерством і особистим життям для Вас.

30 квітня буде повний місяць в Скорпіоні , У Вашому другому будинку, який дасть вам можливість отримати певний результат, пов'язаний з фінансами, пов'язаний з роботою. Активно працюйте в квітні місяці для того щоб отримати більше грошей, можливо якусь фінансову надбавку до зарплати або премію, або хтось із Вас направити свої зусилля в особистий бізнес, в приватний бізнес, таке теж може бути.

Що стосується положення Вашого управителя Венери в гороскопі.

З 31 березня по 24 квітня Венера буде в Вашому восьмому секторі гороскопу. Це може бути і не зовсім простий період для стабільних відносин ... Я маю на увазі, що, як то кажуть, милі сваряться, тільки тішаться ... Іноді потрібно і прояснити свої позиції з певних питань для того, щоб Ваш союз став ще міцніше, ще сильніше. Якщо у Вас немає людини серця, то в цей проміжок часу, Ви можете зустріти людину, до якого у Вас виникне тяжіння. Але наскільки будуть ці відносини міцними, залежить від Вашого вміння і йти на компроміс.

З 24 квітня по 19 травня Венера буде в Вашому дев'ятому секторі гороскопу. Це про подорожі з коханою людиною, про зустрічі з кимось, хто живе далеко, про знайомства по Інтернету, якісь плани Ви будете будувати зі своїм чоловіком, зі своєю коханою людиною, про переписку по інтернету, про якісь захоплення спільні , наприклад, театром, кіно, книгами. Якісь загальні захоплення у Вас з'являться в парі.

Що стосується аспектів Венери.

Квітня обіцяє бути дуже сприятливим для Вас. 7 квітня буде тригон Венери і Сатурна, який дасть вам можливість отримати певний результат, міцний результат. Може бути це буде пов'язано з фінансами, може бути це буде пов'язано з особистим життям, нарешті період якийсь невизначеності у Вашому особистому житті закінчаться, і ви знайдете стабільність.

11 квітня буде тригон Венера-Марс. Це про пристрасне, побачення, це про можливість змінити щось у Ваших умовах проживання. Хтось із Вас, ваги , Переїде на нову квартиру, хтось запланує ремонт, а хтось переїде в іншу країну.

12 квітня буде секстіль Венера-Нептун ,, це про можливість відчути романтичні почуття, піднесене почуття, про можливість закохатися, причому, це любов з першого погляду, можливо, у когось з Вас програється і цей сценарій.

17 квітня будьте обережні в спілкуванні з вищестоящими. Чи не сперечайтеся і краще не потрапляти на прийом до начальства 17, 18 квітня, так як Юпітер-Меркурій.

З 23 березня по 15 квітня Меркурій буде ретроградним в Вашим сьомому секторі гороскопу. Це про повернення колишніх, про можливість повернути колишніх, про можливість переглянути свої відносини і зробити роботу над помилками, про можливість щось поліпшити, виправити, так що не треба боятися ретроградного Меркурія. Це все для нашого блага, для того щоб ми стали кращими, розумнішими і для того, щоб ми могли щось усвідомити у своєму житті.

Що стосується положення Марса в гороскопі Терезів .

Увесь квітень Марс буде в четвертому секторі гороскопу. Захочеться подорожувати, переміщатися з місця на місце. Може бути захочеться поліпшити щось у своєму будинку, може запросіть гостей або Ви поїдете до когось в гості. У будь-якому випадку, який рух буде пов'язано з місцем вашого перебування. Сидіти на місці Ви не будете.

Положення Сатурна Сатурна в гороскопі Терезів .

З 17 квітня по 6 вересня, тривалий проміжок часу, як зазвичай, Сатурн буде ретроградним в четвертому секторі гороскопу. Ретроградний Сатурн, це, про повільні, але незворотні зміни, пов'язані з можливістю змінити свою точку зору. Пов'язані з фактичними подіями. У Терезів Сатурна йде по четвертому дому, це говорить про те, що Ви зміните свою думку. Може Ви зважитеся на зміну місця проживання, або у Вас в родині будуть відбуватися якісь зміни. Хтось із ваших рідних, з ким ви проживаєте, поїде на якийсь проміжок часу. Сатурн не позбавляє нас благ, але він хоче, щоб ми щось змінили ... Змінили своє бачення ... Сатурн вимагають терпіння. Зміни поСсатурну - це не швидкі зміни ... Це ті події, які вимагають терпіння і праці ... Може бути, хтось із Вас своїми руками буде робити або планувати ремонт в будинку, на даче.Обнімаю Вас дорогі Терези. Побачимося ...

Новости