ASUS випустила смартфон з 256 ГБ вбудованої пам'яті

Тайванська ASUS представила в Бразилії спеціальну версію свого флагманського смартфона, Zenfone 2 Deluxe Special Edition. Її головний козир: 256 гігабайт вбудованої пам'яті; це більше, ніж мають багато сучасних ноутбуки.

Нагадаємо, в топових смартфонах таких провідних світових виробників як Apple або Samsung максимальна ємність вбудованого флеш-накопичувача обмежена 128 гігабайтами. Деякі невеликі компанії робили спроби вивести на ринок пристрої з більш ємними накопичувачами, однак стати популярними у споживачів їм не вдалося.

Ціна Zenfone 2 Deluxe Special Edition і терміни його надходження в продаж поки не оголошені. За винятком рекордного обсягу вбудованої пам'яті характеристики пристрою збігаються з топової версією Zenfone 2, яка раніше в цьому році побувала у нас на тесті . Смартфон буде доступний з двома різними дизайнами задньої кришки: з сріблястими гранями і чергуються з чорними і сірими діагональними смугами.

Читайте також:
Огляд смартфона Asus ZenFone 2: на пам'ять не скаржуся
Нова технологія Intel в тисячу разів швидше флеш-пам'яті

В апарата 4 ГБ оперативної пам'яті, процесор Atom Z3580 від Intel і 13-мегапіксельна основна камера. До речі, слот для microSD в 256-гігабайтної версії нікуди не подівся, так що, купивши картку на 128 ГБ, можна отримати смартфон з внутрішнім сховищем загальним обсягом 384 ГБ.

джерело: ASUS Fanaticos

Новости