АТІ пошук вантажів

Незаперечним фактом є те, що економічні відносини не мислимі без товарообміну Незаперечним фактом є те, що економічні відносини не мислимі без товарообміну. Сферою вантажоперевезень охоплені всі галузі економічній діяльності. всілякі транспортні компанії і власники особистого транспорту працюють на цьому терені не покладаючи рук і сил, щодня транспортуючи колосальні обсяги різних вантажів. У цьому процесі задіяні всі види вантажного транспорту: автомобілі, поїзди, водний і авіатранспорт. Для забезпечення безперервної роботи транспортних компаній , Диспетчери і експедитори, а також підприємці з особистим транспортом, знаходяться в постійному пошуку об'єктів своєї діяльності, тобто вантажів. Однак, в умовах жорсткої конкуренції і в силу інших обставин - це не таке, вже й проста справа. Тому, на допомогу трудівникам на ниві вантажоперевезень, в Інтернеті діє такий ресурс, як АвтоТрансІнфо (АТІ).

діяльність АвтоТрансІнфо полягає в зборі інформації про наявність вільного транспорту і вантажів, призначених для перевезення. Переважна більшість цієї інформації стосується автотранспорту. Послугами АТІ користуються росіяни та жителі ближнього зарубіжжя. Наявні дані постійно поповнюються і оновлюються.
Тисячі зацікавлених осіб щодня розміщують інформацію про наявність вільних машин і вантажів і тисячі осіб використовують цю інформацію. Для того щоб стати користувачем інтернет ресурсу АТІ, необхідно зареєструватися на сайті. Хоча помістити повідомлення про наявність вільних вантажів і машин є безкоштовною послугою, для того, щоб користуватися інформацією в повній мірі, необхідно внесення абонентної плати. Портал містить два основні розділи: АТІ пошук машин для вантажовідправників, та АТІ пошук вантажів для вантажоперевізників.

АТІ пошук вантажів   Пошук відповідний транспорт відбувається в розділі «Вантажі» АТІ пошук вантажів
Пошук відповідний транспорт відбувається в розділі «Вантажі». Для цього достатньо заповнити запропоновану сайтом досить зручну форму. Параметри введення:
1. Пункт завантаження і розвантаження, де крім позначення самого пункту, можна позначити радіус можливого забору вантажу в кілометрах.
2. Тип кузова автотранспортного засобу та тип завантаження.
3. Передбачуваний вага і обсяг потрібного вантажу.
4. Дата майбутньої поїздки.
5. Фірма, якщо є конкретні побажання.
6. Оплата.
При правильному і уважному заповненні форми, результати не змусять себе довго чекати, система видасть їх практично миттєво.

АТІ пошук вантажів здійснюється шляхом сортування всіх наявних заявок за часом, типу, даті завантаження, за вартістю в рублях за кілометр пробігу. Тому перед пошуком вантажу необхідно зорієнтуватися з вибором сортування. Якщо спосіб сортування не вказується, то система видає дані згідно часу заявки. Варіант пошуку по часу можна обмежити.
При пошуку, можливо, використання існуючої системи географічних списків.
У розділі «Вантажі» можна ознайомитися з наступними даними:
1. Інформацію про всі вантажі на даний момент.
2. Інформація про вантажі, перевезення яких обмежується межами Росії.
3. Інформація про вантажі з вивезенням за межі Росії.
4. Вантажі, що знаходяться в сусідніх країнах.

Дуже часто для того щоб планований рейс був максимально вигідним, вантажоперевізникам необхідний попутний і зворотний вантаж. Для того щоб знайти попутний вантаж , Існує пошук вантажів «в еліпсі». Тут дається інформація про наявність вантажу в населених пунктах, розташованих в радіусі по шляху проходження.

Для того щоб знайти зворотний вантаж, якщо заповнювалася форма пошуку вантажу, досить звернутися до кнопки «знайти в зворотному напрямку», і відразу автоматично буде виданий відповідь. Також можна підібрати вантаж, відповідний параметрам транспортного засобу. Перейшовши за посиланням в розділ «Ваш транспорт», необхідно вибрати тип автомобіля і натиснути на «підібрати відповідний вантаж». Система видасть інформацію про вантажі, які відповідають даному транспортному засобу. АТІ розпорядженні формою визначення довжини маршруту. Для цього необхідно прапорцем вказати місце відправки і пункт призначення. По довжині шляху розраховується час проведення маршруту. Слід зазначити, що для розрахунків характерна висока ступінь точності. З метою надання якісних послуг, співробітниками АТІ проводиться відстеження недобросовісних користувачів, про які повідомляється на сайті Женева: Renault Zoe .

Крім того, АТІ є зручним засобом для обміну інформацією між учасниками процесу вантажоперевезень. Цьому сприяють різні форуми. За допомогою їх можна поділитися інформацією, досвідом та дізнатись багато корисних речей, що стосуються вантажоперевезень і питань, пов'язаних з ними аж до юридичних нюансів. АТІ пошук вантажів та АТІ пошук машин надає неоціненну допомогу в такій важливій справі для кожної людини і країни в цілому, як вантажоперевезення.

Ви не замислювалися, чому залежить успішність транспортної компанії Ви не замислювалися, чому залежить успішність транспортної компанії? Від того, наскільки транспортна компанія може поєднувати свої інтереси з інтересами замовників. Саме за таке поєднання, а також пошук необхідних параметрів відповідає спеціальна інформаційна база, яка пов'язує всіх учасників процесу вантажоперевезень.

Як же знайти цю інформаційну базу? Почнемо з того, що в мережі вона має назву Атотрансінфо або синонім - ати су. В інтернеті ви легко знайдете цей портал за запитами «пошук ати», «ати вантажі», «ати пошук вантажів». АвтоТрансІнфо - це якийсь фахівець, який підбирає для певного транспортного засобу вантаж, і навпаки, для вантажу з певними характеристиками потрібну спецтехніку. Таким чином, ати су, як диспетчер вантажоперевезень , Бере на себе досить важливу відповідальність: намагається зістикувати інтереси, як вантажовідправника, так і вантажоодержувача. Тобто компанія намагається зробити так, щоб умови для співпраці задовольняли, як компанію з вантажоперевезень, так і замовника послуги.
Тому запит типу «ати пошук вантажів» дозволяє заощадити і нерви, і час всіх учасників транспортного процесу. Диспетчер швидко підбере машину для перевезення вантажу, вантаж для вільної машини, так само тут можна знайти хорошого водія, досвідченого експедитора і сумлінного вантажника. Звичайно, вантажовідправникам буде легше: їм потрібно лише вибрати відповідну транспортну компанію з безлічі запропонованих. На сьогоднішній день, самим великим інформаційним ресурсом є ати су .

Можна сказати, що це віртуальний помічник, який фіксує всю історію всіх елементів процесу вантажоперевезень. Зараз ми пояснимо більш зрозуміло. Вам потрібно знайти машину для перевезення, робиться це так: набираємо в пошуковій системі « ати вантажі »Або« ати пошук вантажів », на екрані з'являється сайт компанії АвтоТрансІнфо. Тепер можна вибрати вкладку «Транспорт» та подивитися всю наявну в наявності на даний момент інформацію. Або ж в розділі «Вантажі» розмістити власні дані, і транспортні компанії будуть самі залишати вам свої заявки з пропозицією про вантажоперевезення. В принципі, система пошуку максимально спрощена: вводимо пункт призначення і відправлення, вага вантажу і необхідну дату відправки. Якщо ви маєте ще якісь побажання, то їх також можна вказати. Наприклад, можна вказати тип кузова. У будь-якому випадку, у вас буде можливість поспілкуватися з можливим партнером безпосередньо.

Сьогодні запитами «   пошук ати   »,« АвтоТрансІнфо »,« ати су »,« ати вантажі »,« ати пошук вантажів »активно користуються організації та фірми з Білорусії, України, Росії, країн Балтії та навіть з Європи Сьогодні запитами « пошук ати »,« АвтоТрансІнфо »,« ати су »,« ати вантажі »,« ати пошук вантажів »активно користуються організації та фірми з Білорусії, України, Росії, країн Балтії та навіть з Європи. Підраховано, що в базі даних цієї системи щодня фіксується більше 20 тис нових заявок про вантажоперевезення, що стосуються, як пошуку транспорту з потрібними параметрами, так і вантажу. Також в систему щодня надходить понад 10 тис заявок про необхідність знайти попутний транспорт . Кількість учасників ати су вже досягло 111 891. Незаперечною перевагою цього диспетчера є те, що тут оновлені дані відразу стають доступними всім зареєстрованим користувачам. Реєстрація для роботи в ати су обов'язкове. Тільки після реєстрації можна розміщувати дані в порталі.

Ще один нюанс: «ати пошук вантажів» - це можливість поділитися досвідом, висловити думку, дати пораду, знайти роботу або ж розмістити наявну інформацію про афери або невиконанні зобов'язань тим чи іншим учасником ринку вантажоперевезень (сьогодні дуже часто транспортні компанії посилаються на те, що вантаж в дорозі вкрали, або попався недобросовісний водій, який в дорозі пропав разом з грошима. Це махінації, про які потрібно обов'язково повідомити). Робиться це на форумі. Так що обов'язково поспілкуйтеся з форумчанами, можливо, в майбутньому вам це стане в нагоді.

Таким чином, використовуючи запит «ати пошук вантажів», ви купуєте масу можливостей і зручностей:
- можна знайти попутний транспорт для транспортування вантажу;
- почитати популярні транспортні новини;
- порахувати кілометраж від точки відправлення до точки призначення;
- можна знайти досвідчених співробітників: вантажників, механіків, експедиторів, водіїв;
- є можливість оцінити репутацію обраної транспортної компанії.

АвтоТрансІнфо - реальний шанс знайти надійного партнера з вантажоперевезень!

Як же знайти цю інформаційну базу?

Новости