АТІ розрахунок відстаней, як скористатися даними обслуговуванням - Сайт про авто і перевезення

Одним з найбільших і достовірних джерел, що дозволяють отримати докладну інформацію про всі аспекти вантажоперевезень, є сервіс «АвтоТрансІнфо», або скорочено, АТІ

Одним з найбільших і достовірних джерел, що дозволяють отримати докладну інформацію про всі аспекти вантажоперевезень, є сервіс «АвтоТрансІнфо», або скорочено, АТІ. Саме на веб-сайт АТІ перевезення вантажів стікаються всі дані, що стосуються перевізників, експедиторських служб і замовників. Сервіс для вантажоперевізників доступний за адресами: http://www.ati.su і http://www.autotransinfo.ru .

Використовуючи базу даних цього веб-сайту, будь-який власник вантажу може подати заявку на доставку власного вантажу, а перевізник публікує на веб-сайті дані про наявність вільного транспорту. Необхідно відзначити, що подача заявки є безкоштовною. У базі даних цього веб-сайту зосереджені відомості про фірми-вантажоперевізника не тільки країн ближнього зарубіжжя, так і низки зарубіжних компаній.

Функціонал сервісу АвтоТрансІнфо (АТІ розрахунок відстаней)

Сайт Ati.su складається з 2-ух головних розділів, що включають в себе дані по вантажах і здатності попутної доставки продукту. Для того щоб отримати доступ до бази даних веб-сайту, потрібно пройти реєстрацію. Після закінчення процесу реєстрації ви зможете обрати собі два варіанти використання бази сервісу АТІ.СУ. У першому випадку ви платите абонентську плату і отримуєте доступ до всіх даних без винятку. У 2-му - довольствуетесь невеликою кількістю доступної інформації. Якщо ви новачок на ринку вантажоперевезень, для початку можна використовувати 2-ий варіант. Але, як підказує практика, повне сервіс все-таки забезпечує більш широкий вибір здібностей

На веб-сайті існує безкоштовний форум, де можна в будь-який час поставити актуальне питання і отримати вичерпний відповідь від колег по бізнесу перевезень. Також, безкоштовної опцією є сервіс АТІ розрахунок відстані і складання маршруту з зазначенням хороших точок для зупинок. З цього розрахунку можна отримати досить чіткий кілометраж. Розрахунок робиться не тільки по території Росії, так і в країнах СНД, близького та далекого зарубіжжя. Після того, як розрахунок зроблений, все потрібні для вас дані можна зберегти і роздрукувати.

Сервіс АТІ, розрахунок відстані і часу проходження маршруту

При розрахунку маршруту можна вирахувати орієнтовний час, потрібний для його проходження При розрахунку маршруту можна вирахувати орієнтовний час, потрібний для його проходження. База даних Ati.su своєму розпорядженні достовірну інформацію про середню швидкість, яка потрібна для проходження відповідного відтинку шляху. Крім того, при розрахунку часу автоматом підраховується кількість часу, який витратить грузоперевозчик при проходженні пт митного і прикордонного контролю.

При розрахунку часу враховується транзитний проїзд через великі міста з урахуванням зниження швидкості через затори, пропонуються варіанти об'їзду місць з можливим скупченням машин. При розрахунку часу враховується транзитний проїзд через великі міста з урахуванням зниження швидкості через затори, пропонуються варіанти об'їзду місць з можливим скупченням машин У даних, отриманих для визначення маршруту, міститься інформація про кількість населених пунктів по шляху проходження, стані і середньої швидкості на трасах, поради по ймовірним шляхах об'їзду. Для отримання версії маршруту в друкованому вигляді досить вивести придбаний документ на друк.

Якщо користувач має більш достовірної, на його думку, інформацією, він може скорегувати дані розрахунку шляхом внесення змін вручну. Якщо користувач має більш достовірної, на його думку, інформацією, він може скорегувати дані розрахунку шляхом внесення змін вручну Після того, як ви завели всі потрібні дані в таблицю для розрахунків, система автоматичного розрахунку відстаней АТІ видає для вас кращий маршрут до вказівок ймовірних точок довантаження продуктів. При необхідності ви зможете заповнити цю таблицю знову з підкоригувати даними і отримати 2-ий варіант доставки вантажу.

Новости