aTix - розумний сервіс виклику таксі в Києві, Одесі та Дніпропетровську

  1. підсумки

28 Августа, 2015 року, 12:00

6112

Виклик таксі з мобільного - що ж ще можна придумати в такому, здавалося б, нехитрому вигляді сервісу? Виявляється, можна не просто придумати, а ще красиво і зручно реалізувати. Саме так і вийшло у хлопців з сервісу aTix , Який доступний для iOS і Android . Отже, по порядку.

Дизайн додатка радує, все красиво і гармонійно Дизайн додатка радує, все красиво і гармонійно. Є дві колірні схеми: яскрава і стримана. Перша призначена швидше для дівчат, друга - чоловіча.

Відразу хотілося б перейти до найважливішого питання: наскільки ж зручно користуватися додатком? Після швидкої реєстрації через SMS, користувач потрапляє на екран замовлення таксі. Введення вулиці не займає багато часу, додаток миттєво пропонує варіанти, враховуючи вже введені літери. Варіанти відображаються дуже швидко, тому що вулиці не Грузія з сервера, а зашиті в телефоні. В інших подібних програмах вибір вулиці відбувається зазвичай з затримкою.

Після введення адрес (їх може бути до чотирьох) вартість відобразиться автоматично, і додаток підморгне, що ціна нормальна і можна їхати.

У вікні пошуку машини нічого зайвого, все чисто і лаконічно. При кліці на кнопку з синім плюсом можна додати гроші до замовлення, що не скасовуючи його.

Виявляється, коли в Києві, Одесі чи Дніпропетровську годину-пік і складно знайти машину, користувач може самостійно зробити своє замовлення більш привабливим для водіїв таксі, трохи збільшивши вартість прямо в процесі пошуку машини, що дуже зручно (також є можливість зробити це, перш ніж замовляти) . У всіх інших подібних сервісах такої можливості немає, і доводиться скасовувати замовлення, вносити зміни в вартість і відправляти запит заново, що займає чимало часу.

У всіх інших подібних сервісах такої можливості немає, і доводиться скасовувати замовлення, вносити зміни в вартість і відправляти запит заново, що займає чимало часу

За допомогою програми aTix пошук машини зазвичай займає не більше двох хвилин, а найчастіше до хвилини - ось ви вже на екрані з деталями машини, де пішов відлік часу до подачі. Доступні дві кнопки: «Подзвонити диспетчеру» і «Змінити машину». Звичайно ж, користувачам захочеться випробувати опцію «Змінити машину», оскільки подібної можливості немає ні в одній програмі за викликом таксі.

При натисканні на цю кнопку додаток знову перенесе вас на екран пошуку машини. При цьому розробники радять включити функцію «Приховати номер від водія», щоб водій, якого ви скасували, чи не телефонував вам. У цьому випадку спілкування відбуватиметься тільки з диспетчером, і лише при великій необхідності номер пасажира буде дан водієві таксі.

Після того, як прийшов час подачі таксі, стане доступна кнопка «Не бачу машини», яка в реаліях непунктуальність київських (та й всіх інших) водіїв таксі дуже корисна. Після натискання на цю кнопку диспетчер буде повідомлений про те, що пасажир не бачить машину і постарається вирішити цю проблему.

підсумки

Що відрізняє від інших подібних сервісів:

  1. Є невеликі, але все ж інновації які непогано реалізовані.
  2. Можливість змінити машину, але з одним застереженням: перед використанням цієї можливості краще в налаштуваннях програми поставити галочку «Приховати мій номер від водія». Інакше вам не уникнути дзвінків скривджених водіїв таксі, машину яких ви хочете поміняти.
  3. Можливість натисненням однієї кнопки повідомити диспетчеру, що водія немає на місці
  4. Можливість збільшити привабливість вашого замовлення для водіїв на годину-пік під час пошуку машини, не роблячи замовлення заново.
  5. Дуже чуйна і приємна служба підтримки, яка дійсно клієнтоорієнтована. Всі терпляче докладно пояснюють.
  6. Бонусна програма схожа на Uber. Приведи друга і отримай грошики, причому один теж отримає свою денежку після певної кількості поїздок.

Над чим потрібно працювати:

  1. На жаль, іноді все ж приїжджали не дуже хороші машини. Після дзвінка диспетчеру обіцяли знайти краще, але краще б відразу.
  2. Іноді змінювалися деталі машини таксі. У службі підтримки пояснили, що це специфіка роботи київського ПО з обміну замовленнями.
  3. Запізнення водіїв все так само присутні, але здалося, що їх менше, на скільки можна судити за короткий час користування сервісом.
  4. Введення промо-коду відбувається при реєстрації, а не при першому запуску програми. Спочатку це збиває користувача з пантелику, і незрозуміло куди його вводити, навіть якщо він у вас є.

Разом: ще +1 відмінний сервіс в Україні.

Крім того, при реєстрації в сервісі з промо-кодом AIN після п'яти успішних поїздок ви отримаєте поповнення мобільного рахунку на 100 грн.

Завантажити aTix для iOS

Завантажити aTix для Android

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити нам.

Відразу хотілося б перейти до найважливішого питання: наскільки ж зручно користуватися додатком?

Новости