Атракціони в басейні. Гейзер

В наші дні найпопулярніші атракціони в басейнах - це аеромасаж (гейзери), проти в отоко і в одопади.

Б Асі йн з гейзером яв ляется не просто чудовим средст в ом для масажу посредст в ом потужного потоку в оздушнихпузирько в, стремітельноподнімающіхсясо дна басейну напір в ерхность. Искусст в еннийгейзер - це ще і за в оражі в ающеезреліще, де бурлящіепотокі води, слів номагнітом, прітягі ють до себе і в зросли, і детей.Целебний еффектоткупанія в подібному басейні буде ще долгонапомінать про приємне в ремяпрепро в ожденіінасищеніеморганізмакіслородом, а такжеобщеуспокаі в ающімірасслабляющімеффектом . Аеромассажпрекрасноспособст яття хата в леніюоттакіхраспространеннихсо в ремінних «болячок» як сіндромхроніческойусталості, безсоння, сніженіеіммунітета.

По суті, гейзер являє собою форсунки на дні басейну, в які за допомогою компресора подаються струмені повітря. Повітряні потоки, спливаючи, створюють на поверхні вируючу піну.

Гейзер в басейні складається з плато, генератора повітря, щита управління, трубопроводу і пневмокнопки. Плато гейзера встановлюють на глибині менш 1400мм., Впритул з вертикальною стіною басейну, тому що повітряний потік, піднімаючись, створює водяний гриб над гладдю води басейну. Залежно від розміру плата гейзера підбирається потужність генератора повітря.

Зазвичай для зручності запуску встановлюють пневматичні пускачі непосредстівенно в воді басейну. При влаштуванні трубопроводу від плата гейзера басейну до генератора повітря слід влаштувати петлю піднімається від дзеркала води басейну не менше ніж на 500мм і встановити зворотний клапан для гасіння хвилі в момент вимикання гейзера. Генератор може встановлюватися як вертикально, так і горизонтально. Корпус генератора найчастіше виконаний з термостійкого алюмінію, а префільтри - зі спеціального повстяного матеріала.Еслі технічне приміщення, де розташовується генератор повітря, не відповідає звукоізоляційним вимогам і піддається періодичному забруднення необхідно застосувати повітряний фільтр.

Додаткова інформація про водні атракціони:

"Противоток" читати далі ...

"Водоспад" читати далі ...

Новости