аутлет Парндорф

  1. Аутлет в Парндорф Відні
  2. Як дістатися до аутлета Парндорф у Відні?

Оновити свій гардероб брендовими речами під час подорожі мріє кожна жінка. Зробити це без шкоди для свого матеріального добробуту можна навіть в досить дорогих країнах.

Аутлет в Парндорф Відні

Оглядаючи європейські пам'ятки, не пропустіть можливість відвідати знаменитий аутлет Парндорф в Австрії. Завдяки тому, що цей торговий центр під відкритим небом спеціалізується на продажу фірмового одягу з пристойними знижками, ви зможете порадувати себе прекрасними модними речами з відомими лейблами.

Навіть якщо ви подорожуєте за програмою «галопом по Європах» або приїхали до Відня на робочу зустріч ненадовго, виділити кілька годин на шопінг зовсім нескладно - зручність подібних торгових центрів полягає в тому, що в одному місці зібрані близько 150 магазинчиків з висококласними марками одягу та взуття , популярними у всьому світі.

переваги шопінгу в аутлеті очевидні:

  • вам не потрібно їздити по місту в пошуках необхідного магазину, тобто, ви економите чимало часу;
  • в торгових центрах передбачені обмінники, автогіди, парковки, ресторанчики, wi-fi, камери схову, дитяча кімната, тобто, вам буде зручно і комфортно займатися шопінгом;
  • аутлет в Відні знаходиться всього в півгодини їзди від столиці, тобто, всього 20-30 хвилин, і ви - в царстві одягу Missoni, Prada , PalZileri, BrunoMagli, CK Jeans, Caractere, Coccinelle та ін .;
  • відвідування магазину-села можна планувати заздалегідь, переглядаючи анонси знижок на сайті Парндорф.

Як дістатися до аутлета Парндорф у Відні?

Доїхати до цього місця не складе труднощів на власному автомобілі: потрібно рухатися по Східному автобану А4 і згорнути на з'їзді з покажчиком «NeusiedlamSee», але також можна відправитися на шопінг на маршрутці або автобусі, які їздять щогодини з центру Відня (вартість квитка 9, 5 євро). До речі, квитки купуються в самому селі і пред'являються на зворотному шляху. Майте на увазі, що аутлет Парндорф в Австрії - досить відвідуване місце, тому на останні рейси краще брати квиток заздалегідь - за пару годин, інакше доведеться добиратися назад на таксі.

Також варто пам'ятати, що аутлет-центр не працює у святкові для Відня дні, в тому числі і в неділю. У будні він функціонує з 9.30 до 19.00, по п'ятницях з 9.30 до 21.00, по суботах з 9.00 до 18.00.

Цей аутлет-центр у Відні відкриває великі можливості для тих, хто любить модно і зі смаком одягатися, але не звик або не має можливості витрачати багато часу і коштів на шопінг.

Як дістатися до аутлета Парндорф у Відні?

Новости