Авіадоставка з Англії

  1. Експрес доставка з Англії і додаткові сервіси:

Якщо Ваш міжнародний вантаж повинен бути доставлений "ще вчора" або "негайно", то Вам надійна компанія з авіаперевезень, така як FS Mackenzie. Будь то термінове замовлення в останню хвилину, невелика партія проб і тестовий товар, або негабаритний вантаж на піддонах: наші послуги з авіаперевезень - це найшвидший спосіб отримати ваші продукти там, де вони повинні бути, в той час, коли вони повинні бути Just in Time.

Наша компанія пропонує дуже привабливі тарифи по вантажним авіаперевезень всіх видів збірних вантажів з Англії в Україну .

Авіа перевезення вантажів здійснюється нами з наступних аеропортів Великобританії: Хітроу, Гатвік, Гатвік, Станстед, Манчестер, Ліверпуль, Ньюкасл, Бірмінгемі і Брістоль. За багато років нашої роботи на ринку Великобританії ми сформували власну найбільшу авіаційну інфраструктуру і маємо 4 офісу.

Ми можемо прийняти Вашу товарну партію в будь-якій точці цієї країни і доставити в найближчий аеропорт. При цьому, список можливих наданих нами послуг наступний:

Один з наших власних офісів в Лондоні або Ліверпулі зв'язується з відправником і забирає товар із заводу невеликим автомобілем і здійснює сервіс 12h або 24h в найближчий аеропорт Великобританії;

Термінальні послуги в британському аеропорту, оформлення AWB (airway bill, авіанакладних), контроль відповідності митних (експортної декларації) і транспортних документів, можливість митного оформлення додаткових документів;

Перевезення в аеропорт Бориспіль, попередній букінг місця у вантажному відсіку літака, контроль коректності обробки вантажу в транзитних аеропортах (якщо не прямий сервіс);

Відстеження товарної партії, контроль відсутності втрати частини вантажу і пошкодження упаковки і товару на всьому маршруті перевезення;

Повідомлення митного брокера та терміналу в аеропорту в Україні про прибуття вантажний партії, надання транспортних документів з усіма відмітками для митного оформлення товару;

Видача товару одержувачу або його представнику, і надання повного і коректного комплекту закривають бухгалтерських документів.

FS Mackenzie є агентом таких найбільших авіакомпаній, як British Airways, Lufthansa, Turkish Airways, Aeroflot, що дозволяє нашій компанії пропонувати тільки оптимальні маршрути і конкурентну вартість авіаперевезення з Англії.

Ми можемо пропонувати прямі маршрути перевезення з Великобританії, а також маршрути з перевалкою в транзитних аеропортах, що може дозволити знизити вартість перевезення при невеликій збільшенні транзитного часу доставки.


Експрес доставка з Англії і додаткові сервіси:

Автомобільна доставка розмитненого товару по Україні або доставку вантажу під митним контролем;

Зберігання вантажний партії в аеропортах Великобританії, в Борисполі або на комерційних складах в Україні, додаткові складські послуги, такі як упаковка, маркування, стікереніе і т.п .;

Послуги з офіційним митного оформлення товару в Києві чи Одесі силами нашого партнера - митного брокера;

Вантажне страхування за вигідним тарифом, а також додаткові логістичні послуги.

Разом з авіаперевезенням, ми можемо запропонувати Вам варіант автоперевезення збірних вантажів , Що може дозволити знизити Ваші транспортні витрати.

Ми пропонуємо сервіс дуже високої якості, тому що будучи частиною британської Групи Компаній, FS Mackenzie здійснюється свою діяльність згідно зі стандартами British International Freight Association, а також внутрішнім стандартам обслуговування Клієнтів.

Наша глобальна мережа власних офісів і агентів організовуючи ефективну авіаційну логістику допомагає нашим Клієнтам рости. Наші фахівці надають спеціалізовані транспортні послуги по всьому світу і в повному обсязі. Ми ділимо наш продукт по авіаційних перевезеннях з Англії на рівні обслуговування, які представляють собою пакети, що пропонують різні терміни доставки, маршрути, процедури обробки і ціни, що дозволяє легко задовольнити будь-які потреби.

Досвід говорить нам, що реальна різниця в авіаперевезеннях проявляється в важливі дрібниці. Ми даємо вам доступ до кращих людей, процесів і технологій, щоб гарантувати якість і виграти час в доставці. І ми постійно вдосконалюємо і удосконалюємо нашу роботу з доставки найбільш ефективних і рентабельних авіаційних транспортних рішень.

Зв'яжіться з нами для отримання кращого тарифу на авіафрахт з Британії:

Ірина Борисенко, фахівець з авіаперевезень з Англії

Електронна пошта: [email protected]

Мобільний телефон: +38 050 423 89 97

Новости