Авіакомпанія Ютейр: провезення багажу і ручної поклажі, вартість, правила, норми провозу багажу

  1. Особливості тарифів у авіакомпанії Ютейр
  2. Вартість провозу багажу і ручної поклажі
  3. Провезення інших речей і спортінвентарю

Вітчизняна велика компанія ЮТейр, що займається пасажирськими та вантажними авіаперевезеннями, до нового сезону оновила тарифікацію своїх послуг. Відповідно до загальних правил перевезення, до багажу і ручної поклажі належать певні норми по вазі і об'єму, які впливають на вартість перельоту для різних категорій громадян. Не так давно була введена система нарахування ряду цінових груп. До них відносяться «Стандарт», «Гнучкий», «Лайт», «Комфорт» і «Бізнес», що включають певні привілеї. Виявляються вони разом з покупкою авіаквитків.

Вибір тарифу здійснюється при бронюванні проїзного квитка на сайті. Користувач може знайти і порівняти кілька варіантів повітряної подорожі, щоб підібрати найбільш вигідні умови обслуговування в аеропорту і під час польоту.

Сьогодні авіакомпанія ЮТейр надає увазі клієнтів нову тарифну лінійку цін на всілякі рейси, яка застосовується як для чартерних, так і для регулярних напрямків. Тарифні категорії створювалися з урахуванням інтересів пасажирів. Адже кожна людина має право вибирати найбільш підходящий і економний варіант перельоту.

Особливості тарифів у авіакомпанії Ютейр

Компанія Ютейр не забуває про бюджетні категоріях громадян, запровадивши вид послуг під назвою «Лайт». Він застосовується в економ класі, і включає безкоштовний провіз багажу, який клієнти мають право взяти на борт літака. Давайте дізнаємося актуальні ціни на провезення багажу в даній авіакомпанії. Відзначимо, що ручна поклажа не має відношення до вартості багажного вантажу, якщо тільки він не буде перевищувати 10 кг.

Габарити вантажу не повинні мати величезних розмірів. Якщо скористатися тарифом «Легкий», то оплачується лише вартість квитка за умови наявності тільки ручної поклажі, без урахування речей в багажному відсіку. При цьому загальні габарити сумки або пакета не повинні перевищувати 55 х 40 х 20 см, що визначено для всіх тарифних категорій. Якщо ви маєте намір провезти об'ємні речі, то за такий багаж потрібно буде зробити окрему оплату.

Для дешевого квитка також прийнятні такі умови:

  • повернення і обмін квитка - не виконується;
  • зміна дати вильоту - Не дозволяється;
  • знижка для дітей молодше двох років по території Росії - в розмірі 100% вартості перельоту;
  • діти до двох років з місцем в салоні - ціна квитка знижується на 25%.

Якщо скористатися тарифними пакетами «Стандарт» і «Гнучкий», то вантаж, що не перевищує позначку в 23 кілограми, буде перевозитись без додаткової плати. Пам'ятайте, що клієнти, які обрали опцію «Лайт», можуть взяти не більше 10 кг ручного вантажу. В іншому випадку потрібно внести від 25 до 40 євро.

Пасажири, які летять бізнес-класом, виявляться у виграші - клієнти даного тарифу мають право взяти 2 місця з розрахунком по 32 кг. Плюс до всього пасажири високого рангу обслуговування можуть задовольнятися безкоштовним харчуванням на час всього польоту.

Вартість провозу багажу і ручної поклажі

У правилах компанії сказано, що в масу багажу не враховуються різні аксесуари і переносяться гаджети. У кожній групі передбачено одне місце для ручного вантажу, за винятком тарифу «Бізнес» і «Комфорт». Таким пасажирам можна брати в салон дві сумки, так як вони можуть два таких місця, по 10 кг кожен. Ціни за провезення багажу і ручної поклажі періодично змінюються. Причому кожна авіакомпанія встановлює їх самостійно, орієнтуючись на норми Повітряного кодексу РФ. У нинішньому сезоні актуальні наступні розцінки для наднормативних вантажів:

  • безкоштовно в межах умов тарифу - варто врахувати, що багаж повинен перевищувати 203-х сантиметрів;
  • додатковий багаж - на прямий маршрут - 35 євро, на трансфер - 70 євро;
  • коли загальний обсяг багажу складатиме більше 23 кг - доведеться провести плату в розмірі 35-70 євро;
  • вантаж досягає позначки від 32 кг до 50-ти кг - ви будете повинні заплатити від 70 до 140 євро.

Якщо поклажу буде важити більше норми, то провезення речей в міста Далекого Сходу і Середньої Азії, платити потрібно буде ще більше, а саме від п'ятдесяти (міжнародні рейси) до вісімдесяти п'яти євро (трансфер). А при перевищенні ваги одного місця - від ста до ста сімдесяти євро за вантаж понад 50 кг.

Не забувайте цей факт і зважуйте багаж перед поїздкою. Це дозволить запобігти неприємні моменти. Ці норми провозу багажу в компанії Ютейр стали дійсними з 1 квітня 2017 року.

Провезення інших речей і спортінвентарю

Авіакомпанія ЮТейр піклується про клієнтів. Так, у зв'язку з сезоном відпусток було прийнято рішення на безкоштовний провіз спортивного спорядження на всі рейси. Без оплати провозять сноуборди, велосипеди, лижі, ключки для гри в хокей. Точний перелік інвентарю можна дізнатися на сайті компанії utair.ru .

Всім клієнтам, які користуються категорію «Лайт», потрібно виконати оплату провезення спортивного обладнання. Зробити це потрібно через те, що в дію даного тарифу не входить безкоштовна функція провезення цього виду багажу.

У разі виникнення додаткових питань відповідно до правил провозу спортивного інвентарю, можна дзвонити в довідковий центр авіаперевізника або ж ознайомитися з інформацією на інтернет-сайті компанії, заглянувши в розділ «Багаж».

Безкоштовно провозиться багаж в літаках Ютейр

Новости