Авіаквитки онлайн: популярні сервіси покупки і бронювання в 2019 році

  1. Про сервіс Tickets.ua
  2. Як купити авіаквитки на Tickets.ua
  3. Tickets.ua: сайт авіаквитків. Покрокова інструкція
  4. Як купити авіаквитки на Tickets.ua
  5. оплата авіаквитка
  6. Програми лояльності для клієнтів, знижки, акції
  7. Додаткові послуги Tickets.ua
  8. TripMyDream: знаходьте дешеві авіаквитки
  9. Як вибрати дешевий авіаквиток?
  10. Каталог авіаскідок
  11. додаткові сервіси

Про те, як придбати авіаквитки дешево, зручно, швидко і отримати ряд інших послуг, пов'язаних з туризмом або авіаперельотами, піде мова в цій статті. На прикладі двох найбільш популярних сервісів буде дано опис пошуку зручного маршруту, вибір авіакомпанії-перевізника, як відбувається бронювання авіаквитків, їх оплата. Тут наводяться відповіді на найбільш поширені запитання про придбання авіаквитків в режимі онлайн.

Про сервіс Tickets.ua

Український веб-сервіс Tickets.ua входить до складу європейського туристичного онлайн-холдингу Tickets Travel Network. Початок роботи холдингу було пов'язано з запуском першого online тревел-сервісу у Львові в 2009 році. З тих пір онлайн майданчик поповнилася не тільки досить великим переліком послуг, а й розширилася географічно.

На сьогоднішній день холдинг Tickets Travel Network має офіси в 22 країнах світу. В Україні він представлений Ticket.ua, головний офіс якого знаходиться у Львові. Юридична назва компанії, що здійснює свою діяльність під торговою назвою Tickets.ua - ТОВ «Тікетс.Юей». Компанія має сертифікат, що підтверджує право здійснювати агентські послуги з продажу авіаперевезень.

Сайт авіаквитків Tickets.ua здійснює діяльність в партнерстві з провідними компаніями-авіаперевізниками, туроператорами, компаніями міжнародного туристичного страхування, банками.

Як купити авіаквитки на Tickets.ua

Оскільки послуга надається в режимі онлайн, клієнт повинен зайти на офіційний веб-сайт компанії tickets.ua . На головній сторінці сайту в розділі «Авіаквитки» міститься вичерпна інформація про те, як вибрати маршрут і оплатити квиток.

До послуг клієнтів надано онлайн пошук авіаквитків по заданих параметрах:

  • напрямок
  • Дата (вибуття / прибуття)
  • Кількість місць
  • Тип квитка (бізнес, економ або будь-який)
  • Маршрут (в одну сторону, в обидві сторони, складний маршрут)

Вказавши ці дані, клієнт моментально отримає варіанти вільних для продажу квитків, де буде вказано час прибуття в аеропорт призначення, можлива затримка рейсу в хвилинах, номер рейсу і назва компанії-авіаперевізника.

Купити квитки онлайн

Зрозуміло, разом з цією інформацією клієнт дізнається вартість пропонованих квитків. Щоб виключити сумніви у виборі, можна скористатися супутнім сервісом порівняння цін на авіаквитки.

Tickets.ua: сайт авіаквитків. Покрокова інструкція

За допомогою сервісу Tickets.ua можна купити авіаквитки з Києва в Москву, або в будь-який інший місто Європи. Покрокова інструкція придбання авіаквитка виглядає таким чином:

  1. Вибір авіаквитка за допомогою пошукового сервісу (див. Вище)
  2. бронювання
  3. оплата
  4. Замовлення додаткової послуги

Як купити авіаквитки на Tickets.ua

Із запропонованих варіантів клієнт вибирає потрібний і натискає кнопку «Вибрати» і вказує дані пасажира. У розділі «Мій квиток» - «Мої замовлення» - «Авіаквитки» - «Бронь №» міститься інформація про заброньованому авіаквитку. Щоб мати доступ до цієї послуги, клієнт повинен пройти реєстрацію на сайті tickets.ua .

Бронювання авіаквитка є за 364 дні до передбачуваного вильоту, але не пізніше, ніж за 4 години до нього. Користувачі мобільних пристроїв мають можливість забронювати авіаквитки, скачавши і встановивши додатки для iOS або Android. Посилання для скачування також розміщені на сайті сервісу в розділі «Бронювання».

Посилання для скачування також розміщені на сайті сервісу в розділі «Бронювання»

оплата авіаквитка

Оплата авіаквитка на онлайн-сервісі Tickets.ua доступна кількома способами:

  • Банківською картою Visa або MasterCard
  • Безготівковим банківським переказом
  • Через платіжний термінал iBox
  • скориставшись сервісом Приват24
  • В офісах «Кий Авіа»

Детальну інформацію про способи оплати клієнт знайде в розділі «Оплата квитка» на сайті tickets.ua.

Перейти на сайт авіаквитків tickets.ua

Програми лояльності для клієнтів, знижки, акції

Щоб купити дешеві авіаквитки і скористатися знижками, брати участь в акціях і т.п. клієнт повинен стежити за оновленнями на сайті сервісу. Втім, більш надійний спосіб отримати знижку від компанії, - стати її клієнтом. Бонусна система працює таким чином, що при купівлі авіаквитка або іншої послуги (перелік їх зазначений в розділі «бонусна програма») клієнту нараховуються бонуси в розмірі 1% від суми покупки.

Як скористатися накопиченими бонусами і на які послуги вони поширюються - читайте в розділі «Як нараховуються бонуси?».

Додаткові послуги Tickets.ua

Крім того, що клієнт може вибрати найбільш вигідні і дешеві авіаквитки, на сайті Tickets.ua можна забронювати готель, купити туристичну страховку , Квиток на концерт або інший захід, замовити трансфер з або до аеропорту.

У своїй роботі компанія застосовує новітні інформаційні технології, платіжні системи та дотримується високих стандартів при обслуговуванні клієнтів. Характер відгуків про роботу сервісу носить виключно позитивне забарвлення, а компетентність співробітників не викликає нарікань з боку клієнтів.

TripMyDream: знаходьте дешеві авіаквитки

ТріпМайДрім об'єднує туристичні сервіси з пошуку вигідних авіаквитків і готелів для проживання. Сайт для мандрівників був створений в 2013 році. У 2016 році TripMyDream зайняв перше місце в номінації "Кращий travel startup" на конкурсі SeedStarsWorld.

Робота сервісу полягає в аналізі всіх пропозицій про проживання і перельотах по всьому світу і підбір кращих з них за різними параметрами.

Щомісяця онлайн-сервіс TripMyDream відвідують понад 1 млн користувачів.

Як вибрати дешевий авіаквиток?

Щоб скористатися онлайн послугою, клієнт повинен відвідати офіційний сайт компанії tripmydream.com . На головній сторінці розміщено онлайн інструмент для пошуку дешевих авіаквитків. Слід заповнити порожні поля, щоб отримати вичерпну інформацію щодо передбачуваного рейсу:

  • Переліт в одну сторону або в обидві сторони;
  • Країна, місто і аеропорт вильоту;
  • Місто прильоту;
  • Дата: туди і / або назад;
  • Кількість місць (пасажирів)
  • Уточнити за категорією квитка (бізнес-клас або економ-клас)

Переліт в одну сторону або в обидві сторони;   Країна, місто і аеропорт вильоту;   Місто прильоту;   Дата: туди і / або назад;   Кількість місць (пасажирів)   Уточнити за категорією квитка (бізнес-клас або економ-клас)

Після цього натиснути кнопку «Знайти авіаквитки». У списку, клієнту будуть представлені всі можливі варіанти. Окремо буде виділено найбільш економний (найдешевший) варіант з точки зору вартості квитка. Також, можна натиснути вкладки "рекомендований" і "швидкий", щоб подивитися найбільш оптимальні варіанти по тривалості перельоту і рекомендації TripMyDream. Зліва від таблиці розташовані різні фільтри, за допомогою яких можна задати потрібні параметри.

Зліва від таблиці розташовані різні фільтри, за допомогою яких можна задати потрібні параметри

Каталог авіаскідок

На сайті TripMyDream окремо виділений розділ спецпропозицій від авіакомпаній, який називається "Авіаскідкі". У ньому представлені діючі акції та знижки на перельоти в різні країни світу. Всі пропозиції можливо впорядкувати за ціною, датою і% знижки.

додаткові сервіси

Крім підбору, бронювання і покупки дешевих авіаквитків, сервіс пропонує своїм клієнтам ряд інших супутніх послуг:

  1. Календар низьких цін на авіаквитки за певний період
  2. Кращі напрямки для авіаперельотів за вказаний період
  3. Забронювати готель в режимі онлайн з урахуванням дати і часу прибуття
  4. Замовити оренду автомобіля (послуга доступна в режимі онлайн)
  5. Замовити та / або придбати туристичну страховку
  6. Замовити екскурсії
  7. Подивитися онлайн путівники по місту та

Забронювати квитки онлайн

Як бачимо, перелік послуг TripMyDream містить все, що може зацікавити мандрівника, туриста, навіть якщо це новачок, вперше відправляється в подорож.

Як скористатися накопиченими бонусами і на які послуги вони поширюються - читайте в розділі «Як нараховуються бонуси?
Як вибрати дешевий авіаквиток?

Новости