Авіаперевезення небезпечних вантажів

  1. Класифікація небезпечних вантажів.

Авіаперевезення небезпечних вантажів - це дуже пунктуальний варіант доставки і досить проблематичний, ніж автотранспортом. Треба не тільки правильно оформити документацію, а й промаркувати упаковки, та й саму упаковку треба правильно вибрати - повинна відповідати інструкції, інакше, жодна авіакомпанія не візьметься за таку доставку. Як і при безпечною доставки, так і небезпечною важливо знати точні розміри упаковки - довжину, ширину і висоту, а також кількість і точний тоннаж вантажу.

Будь ласка, зверніть увагу на тарифи, передбачені в компанії:

  1. Умови відповідної авіанакладній або коносамента і тарифи. Ці ціни можуть бути змінені без попереднього повідомлення, якщо не вказано інше.
  2. Сезонні доплати, не перераховані вище, такі як перевантаження, піковий сезон, понад важкий вантаж, від військових ризиків.
  3. Ціни вказуються від аеропорту до аеропорту або "від дверей до дверей".
  4. Ціни, зазначені на основі діючих тарифів і можуть бути змінені без попереднього повідомлення.
  5. Всі ціни вказані для небезпечних вантажів стандартного розміру, якщо не вказано інше.
  6. Небезпечні вантажі підлягає затвердженню оператора авіакомпанії, до прийняття остаточного рішення - можна або не можна транспортувати на конкретному літаку небезпечний вантаж.
  7. Всі транспортні витрати, включаючи податки повинні бути сплачені до перевезення.
  8. Будь-які додаткові збори, що виникають у зв'язку з митницею, карантином, або вимог безпеки оплачуються за рахунок продавця.

Що мається на увазі під словосполученням «небезпечні вантажі» ви можете дізнатися з нашого сайту. І якщо потрапляє ваш вантаж під такий термін, значить згідно з інструкцією «ТИ ІКАО» (ІКАО (від англійського ICAO - International Civil Aviation Organization) - Міжнародна організація цивільної авіації) дозволяється, якщо:

  • правильне вантажне найменування, визначено номер упаковки і № ООН;
  • правильно упакований за інструкцією «ТИ ІКАО»;
  • нанесена правильне маркування і знаки небезпеки.

Якщо упаковка не відповідає вимогам, то ми переливаємо або перекладаємо вантаж в належну тару, яка відповідає вимогам "ІКАО".

При таких доставках обов'язково у авіакомпанії повинна бути ліцензія для виконань авіаперевезень. Також необхідно виконувати під час перельоту «Технічна інструкція по безпечному перевезенню небезпечних вантажів по повітрю» ( «ТИ ІКАО») 9284 AN / 905. Багато небезпечні вантажі заборонені до авіа доставці.

Вантажовідправник несе відповідальність за шкоду, заподіяну перевізником або особою, перед якою перевізник несе відповідальність, унаслідок неправильності чи неповноти відомостей, наданих вантажовідправником (стаття 121 Повітряного кодексу РФ). Вантажовідправник несе відповідальність за шкоду, заподіяну перевізником або особою, перед якою перевізник несе відповідальність, унаслідок неправильності чи неповноти відомостей, наданих вантажовідправником (стаття 121 Повітряного кодексу РФ)

Запросити договір!

Класифікація небезпечних вантажів.

ГОСТ 19433-88 «Вантажі небезпечні. Класифікація та маркування »і Європейської угоди про міжнародне дорожнє перевезення небезпечних вантажів -« ДОПНВ »розподіляються на такі класи:

  1. вибухові матеріали;
  2. гази, стислі, стислі і розчинені під тиском;
  3. легкозаймисті рідини (ЛЗР);
  4. легкозаймисті тверді речовини;
  5. окислюють речовини і органічні пероксиди;
  6. отруйні та інфекційні речовини;
  7. радіоактивні матеріали;
  8. їдкі і корозійні речовини;
  9. інші небезпечні вантажі.

Маючи великий досвід в області перевезення небезпечних вантажів і незалежно від вимог клієнта, від ваги і об'єму "ADR - Trans" транспортує будь-який товар або відхід. Наша логістика використовує всі великі авіакомпанії та перевізників.

Професійні водії підтримують в справному стані транспорт, який підвезе або забере з аеропорту, а логісти добре знають правила перевезення небезпечних вантажів, а також:

  • доброзичливе і індивідуальне обслуговування;
  • великий вибір маршрутів перевезення;
  • швидкий розрахунок вартості доставки.

У нас є глибокі знання і досвід в:

  • міжнародних і російських повітряних перевезеннях вантажів;
  • про т дверей до дверей / до аеропорту;
  • Експрес доставка;
  • авіаперевезення вантажів від 1 кілограма;
  • швидкопсувні небезпечні вантажі та фармацевтичними товари.

З нами, ваш вантаж буде рухатися в стислі терміни, з економічною ефективністю і з індивідуальним рішенням.

Новости