Авіаперевезення вантажів по Росії і за кордон

Авіаперевезення (авіадоставка) вантажу, пошти або багажу - необхідні і достатні реалії сучасного життя. Транспортно - логістична компанія «Кама-Експрес» пропонує абсолютно всі види авіаперевезення вантажів: міжнародні та внутрішні російські, але якщо Вам необхідно значно скоротити час на вантажоперевезення, то найшвидший вид доставки Вашого товару - авіадоставка. Авіапере візка товарів авіатранспортом - це один з найшвидших і надійних способів перевезень. За швидкістю вони в багато разів перевершують вантажоперевезення автомобільним транспортом і вантажоперевезення залізничним транспортом.

Міжнародні та внутрішні російські авіаперевезення - це транспортування практично всіх видів вантажів. Ми здійснюємо відправки літаком по найкоротшим, зручним і дешевим маршрутам, тому оперативність перевезень поєднується з помірною вартістю.

Наша компанія надає послуги з міжнародного авіаперевезення з усіх країн світу, в будь-яку країну світу, в тому числі і на умовах DDP, бо маємо велику агентську мережу. Солідний досвід, накопичений нашою компанією за сім років роботи в галузі авіаперевезень, дозволяє нам виконувати роботу якісно, ​​за оптимальною ціною і точно в строк. За Вашим запитом фахівці розроблять оптимальну схему доставки з урахуванням всіх побажань і потреб. Ми доставимо вантаж від вашого складу до аеропорту, а також доставимо вантаж з аеропорту на адресу вантажоодержувача. Протягом всього процесу транспортування фахівці нашої компанії здійснять контроль і моніторинг знаходження відправлення.

Міцні партнерські відносини із зарубіжними логістичними структурами надають можливість якісно, ​​оперативно і вигідно для клієнтів здійснювати вантажоперевезення.

Пропонуючи послуги з міжнародного перевезення вантажів авіаційним транспортом, «Кама-Експрес» спирається на власний багаторічний досвід і багаторічні партнерські відносини з найбільшими російськими та зарубіжними авіаперевізниками. Такі відносини дозволяють виробляти оформлення експортно-імпортних операцій в найкоротші терміни в суворій відповідності з нормативними документами безпосередньо в аеропортах вильоту або прильоту.

Передаючи вантаж або документи на транспортування, вантажовласник може бути повністю впевнений в його збереження і своєчасності доставки до місця призначення.

Передаючи вантаж або документи на транспортування, вантажовласник може бути повністю впевнений в його збереження і своєчасності доставки до місця призначення

У комплекс наших транспортних послуг входять:

• консультації з питань організації оптимальних схем вантажоперевезень;
доставка вантажу в аеропорт вильоту ;
перевезення вантажу з аеропорту прильоту до вказаного місця призначення;
• розробка схем кріплення та вантажоперевезення нестандартних розмірів;
• оформлення необхідних транспортних документів;
• професійна консультація з усіх питань зовнішньоекономічної діяльності, митного оформлення та декларування вантажу;
• розробка маршрутів;
• складування і зберігання вантажу;
• організація страхування вантажів.

Щоб отримати детальну інформацію для авіаперевезення вантажів по Росії, вартість і умови поставки Вашого товару, Вам достатньо лише зателефонувати за контактним телефоном, зв'язатися по електронній пошті або оформити онлайн заявку на нашому сайті.

Новости