авіаперевезення вантажів


Цьому виду транспорту віддають перевагу за більшу надійність, збереження товару під час шляху і швидкість, що особливо важливо для швидко псується (наприклад, продукти харчування), термінової продукції (оновлення колекції, замовлені і оплачені Клієнтом запчастини, в тому числі, автозапчастини та різні електронні компоненти) або тієї, яка вимагає особливих умов перевезення. Крім цього, авіа доставка актуальна при досить високій вартості товару і низької вартості транспортної складової в загальній ціні продукції.


За допомогою нас Ви можете здійснити доставку:

○ Генеральних вантажів;

Авіаперевезення небезпечних вантажів , Великогабаритних та великовагових товарів;

○ скоропорт і продуктів харчування;

авіаперевезення тварин без супроводу;

○ Негабаритних (Out of gauge) товарів;

○ авіавантажами, що вимагають термінового транспортування.

Послуги авіаперевезень з будь-якої точки світу здійснюються завдяки великій і добре налагодженою агентської мережі. Наші фахівці чудово розбираються в особливостях даного виду транспорту, заповненні необхідних документів (авіанакладних, Airway Bill, транспортних накладних), звірки коректності даних в них і приведення у відповідність з митними документами.


авіадоставка - це найбільш швидкий, складний і постійно меняюшійся вид транспорту. Незважаючи на високу вартість доставки в порівнянні з іншими видами транспорту, тенденцією стало зростання провізної ємкості і попиту на цей вид доставки, тому важливо мати партнера, який надає стабільність і надійність для забезпечення повної цілісності вашої ланцюжка поставок. Незалежно від того, відправляються ваші партії товару на комерційних літаках або вимагають для переміщення спеціальних вантажних літаків, FS Mackenzie може надати індивідуальні рішення для Вашого бізнесу.

Наша компанія є одним з найбільших постачальників авіаперевезень в Європі, пропонуючи повний і комплексний пакет послуг преміум-класу, додаткових послуг і спеціалізованих продуктів, всі з яких розроблені для Вас. Через нашу всесвітню мережу власних офісів і агентів, Ви можете вибрати послугу, яка найкращим чином відповідає Вашим потребам.

І незалежно від розміру Вашого бізнесу, наші фахівці забезпечать плавне і швидке ознайомлення з нашою системою роботи.

Зателефонуйте або напишіть нам сьогодні, щоб запросити дзвінок від одного з наших колег з продажу, щоб створити нові можливості для вашої мережі поставок авіаперевезень і скористатися нашим великим досвідом в області авіаперевезень.

Ми пропонуємо дуже привабливу вартість авіаперевезення в Україні, а також максимально швидкі терміни логістики товару по вантажним авіаперевезень. Мінімальний термін доставки становить від декількох годин до 1-2 днів. Виняток можуть становити випадки, коли відправити авіа вантаж вирішують не прямим сервісом, або потрібна особлива підготовка відправки і супутніх документів.

Новости