Авіаперевезення вантажів з Китаю, міжнародні повітряні вантажні перевезення літаком

  1. Особливості авіадоставки вантажів
  2. Переваги авіаційних вантажоперевезень

Всі ми користуємося товарами з інших країн, багато з них привозяться з Америки, з Китаю, тобто з тих країн, з яких доставка виходить занадто довгою. Однак найвигіднішим способом доставки товарів в цьому випадку будуть авіа перевезення вантажів.

Особливості авіадоставки вантажів

Вантажні повітряні перевезення підходять для тих товарів, які доставляються з далеких країн, багато товарів можуть бути швидкопсувними. Доставка морем займає тижні, особливо, якщо вантаж повинен бути у Львові, тобто буде потрібно подальша автодоставка.

Якщо вам необхідна доставка товарів з Китаю, то можна скористатися залізничним або морським транспортом , Звернувшись в наші офіси в Іллічівську. Тут вам організують доставку контейнерами, однак цей варіант не підійде, якщо ви замовили швидкопсувні товари.

Список товарів, які доставляються авіатранспортом, дуже великий, що пов'язано з тим, що міжнародні відносини активно розвиваються. Список не обмежується тільки продуктами, це можуть бути живі квіти, замовлені з Еквадору, саджанці екзотичних рослин, які також можуть зіпсуватися в дорозі. Також вантажоперевезення повітряним транспортом популярні серед фармацевтичних фірм. Тільки літаком можна доставити ті ліки, які терміново необхідні для операції, і які не підлягають тривалому зберіганню, однак ціна такої доставки досить висока.

Переваги авіаційних вантажоперевезень

Виділяють кілька основних переваг авіадоставки:

  • швидкість,
  • можливість подолати будь-які дорожні перешкоди,
  • повна схоронність вантажу.

Авіаційні швидкі вантажоперевезення незамінні, якщо потрібно доставити цінний вантаж, будь-які коштовності, картини, історичні документи, в цьому випадку не потрібно організація цілого комплексу охорони цінностей. Ви вантажите свої цінні речі в літак, і вони нікуди звідти не подінуться. Головне організувати зустріч товарів на митниці і подальшу автодоставку від аеропорту , Докладніше про яку.

Також дуже цінною є можливість подолати гори, річки, моря, тобто ті місця, де неможливо залізничне і транспортне сполучення. Авіадоставка зручна в ті країни, де не налагоджена дорожня зв'язок, тобто в далекі частини країни, де в одному з міст там є аеропорт, наприклад, в таку частину Росії, як Камчатка вантажі в основному доставляються тільки літаком.

Новости