Автобусні перевезення Великий Новгород

замовлення автобусів +7 (960) 208-11-61

диспетчерська +7 (8162) 64-02-02

новгородська пасажирська автотранспортна компанія

новгородська пасажирська автотранспортна компанія

замовні перевезення
регулярні рейси

замовлення автобусів +7 (960) 208-11-61

диспетчерська +7 (8162) 64-02-02

Купівля квитків онлайн

Автобусні перевезення пасажирів - це один з найдоступніших і зручних видів перевезень, і транспортна компанія «ФАБУС» може професійно надати Вам таку послугу, яка з кожним днем ​​в сервісі автотранспортних послуг Великого Новгорода стає все популярнішим.

Транспортна компанія «ФАБУС» володіє власним сучасним парком комфортабельних автобусів великої місткості іноземного виробництва. Ми професійно займаємося пасажирськими перевезеннями міжміського і міжнародного призначення. Крім здійснення щоденних автобусних рейсів Великий Новгород - Санкт-Петербург - Великий Новгород ми виконуємо інші рейси і замовні пасажирські перевезення для юридичних і приватних осіб по Новгородської області, містах Росії і ближнього зарубіжжя.

Оформивши замовну пасажирське перевезення в нашій компанії, Ви можете бути впевнені, що з нами поїздка пройде за всіма правилами пасажирських перевезень:

  • Тільки якісна справна техніка;
  • Досвідчені водії з великим стажем роботи;
  • Компетентна диспетчерська служба;
  • Повна інформованість про просування по наміченому маршруту;
  • Індивідуальний підхід з урахуванням всіх вимог замовника;
  • Надання всіх необхідних документів;
  • Розумний підхід до ціноутворення.
  • Замовлення автобуса в Великому Новгороді - це просто! Звертайтеся до нас. Високий професіоналізм, кваліфікація і великий досвід роботи дозволяють нам здійснювати пасажирські перевезення з максимальним комфортом. Роблячи замовлення автобуса в Великому Новгороді в нашій організації, Ви можете бути впевнені в безпеці пасажирських перевезень. Основним критерієм якості обслуговування є повага і уважне ставлення до кожного, хто вирішив скористатися нашими послугами. Вирішивши зробити замовлення автобуса в Великому Новгороді, звертайтеся тільки в перевірені організації, які можуть надати всі гарантії гарної поїздки. Досвід роботи нашої компанії і велика кількість постійних клієнтів - найкращий показник якості нашої роботи.

    Ми будемо раді допомогти і Вам. Зробити замовлення автобуса в Великому Новгороді можна, просто зателефонувавши нам по телефону (960) 208-11-61 або прийшовши в офіс.

+7 (8162) 64-02-02
+7 (960) 208-11-61

Великий Новгород, вул. Магістральна, д. 13
ми працюємо: 8.00 - 17.00 (пн - пт), 12.00 - 13.00 (обід)
електронна пошта: [email protected]

2018 © ТОВ «ФАБУС» Дизайн, розробка і просування веб - Вебстудія «Артеком»

Новости