Автоматичний копіювальний автомат - корисний бізнес

У сучасному світі ми часто стикаємося з необхідністю роздрукувати, відсканувати або відксерокопіювати документи. Найчастіше під рукою не буває потрібної нам техніки, особливо якщо ми знаходимося в громадському місці. Доводиться відкладати свої справи на потім, шукати копіювальний центр або Інтернет-кафе, повертатися на роботу, в загальному, витрачати свій дорогоцінний час даремно.

Для того щоб позбавити людей від виникнення подібних ситуацій, компанія «Універсальні термінал системи» розробила багатофункціональний автоматичний копіювальний апарат UTS MFU Small. Більше не потрібно йти в Інтернет-кафе або копіювальний центр і відстоювати довгі черги, тепер можна підійти до вендінговий терміналу і зробити роздруківку самостійно в лічені секунди.

Придбавши цей апарат і встановивши його в місцях з великою прохідністю людей, кожен може отримати в своє розпорядження стабільний прибутковий бізнес.Стоіт розмістити цей апарат в школі або в інституті і він відразу стане другом, помічником і соратником більшості студентів і школярів. Ідеальними майданчиками для установки автомата стануть також багатофункціональні центри, паспортні столи, міграційні служби, відділення пенсійного фонду, страхові компанії і т.д. Головне, не забути оснастити апарат монетоприемником або купюропріємником.

UTS MFU Small дозволяє своїм користувачам швидко роздруковувати документи з карти пам'яті, сканувати і копіювати документи в форматі А4. Він оснащений сучасним сенсорним дисплеєм, що робить роботу з апаратом зручним і комфортним. Крім того, сенсорний термінал виконує інформаційну функцію. Залежно від необхідності він допоможе дізнатися розклад роботи установи або фахівця, пройти попередню реєстрацію на захід, «встати» в електронну чергу або навіть подати документи до приймальної комісії вищого навчального закладу. Це також значно заощадить час, тому що додзвонитися до оператора, щоб отримати консультацію, буває проблематично.

Це також значно заощадить час, тому що  додзвонитися до оператора, щоб отримати консультацію, буває проблематично

- UTS MFU Small - компактний і надійний апарат, який витримує навантаження аж до 50 000 копій сторінок в місяць. Це значна цифра, - зауважує Олексій Куімов, директор «Універсальних термінал систем».

Власника UTS MFU Small приємно порадує антивандальний корпус терміналу, що значно подовжить термін служби його роботи. Апарат обладнаний двома дверима: перша використовується для закладки паперу, друга - для доступу до купюроприймач і фіскального реєстратора. Термінал також має спеціальні отвори для кріплення анкерними болтами до підлоги, що забезпечить додаткову безпеку автомату при його установці в громадському месте.Следіть за роботою автомата можна через додаток, встановлений на смартфон його власника.

Вендинговий термінал - це вигідне фінансове вкладення, яке окупиться вже в найближчі 2-3 місяці. Цьому сприяє практично повна відсутність конкуренції в даному сегменті і постійна затребуваність пропонованих послуг.

Веб сайт: http://unitsys.ru .

Новости