Автономна каналізація

  1. Монтаж автономної каналізації на відео На відео наші інженери розкажуть а монтажники максимально...
  2. Де замовити і де обслуговувати автономну каналізацію?

Монтаж автономної каналізації на відео

На відео наші інженери розкажуть а монтажники максимально детально покажуть всі найважливіші моменти монтажу автономної каналізації на прикладі станції АСТРА.

Заявлена ​​виробником ефективність і функціональність сучасних очисних споруд вимагає від користувача дотримання ряду правил, як в процесі монтажу, так і при експлуатації. По завершенні монтажу та підписання акта приймання, замовник отримує технічний паспорт очисної станції з правилами по її використання.

Експлуатація автономної каналізації

Сучасні очисні споруди для приватного будинку за своїми характеристиками не поступаються міським станціям очищення стоків, а часто виконують свої функції навіть краще. Перш за все, це пов'язано з динамічним розвитком і впровадженням нових технологій. Завдяки високотехнологічним рішенням, заміська каналізація забезпечує високу ступінь очищення стоків, що дозволяє скидати очищену воду не тільки на грунт, а й в найближчі водойми.

Сучасне очисне обладнання працює в автоматичному режимі. Автономна каналізація в деяких моделях здатна гнучко змінювати продуктивність в залежності від кількості вступників стоків. Наявність системи аварійного оповіщення вчасно повідомить Вам про неполадки.

Де замовити і де обслуговувати автономну каналізацію?

Якщо Ви вирішили організувати надійну автономну каналізацію на дачі, в заміському будинку або котеджі, звертайтеся до професіоналів. У Москві купити все для автономної каналізації можна в БІІКС. Не забувайте про те, що локальна каналізація потребує регулярного технічного обслуговування.

сервісна служба БІІКС
сервісна служба БІІКС

Компанія БІІКС пропонує послуги з облаштування каналізації та очисних споруд будь-якого типу - установки глибокої біологічної очистки, септики. Великий досвід в цій сфері дозволяє нам гарантувати виняткову якість усіх виконуваних робіт. Професійне технічне обслуговування підтримає безперебійну роботу автономної каналізації протягом довгого часу. Ми забезпечуємо комфорт і зручність Вашого проживання за містом.

Компанія БІІКС надає послуги з улаштування незалежної каналізації і туалетів для дачі . Автономна каналізація в приватному будинку "під ключ": вибір оптимальної очисної установки локальної каналізації і способу відведення очищених стоків, поставка матеріалів і обладнання, шеф-монтаж очисної установки і сервісне обслуговування.

Наш сайт надасть всю необхідну інформацію, щоб обрана Вами автономна каналізація в приватному будинку, починаючи від проекту і монтажу, закінчуючи експлуатацією та сервісним обслуговуванням, відповідала сучасним вимогам комфортного заміського проживання. Ви докладно дізнаєтеся, як влаштована індивідуальна каналізація, познайомитеся з принциповими технологічними рішеннями, які використовуються в очисних спорудах. Ви зможете не просто дізнатися, скільки коштує автономна каналізація в приватному будинку, а й вибрати варіанти оптимізації витрат.

Де замовити і де обслуговувати автономну каналізацію?
Де замовити і де обслуговувати автономну каналізацію?

Новости