Автономні сонячні електростанції для дому та офісу

  1. Схема автономної домашньої сонячної електростанції
  2. Автономні фотоелектричні системи
  3. Автономні електростанції на сонячних батареях
  4. Мобільні і переносні сонячні електростанції
  5. Автономні сонячні електростанції для приватних будинків

Основним напрямком діяльності Рентехно є проектування і будівництво фотоелектричних систем для електропостачання об'єктів різної складності. За рахунок того, що електрична енергія виробляється в процесі безпосереднього перетворення сонячної енергії, фотоелектрична сонячна електростанція - це повністю екологічно нейтральний і прибутковий в економічному плані об'єкт електроенергетики. Фотоелектричні системи бувають резервними і автономними.

Схема автономної домашньої сонячної електростанції

Автономні фотоелектричні системи

Автономна сонячна електростанція (фотоелектрична система) найчастіше використовується там, де відсутні лінії централізованого електрозабезпечення (прокладка повітряний або кабельних ліній утруднена або економічно невигідна), а також для електроживлення пересувних мобільних об'єктів. Крім того, автономні сонячні електросистеми все частіше використовуються в якості додаткової системи енергозабезпечення в місцях (районах), що мають вільний доступ до централізованої системи електропостачання, щоб забезпечити енергонезалежність об'єкта або знизити витрати на оплату електрики. Рентехно, спираючись на свій досвід, готова сприяти в правильному виборі найбільш підходящого технічного рішення на базі енергоефективних технологій сонячної PV енергетики. Серед інших, до автономним фотоелектричним системам електроживлення (автономним off-grid сонячним електростанціям) ми відносимо домашні сонячні електростанції і рішення на базі паркувальних автомобільних навісів, а також PV системи автономного енергозберігаючого освітлення - вуличні сонячні ліхтарі і сонячне освітлення білбордів.

Автономні електростанції на сонячних батареях

Автономна сонячна електростанція включає в себе:

  • Сонячні модулі (батареї, панелі), що перетворюють в електроенергію падаючу на їх робочу поверхню енергію випромінювання Сонця.
  • Блок акумуляторних батарей, в яких відбувається накопичення надмірної електроенергії в денний час і які стають головним джерелом електроенергії, коли сонячні модулі не можуть повністю забезпечити потреби споживача в електриці.
  • Контролери заряду / розряду - пристрої, не тільки керують процесом зарядки акумуляторів, але і дозволяють оптимізувати процес енергозабезпечення споживачів при роботі від блоку акумуляторів, мінімізуючи втрати і продовжуючи термін автономного функціонування об'єкта.
  • Інвертор - перетворювач постійного струму, що надходить в систему від блоку фотоелектричних сонячних батарей або АКБ, в змінний, який подається безпосередньо в енергосистему об'єкта.

У європейських країнах, Канаді та США фотоелектричні системи все частіше використовують в якості резервного енергозабезпечення, адже забезпечити повністю автономне функціонування немає можливості внаслідок недостатнього рівня генерації як у вечірній і нічний час, так і в зимовий період. Втім, з впровадженням енергоефективних і досить ємних систем накопичення і зберігання електроенергії (над їх розробкою постійно працює цілий ряд корпорацій і наукових центрів), а також спеціалізованого програмного забезпечення, яке забезпечить контроль над усіма процесами в енергосистемі і забезпечить оптимальне електрораспределеніе, цей недолік буде виправлений . Це дозволить в повній мірі використовувати ті переваги, які можуть надати фотоелектричні сонячні системи:

  • Установка систем в місцях, де прокладка централізованої лінії електропередачі або утруднена, або зажадає невиправдано великих витрат (наприклад, це можуть бути об'єкти туристичної інфраструктури високо в горах, на островах, або об'єкти будівництва на початковому етапі і т.д.).
  • Безшумність роботи.
  • Екологічна безпека та дружнє ставлення до навколишнього середовища.
  • Мінімальний рівень техобслуговування.

Компанія Рентехно забезпечує проектування, економічне обгрунтування і встановлення автономних (резервних) фотоелектричних систем різної потужності, які гарантують технічні характеристики, виходячи із завдань і вимог конкретного клієнта. Ми надаємо свої послуги з проектування та встановлення сонячних електростанцій по всій території України.

Щоб забезпечити безумовну надійність і стабільність енергозабезпечення об'єкта, ми готові спроектувати і змонтувати гібридні системи, які являють собою комбінацію декількох джерел електроенергії - як традиційних (централізована мережа, дизельгенератори і т.д.), так і альтернативних (вітроелектричні установки, сонячні батареї). Виходячи із значення сумарної потужності споживання, наші інженери-проектувальники підберуть тип і кількість фотоелектричних сонячних модулів, розрахують необхідну ємність системи акумуляторів, параметри інверторів і контролерів заряду / розряду.

Важлива перевага систем електроживлення, заснованих на сонячних модулях - повна безпека сонячної енергетики як для навколишнього середовища, так і людей, які можуть працювати в безпосередній близькості. Установка альтернативних джерел енергії - це інвестиції в збереження природної різноманітності і чистоти планети, соціально відповідальний вчинок перед майбутніми поколіннями жителів Землі. Щоб збільшити ефективність роботи сонячної електростанції, ми пропонуємо монтаж поворотних двовісний трекерів - рухливі опорні металоконструкції дозволяють підняти значення річної генерації фотоелектричної станції на 30-40%.

Мобільні і переносні сонячні електростанції

Пропонуємо вашій увазі мобільні лише послуги фотоелектричні станції серії RT-MSPP , Які представляють собою надійні, автономні, екологічно чисті і легкі в експлуатації системи для стабільного живлення електроспоживачів, які не мають постійного доступу до централізованих мереж. До особливостей даних систем відноситься повна автономність роботи, швидкість і простота розгортання і перекладу в похідне стан і можливість використання на різних типах поверхні. Деякі варіанти мобільних електричних систем можуть використовуватися в якості домашньої або заміської сонячної електростанції, а також для енергозабезпечення сезонних об'єктів, наприклад, кемпінгів або літніх таборів.

Автономні сонячні електростанції для приватних будинків

Замовити автономну сонячну електростанцію для промислового об'єкта або офісу можна в компанії Рентехно - наші ціни і якість вас приємно здивують. З усіх питань щодо поставки обладнання для автономних сонячних електростанцій або реалізації проектів "під ключ", будь ласка, звертайтесь за наступними контактами:

З усіх питань щодо поставки обладнання для автономних сонячних електростанцій або реалізації проектів під ключ, будь ласка, звертайтесь за наступними контактами:

Новости