Автотранспортні перевезення вантажів | Міжнародні вантажоперевезення - ПП "Павіол"

  1. Транспортування і перевезення вантажів автотранспортом Автомобільний транспорт - дуже поширений і...
  2. «Павіол» забезпечує автотранспортні перевезення вантажів.

Транспортування і перевезення вантажів автотранспортом

Транспортування і перевезення вантажів автотранспортом

Автомобільний транспорт - дуже поширений і популярний спосіб переміщення вантажів на будь-які відстані: від лічених метрів до десятків тисяч кілометрів. Обумовлено це багатьма перевагами, які має вантажний автотранспорт: можливість доставки типових вантажів в стислі терміни; високий ступінь контролю за станом вантажу і процесом перевезення з боку як водія, так і організаторів перевезення, і, при бажанні, її замовників; реальні дублюючі варіанти більшості маршрутів на випадок неможливості проїзду по оптимальному, завдяки хорошому розвитку мережі автомобільних доріг; можливість зручного режиму перевезення «від дверей до дверей», завдяки знову ж розвиненості доріг, що доходять впритул до більшості пунктів вантаження / доставки. Також вельми сприятливою обставиною є висока конкурентність пропозиції послуг вантажоперевезень. На відміну від монополістів (залізниця, трубопровідний транспорт) тут не спостерігається бюрократичної сваволі в ціноутворенні, і дикої антинаціонального в достатку непотрібних папірців, без яких не дадуть відправити / отримати вантаж. Автотранспортні перевезення вантажів концентруються на максимізації ступеня використання своїх переваг, серед яких одним з основних є стислі терміни і оперативність доставки вантажу - у кожного серйозного перевізника є напрацьовані маршрути, кожен професійний митний брокер має налагоджену систему взаємодії з контролюючими органами в пунктах завантаження / розвантаження, що дозволяють провести оформлення необхідних документів в самий незначних термін.

Перевезення різних вантажів

Перевезення різних вантажів

Відмінною рисою автотранспортних перевезень вантажів є їх «всемогутність» - вантажним автомобілем можна здійснити перевезення практично будь-яких вантажів. Для транспортування специфічних вантажів використовуються спеціально сконструйовані види вантажівок. Подібної «всеїдністю» може похвалитися хіба що водний транспорт, який теж перевозить всі види вантажів. Залізниця, при різноманітності типів вагонів, які повторюють види вантажівок, тим не менш, обмежена шириною залізничної колії, тому нездатна перевозити негабарит понад певного розміру - в той час як автомобільний вантажний транспорт з цим завданням впоратися здатний. Трубопровідний транспорт займає свою вузьку нішу - транспортування текучих і газоподібних продуктів (нафта, газ, вода і т.п.); автоцистерни різних типів з цим справляються нітрохи не гірше, крім того, дорога і складна технічно інфраструктура трубопроводів локалізована в строго певних місцях, в той час як автоцистерни мобільні, і можуть бути доставлені практично в будь-яку задану точку завантаження / розвантаження. У цьому сенсі автомобільний транспорт є найчастіше необхідним доповненням до трубопровідного; Подібна ситуація спостерігається з залізничним транспортом - рейки прокладені далеко не скрізь, тому без вантажівок, як правило, в залізничних доставках не обійтися. Майже те ж вірно і для водного транспорту - йому доступна перевезення будь-яких вантажів, але не в будь-яку точку, тому що не скрізь є відповідні водойми і порти з потрібною інфраструктурою; проте, істотна відмінність полягає в тому, що водний транспорт доставляє вантажі по таким маршрутам, які повністю недоступні вантажівкам (океан). Обізнане читач скаже, що під поверхнею води також зустрічаються трубопроводи, отже і для них вірно таке твердження - однак, трансокеанських трубопроводів поки начебто не побудовано, отже, тут ситуація не зовсім ідентична. Що стосується повітряного транспорту, в принципі він здатний доставляти майже будь-які типи вантажів, однак позначається по-перше його дорожнеча, по-друге, не дивлячись на наявність гігантських транспортних літаків, для повітряних перевезень все ж існують досить жорсткі обмеження по негабариту. Підводячи підсумок, можна сказати що співвідношення автотранспортних перевезень вантажів з іншими таке:

  • ніша трубопровідного транспорту перекривається вантажівками (автоцистернами) повністю;
  • ніша залізничного транспорту також перекривається повністю, все що возять в критих вагонах і напіввагонах, можна возити в критих вантажівках , Або в бортових, або за допомогою контейнеровозів (Власне, контейнери). Ж.-д. цистерни аналогічні автоцистернах, думпкари - самоскидів, вагони-термоси - ізотермічним фургонам , Вагони-холодильники - рефам, вагони для лісу - лісовозам . Понад те, вантажівки здатні переміщати негабарит, який по залізниці не перевезти;
  • ніша водного транспорту частково перекривається з нішею вантажівок (річковий транспорт), але в цілому ці 2 види взаємно один одного доповнюють: вантажівки - це суша, кораблі - це океан;
  • ніша повітряного транспорту здебільшого перекривається вантажівками, у випадках особливого негабариту вантажівки навіть перевершують літаки (вертольоти), єдина перевага повітряних суден в тому, що океан для них перешкодою не є.

«Павіол» забезпечує автотранспортні перевезення вантажів.

«Павіол» забезпечує автотранспортні перевезення вантажів

Наша компанія здійснює весь спектр послуг, пов'язаних з переміщенням різних вантажів автотранспортом. Наш досвід на ринку транспортно-експедиторських послуг України, країн СНД і Європи, набутий за 3 роки стабільної роботи, дозволяє братися за вантажоперевезення будь-якої складності. При цьому ми дотримуємося принципу мінімізації проміжних ланок між замовником перевезення, і перевізником вантажу - тобто, якщо до нас звертається власник транспорту, і просить знайти вантаж для перевезення, ми шукаємо безпосередньо вантажовласника, якому потрібна така послуга; відповідно, якщо звертається замовник вантажоперевезення, в пошуках підходящого транспорту на певний маршрут, ми звертаємося безпосередньо до перевізників, але ніяк не до інших експедиторських фірмах. Зрозуміло, можлива ситуація, коли до нас звернулася експедиторська фірма із запитом на перевезення; якщо при цьому пропонується «реальна» сума за рейс, автомобіль ми знайдемо, і в цьому випадку між замовником і перевізником виявляться як мінімум 2 ланки (ми і фірма, яка звернулася). Але в даному випадку це вже справа замовника - дивитися, як (з залученням скількох посередників) працює їх експедитор, і робити висновки. У будь-якому випадку, механізм ринку в довгостроковій перспективі призведе до того, що недобросовісні, або просто «слабкі» транспортно-експедиційні компанії зникнуть, а залишаться компетентні і професійні. Серед них має намір бути і «Павіол».

Новости