Банановий торт без випічки | розважально-пізнавальний блог The House of the Rising Sun

Одного разу в спеку мені потрібно було приготувати смачний тортик на день народження Одного разу в спеку мені потрібно було приготувати смачний тортик на день народження. За вікном 30 градусів тепла, духовку включати зовсім немає бажання. Якраз в цей момент мені і підвернувся цей прекрасний рецепт приготування казкового десерту без випікання. Торт припав до смаку всім гостям, він виявився ніжним, соковитим і солодким, хоча основними інгредієнтами є такі прості продукти, як банан і печиво.

Цей рецепт я присвячую всім, хто не любить витрачати дорогоцінний час на зайві калорії і разом з тим замість прогулянки по fif-shop хоче побалувати себе і близьких смачним і корисним десертом.

  • 450 грамів розсипчастої дрібного печива
  • 1 кг сметани 20-30% жирності, негусто
  • 120 гр цукрового піску
  • 3-4 великих банана
  • мармелад, сухофрукти, маки, горіхи (за бажанням)
  • зефір

Щоб приготувати цей торт, зусиль багато не потрібно. Спочатку потріть банани на крупну тертку у велику миску. Сметану і цукор гарненько збийте міксером до повного розчинення цукру (кількість цукру залежить від ступеня солодощі торта, яку ви хочете). Отриману суміш додайте до бананів. Збийте вміст миски блендером.

В однорідну суміш висипте печиво і ретельно перемішайте. Накрийте миску кришкою і залиште відпочити при кімнатній температурі на 2 години. Через півгодини, коли печиво вбере половину рідини, додайте горішки і дуже обережно перемішайте одноразово. Після закінчення двох годин в мисці повинна вийти густа маса.

Приступаємо до ліплення торта Приступаємо до ліплення торта. Візьміть будь-яку форму (остаточний торт вийде такий же форми), викладіть дно харчовою плівкою. Виверне половину маси на плівку, вирівняйте і гарненько утрамбуйте. Поріжте кожен шматочок зефіру навпіл і покладіть зефір щільним шаром на масу. Завдяки сметані зефір перетвориться в ніжний крем. На зефірний шар викладіть решту бананової маси, знову вирівняйте і утрамбуйте. Закрийте кришкою торт і поставте в холодильник на ніч.

До ранку сметана з бананами, печивом і зефіром перетвориться в ніжний вершковий тортик з кремовим прошарком. Дістаньте його, швидким рухом перевертаючи форму, і зніміть харчову плівку. Тепер дайте волю своїй фантазії, прикрасьте торт часточками банана, тертим шоколадом, шоколадними цукерками і цукатами.

Як бачите у такого торта одні переваги: ​​він дуже смачний, коштує недорого, приготування займає мало часу і посуду, ще й випікати не потрібно. До того ж, це відмінний спосіб порадувати кохану і, таким чином, заробити собі нові балетки bloch в Мінську !

Новости