Банківські гарантії від Ощадбанку - терміни розгляду менше, суми більше

  1. З початку року тільки в Забайкальському краї Сбербанк видав понад 50 банківських гарантій клієнтам...

З початку року тільки в Забайкальському краї Сбербанк видав понад 50 банківських гарантій клієнтам малого бізнесу на загальну суму понад 65 мільйонів рублів.

«Термін розгляду заявок за гарантійними зобов'язаннями відповідно до 223-ФЗ, 44-ФЗ, 185-ФЗ, 271-ФЗ в сумі до 15 мільйонів рублів скорочений і становить вісім робочих годин. Також до 15 мільйонів рублів збільшено суму гарантії, яку можна отримати без забезпечення », - зазначає заступник керуючого Читинському відділенням Ощадбанку Ігор Тагіров.

Крім того, з'явилася можливість здійснювати безкоштовний продуктові ліміти. За результатами проведеного аналізу фінансово-господарської діяльності клієнта розраховуються продуктові ліміти, термін дії яких розрахований на 6 місяців. У разі подачі кредитної заявки протягом цього періоду, розгляд проходить на підставі мінімального пакету документів за спрощеною схемою.

Ощадбанк пропонує і інші види гарантійних зобов'язань: тендерна гарантія, гарантія на користь податкових органів, гарантія повернення авансового платежу, гарантія виконання гарантійних зобов'язань.

Детальну інформацію за банківськими гарантіями можна отримати в офісах Ощадбанку в Читі за адресами: вулиця Богомягкова, 23а, вулиця Леніна, 55, а також на сайті банку.

ПАТ Сбербанк - один з найбільших банків в Росії і один з провідних світових фінансових інститутів. На частку Ощадбанку припадає близько третини активів всього російського банківського сектора. Ощадбанк є ключовим кредитором для національної економіки і займає найбільшу частку на ринку вкладів. Засновником і основним акціонером ПАТ Ощадбанк є Центральний банк Російської Федерації, який володіє 50% статутного капіталу плюс одна голосуюча акція. Іншими 50% акцій Банку володіють російські і міжнародні інвестори. Послугами Ощадбанку користуються більш 135 млн фізичних осіб і понад 1 млн підприємств в 22 країнах світу. Банк має велику мережу філій в Росії: близько 17 тисяч відділень і внутрішніх структурних підрозділів. Зарубіжна мережа Банку складається з дочірніх банків, філій і представництв в Великобританії, США, СНД, Центральної та Східної Європі, Туреччині та інших країнах.

Байкальський банк ПАТ Ощадбанк здійснює діяльність на території Іркутської області, Забайкальського краю, Республіки Бурятії, Республіки Саха (Якутія) .Банк займає високу частку на ринку вкладів населення, в області кредитування приватних клієнтів та юридичних осіб. Надає широкий перелік банківських послуг для населення та корпоративних клієнтів. Здійснює кореспондентські відносини з банками Монголії, Китаю, виступає поручителем в зовнішньоторговельних операціях.
Генеральна ліцензія Банку Росії на здійснення банківських операцій 1481. Офіційні сайти Банку - www.sberbank.com (Сайт Групи Сбербанк), www.sberbank.ru .

Прес-служба Ощадбанку 2017-06-09 8:30 09 червня 2017

Новости