Банківський рахунки за кордоном і етапи його відкриття

Чим сильніше уряд бореться за повернення капіталу в країну, тим більше громадянам цієї країни хочеться диверсифікувати свої ризики і розмістити свої кошти за межами держави. Справа в тому, що як тільки з'являються згадки про брак капіталу в країні, розсудливі люди починають відчувати недовіру до місцевої банківської системи і шукають легальні шляхи як зберегти свої активи.

Однак, бажання убезпечити себе і знизити всілякі ризики втрати своїх коштів, повинно виникати незалежно від того чи відбувається витік капіталу чи ні. На території РФ страховий депозит становить до 700 тис. Рублів. Однак в разі девальвації місцевої валюти розмір ваших втрат проти іноземної валюти може бути відчутно вище.

В Європі гарантована сума страхового депозиту становить 100 тис. Євро, та звичайно, сума також не велика, але як відомо в Європі інша валюта. Сперечатися про стабільність тієї чи іншої валюти ми не будемо, тому що надійніше зберігати в максимально доступному різноманітності іноземних валют.

Іноземний банківський рахунок швидко

Банківський рахунок за кордоном, та ще й максимально швидко - це бажання кожного зацікавленого в диверсифікації своїх коштів за кордоном. Багатьох цікавить питання, як швидко відкрити іноземний рахунок. І відповідь на це питання гранично простий, термін відкриття рахунку спочатку залежить від того, як швидко особисто Ви зберете, завірите і надасте всі необхідні документи для подачі в іноземний банк.

Зарубіжні банки, які обіцяють відкрити рахунки нерезидентам максимально швидко, розглядають заяву в середньому один робочий тиждень. Все залежить від завантаженості банку, детальності форми і обсягу запитуваної документації, кількості офіцерів у відділі перевірки заявок і нових клієнтів банку, місцевих свят, відпусток і навіть епідемій грипу в країні відкриття іноземного рахунку. Швидкість відкриття рахунку за кордоном залежить і від того, який рахунок вам потрібен - ощадний на багато мільйонів або оперативний для високо-ризикової діяльності на перших етапах становлення бізнесу. Якщо ви цікавитеся особистим рахунком в класичному офшорі, то це приблизно тиждень, а якщо це особистий рахунок в Швейцарії, то відкриття може зайняти до чотирьох тижнів (але є і виключення з правил).


Offshore Pro Group пропонує вам швидке відкриття рахунок як в офшорі, так і за кордоном. Справа в тому, що крім самого банку, важливо вибирати правильного посередника, який зможе чітко роз'яснити необхідні вимоги банку і ваші реальні шанси на відкриття рахунку в тому чи іншому банку.
Відкрити банківський рахунок за кордоном конфіденційно
Саме визначення конфіденційного відкриття рахунку за рубежем не вірне. Справа в тому, що відкрити рахунок за кордоном конфіденційно ви зможете тільки від податкових органів країни свого проживання, якщо вирішите не декларувати про наявність у вас такого рахунку. І то - до пори до часу. Офшорний банкінг в 21 столітті потрібен для захисту і диверсифікації активів, а не для ховання грошей від податкової. У разі ж співробітництва з банком все буде відкрити і чесно.
Банки - це як юристи, які зберігають мовчання, якщо звичайно їх зовсім «Не притиснуть», як закон FATCA для американців, або НЕ помахають їм «судовим позовом», у всіх інших випадках, банки мовчать і не прагнуть розповідати «по секрету всьому світла »про своїх клієнтів.
З цього випливає, що відкрити рахунок конфіденційно не надали в банк ніяких документів нереально. Для кого-то ці слова здадуться дивними, але на власному досвіді ми можемо вас переконати, що все ще є такі люди, які вірять в тотальну анонімність при відкритті рахунку.
Та ж ситуація і при подальшій співпраці з іноземним банком. При будь-яких великих транзакціях вам знадобитися надавати необхідну документацію, а також доводити джерело походження ваших грошових коштів.
Що потрібно щоб відкрити банківський рахунок за кордоном?

При відкритті іноземного рахунку вам також доведеться зіткнутися з певною паперовою тяганиною. Але це необхідно при відкритті будь-якого рахунку як іноземного, так і офшорного.
Іноземний рахунок для приватної особи передбачає менше зусиль, ніж при відкритті корпоративного рахунку. Основними вимогами банків є надання ідентифікаційних документів, документа, що підтверджує місце проживання і довідку з банку або від професіонала, який підтвердить вашу надійність.
Найчастіше це закордонний паспорт, рахунок за комунальні послуги або виписка по рахунку, і рекомендація з банку в якому у вас вже є рахунок. Складність з іноземними банками в тому, що весь цей пакет документів повинен бути нотаріально переведений і завірений, в іншому випадку банк не прийме ваші документи.
З компаніями ситуація схожа. Вам знадобитися надати повний пакет особистих документів для кожного підписанта за рахунком, а також корпоративні документи по компанії. Знову ж перекладені на англійську мову і нотаріально завірені, а для деяких іноземних банків також може бути необхідний і апостиль.
Після подачі всіх документів, можливо банк задасть додаткові питання або попросить додаткову інформацію про вас, але це також є класичною процедурою ідентифікації клієнта, і не займе багато часу.
Які бонуси може надати іноземний рахунок?
Крім конфіденційності та надійності банк може запропонувати вигідні банківські продукти. Це можуть бути міжнародні платіжні карти, розвинений інтернет банк з величезною кількістю опцій і можливостей, наприклад, розміщення депозиту онлайн, привабливі інвестиційні продукти європейського і азіатського ринків, депозити і так далі.
Все залежить, що саме ви шукаєте. Якщо вам потрібен банк, який пропонує класичні банківські послуги і можливість здійснення класичної диверсифікації, то в цьому банку ви отримаєте також привабливі можливості придбання дорогоцінних металів.
До речі, купувати варто тільки фізичне золото - це забезпечить вас сто процентною гарантією збереження вашого активу, проте гарантувати вартість без змін не може ніхто.
Якщо ж ви плануєте інвестувати в нерухомість, то вам потрібні закордонні банки які пропонують іпотеку. Такі банки за кордоном знайти не легко, але можливо.
І нарешті, відкриваючи свій іноземний рахунок, не забувайте про придбання класичних банківських продуктів, так би мовити, для щоденного використання - банківські карти. Напевно, ви не будете користуватися карткою іноземного рахунку кожен день, але ви повинні переконатися, що ця можливість є. Інакше доступ до ваших рахунках відчутно ускладнитися. Сюди ж можна також віднести і використання інтернет банку. Бажано щоб іноземний банк був зручний у використанні, швидкий і дозволяв здійснювати всі для вас необхідні операції.
Способи відкриття іноземного банківського рахунку?
Для того щоб відкрити іноземний рахунок, ви можете вибрати для себе один з двох доступних способів - відкрити рахунок віддалено або відкрити рахунок відвідавши банк.
Якщо вам потрібна іноземна рахунок в Європі, то є ймовірність відкриття рахунку в банку, але при цьому, не залишаючи країну свого проживання. Цю можливість пропонують європейські банки Швейцарії , Латвії , Естонії , Литви і деякі банки з інших європейських держав.
Банки в Швейцарії
Для того щоб обслужити своїх клієнтів банки відкривають представництва в Росії та інших країнах СНД, або ж банкіри особисто відвідують своїх потенційних клієнтів. Але для того щоб вас відвідав банкір вам знадобитися довести банку, що ви гідний клієнт. Кращий показник сума, яку ви готові привести в банк.
Для інших клієнтів підійдуть банки Прибалтики, які гарантують європейську якість і гідне обслуговування, яке ви зможете отримати в представництві банку, не залишаючи країни вашого проживання.
Що стосується класичних офшорних банків, то тут все складніше. Найчастіше, це тільки віддалене відкриття банківського рахунку. Однак Offshore Pro Group пропонує відкриття рахунків в вигідних офшорних банках з особистою присутністю.
Як приклад класичного офшорного банкінгу, де для відкриття рахунків все таки потрібна особиста присутність, можна привести банки Панами. Панамський банківський сектор досить привабливий, однак, відкриття рахунку в Панамі часто вимагає особистої присутності. Саме тому наша компанія розробила унікальну пропозицію: Рахунок в Панамі з особистою присутністю + знайомство з красотами Панами.
Найбільш привабливими банками Панами для відкриття рахунку з особистою присутністю є:
Особистий рахунок в Панамі хв. депозит для відкриття рахунку хв. баланс за рахунком BALBOA BANK & TRUST USD 1,000 USD 1,000 BANCA PRIVADA DE ANDORRA USD 500,000 USD 500,000 BANCO AZTECA USD 100 USD 50 BANCO GENERAL USD 50 Немає BANESCO USD 100 Немає BANISTMO USD 500,000 USD 500,000 BANK OF CHINA USD 500 Немає BANVIVIENDA USD 50 Немає BICSA немає немає CAPITAL BANK USD 500 немає CREDIT ANDORRA USD 500,000 USD 500,000 DAVIVIENDA USD 500 USD 1,500 GLOBAL BANK USD 100 немає MULTIBANK USD 50 немає ST. GEORGES BANK USD 100 Немає TOWER BANK USD 500 Немає
Детальніше з процедура відкриття рахунку в Панамі з особистою присутністю ви можете ознайомитися в статті: Чому не варто вибирати ті офшорні і іноземні банки, які обслуговують клієнтів з США?
Детально з переліком банків, з якими співпрацює наша компанія, Ви можете ознайомитися в статті: Кращий Список Офшорних Банків на 2014 рік
Відкрити іноземний банківський рахунок важливо і необхідно для кожного, хто піклуватися про збереження своїх активів для безпроблемного ведення бізнесу або використання своїх грошових коштів. Звертайтеся до фахівців нашої компанії Offshore Pro Group по прямому контакту [email protected] і ми допоможемо вам стати володарем банківського рахунку за кордоном.
Що потрібно щоб відкрити банківський рахунок за кордоном?
Які бонуси може надати іноземний рахунок?
Способи відкриття іноземного банківського рахунку?

Новости