Банкомати ВТБ24 починають приймати карти China UnionPay і American Express

ВТБ24 починає прийом карт China UnionPay і American Express в своїй банкоматній мережі, яка на сьогоднішній день перевищує 12 тисяч пристроїв

ВТБ24 починає прийом карт China UnionPay і American Express в своїй банкоматній мережі, яка на сьогоднішній день перевищує 12 тисяч пристроїв.

З 18 вересня прийом карт China UnionPay і American Express можливий і у всіх банкоматах ВТБ24. За оцінкою банку, планований оборот по картах обох платіжних систем до кінця 2018 року становитиме близько 50 млрд рублів. Крім того, до кінця року вся POS-термінальна мережа банку буде налаштована на прийом карток Amex і CUP.

За словами віце-президента, директора департаменту еквайрингу ВТБ24 Олексія Киричека, карти даних платіжних систем будуть, в першу чергу, використовуватися в мережі готелів, ресторанів і кафе, багато в чому - преміального рівня. Частка AMEX і CUP в даному сегменті може скласти до 15%.

ВТБ24 є одним з лідерів еквайрингового бізнесу в Росії. У минулому році еквайрингової оборот банку виріс в 1,5 рази, до 1 трлн рублів. Цього року банк планує довести цей показник до 1,4 трлн. Серед найбільших партнерів ВТБ24 - мережі АШАН, «Стрічка», «Магніт», OBI, Metro C & C, Група РЖД, сервіси «Яндекс.Таксі», «Delivery Club», «Однокласники», «ВКонтакте», «Дзига» та інші.

Ця та інші теми будуть обговорюватися на нашому Форумі «Банківська самообслуговування, рітейл і НДО 2017» , Присвяченому аналізу сучасного стану та перспектив розвитку готівкового грошового обігу (НДО), банкінгу та платіжної індустрії в Росії і інших країнах світу, який проводить журнал «ПЛАС». Форум пройде в Москві 4-5 жовтня 2017 року. Будемо раді зустрічі з Вами на Форумі! Зареєструватися в якості учасники ви можете тут.

Новости