Бар «Американка» в Єкатеринбурзі закрився, а приміщення виставили на продаж за 65 мільйонів рублів

«Американка» поруч з ТЦ «Грінвіч» закрилася

Один з екатеринбургских барів «Американка» закрився. Роботу припинило незаведених на вулиці Вайнера, яке прославилося під час чемпіонату світу з футболу , А інше, цієї ж мережі, поряд з «Гринвічем» на перехресті вулиць 8 Березня та Куйбишева.

оголошення з'явилося на сайті N1.RU , В ньому сказано, що приміщення готові віддати за 65 мільйонів рублів. Орендар вже знайшовся - замість бару тут відкриється аптека. Площа приміщення 195 «квадратів».

Директор «Американки» на 8 Березня Ілля Назіпов в розмові з Е1.RU розповів, що бар дійсно з'їхав два тижні тому.

- Ми не продаємо це приміщення, ріелтор не зрозумів і виставив оголошення, - розповів Назіпов. - В Єкатеринбурзі поки залишається одна «Американка» на Вайнера. Ми перевели всіх відвідувачів на Вайнера, цей заклад хоч і прибуткове, але не задовольняло нікого, а за три копійки ламатися не хотілося. Зараз ми плануємо відкриватися в Москві і подали заявку на відкриття бару в Катарі. Саме через те, що там буде наступний чемпіонат світу з футболу, нам сподобалося.

Саме через те, що там буде наступний чемпіонат світу з футболу, нам сподобалося

Директор бару Ілля Назіпов

Джерело Е1.RU повідомив, що приміщення все-таки виставили на продаж, але це поки вирішили не афішувати.

Оголошення на сайті з'явилося 29 серпня Оголошення на сайті з'явилося 29 серпня   «Американка» на вулиці Вайнера працює   У дні чемпіонату тут були натовпи іноземних футбольних уболівальників «Американка» на вулиці Вайнера працює У дні чемпіонату тут були натовпи іноземних футбольних уболівальників

«Американка» стала найпопулярнішим літнім закладом. Тут збиралися всі іноземні вболівальники, а потанцювати і випити пива разом з ними приходили і наші фанати. Найпростіший, нічим не примітний бар зробив вулицю Вайнера, та й все місто справжнім тусовочним і запальним місцем.

Вечорами біля нього було не проштовхнутися, а вже потрапити всередину могли лише самі щасливі володарі Fan ID. В кінці ЧС-2018 ми вирішили нагородити бар за самі запальні ночі під час чемпіонату і вручили їм статуетку Народної премії Е1.RU .

До речі, сьогодні останній день, щоб висунути свого номінанта на Народну премію. Так що заходьте на сайт премії і висувайте свого фаворита в будь-якій номінації (або в кожній по одному). В цьому році вести церемонію нагородження буде Іван Ургант, а музичним гостем стане Валерій Меладзе .

Як проходило вручення Народної премії в минулому році, можна подивитися тут . А от тут можна докладніше прочитати про переможців, які тоді отримали наші статуетки.

Текст: Марія ІГНАТОВА
Фото: N1.RU; Артем Устюжаніна / Е1.RU

Новости