Барбекю 176 (CAMPING)

Барбекю 176 (CAMPING)

Незамінний для відпочинку на свіжому повітрі переносний мангал гриль барбекю, має надійну хромовані грати з двома ручками і спеціальну заслінку для регулювання поддува. Зроблено безпосередньо в Євросоюзі, а саме в Італії. Вигідно відрізняється від аналогів більшою товщиною сталі, та сучасним і стильним червоно-чорним дизайном.

Переносний гриль Барбекю 176 (CAMPING) має популярну у споживачів прямокутну форму, один ярус і добре продумане відділення для попелу. Для збільшення надійності і більшої стійкості конструкції між передніми ніжками цього гриля є міцна і товста перемичка. А збоку конструкції передбачені зручні ручки для перенесення барбекю в зібраному вигляді.

Як і інші пристрої цієї лінійки, гриль ТОRNADO ROSSO може дуже швидко бути зібраний за лічені хвилини в формі валізи розмірами 32 х 42 х 11 сантиметрів.

Барбекю 176 (CAMPING) вигідно відрізняється від аналогів добре продуманою конструкцією і високою функціональністю. Всі складові гриля виконані з міцної сталі високої якості, яка не схильна до корозії, ідеальна для контакту з їжею і розрахована на довгі десятиліття використання. Зверху сталь покрита жаростійкої емаллю.

Гриль портативний Барбекю 176 (CAMPING) швидко нагрівається і забезпечує рівномірне тепло по всій площі нагрівання. Спеціальна система вентиляції дозволяє повністю контролювати піддув, температуру та інші важливі для готування характеристики. Залежно від ступеня спека грати можна підняти або опустити.

Процес складання / розбирання гриля відбувається без єдиного болта або гайки, а також не вимагає застосування інструментів. У зібраному вигляді гриль має форму валізи і може легко поміститися в багажнику або салоні автомобіля, що робить його ідеальним вибором для всіляких кемпінгів та інших виїздів на природу.

Портативний гриль Ferraboli CAMPING має оптимальні розміри в 40 х 30 х 55 см. Габарити решітки в даній моделі складають 39 х 28 сантиметрів, висота гриля - 55 сантиметри. Такі розміри дозволяють завантажити відразу кілька порцій стейків та іншого гриль меню і приготувати досить страв для середньої компанії або сім'ї.

Стійка конструкція переносного гриля Барбекю 176 (CAMPING) базується на чотирьох міцних сталевих ніжках, що дозволяє встановити його практично на будь-якій поверхні без хитання і перекосів. Високої стійкості при установці дозволяє досягти і оптимальну вагу цієї моделі, що становить 5.5 кілограм.

У барбекю передбачено все для того, щоб зробити процес приготування м'яса і овочів на вогні максимально легким, комфортним і простим. Купити гриль барбекю CAMPING італійського бренду Ferraboli значить забезпечити повний комфорт при приготуванні і прекрасний відпочинок.

Гриль барбекю CAMPING легко розбирається і настільки ж легко збирається. Процеси установки і складання інтуїтивно зрозумілі і не викличуть складності навіть у недосвідчених користувачів. Важливо, що цей портативний гриль не має люфтів, якісно сконструйований, добротно зібраний і всі його частини надійно прилягають один до одного, завдяки чому працювати з ним необтяжливо і приємно.

З грилем CAMPING вам більше не доведеться споруджувати мангал своїми руками. Ви зможете легко і на високому професійному рівні приготувати будь-які страви на вогні: шашлики з курки, телятини, свинини, кролика і іншого м'яса, шашлик з риби, шашлик з картоплі, шашлик з курячих крилець, стейки з усіх видів м'яса і риби, овочі гриль і багато іншого.

Купити гриль барбекю, значить забезпечити себе незамінною річчю для активного проведення часу на природі. Вигідним перевагою переносного гриля є його пожежна безпека для навколишнього середовища, завдяки чому він може встановлюватися і в місті, і в відведених місцях зелених зон і на березі річки, і на присадибній ділянці дачі / заміського будинку.

Гриль барбекю CAMPING легко і швидко очищається: його поверхню можна мити неабразівним миючими препаратами під гарячою водою, додатково використовуючи серветки або м'які губки. Зберігати гриль необхідно в чистому та сухому вигляді.

Класичний дизайн гриля, який виконаний в чорному і червоному кольорі, зайвий раз підкреслює його високу якість.

Основні переваги вугільного гриля Барбекю 176 (CAMPING):

• Збірно-розбірна надійна конструкція без люфтів

• Зручна і практична прямокутна форма

• Регульована решітка

• Міцна сталь, стійка до високих температур і корозії

• Наявність спеціальної жаростійкої емалі

• Наявність хромованих грат для їжі

• Гарантія тривалої експлуатації

• Виготовлено відомою італійською компанією

Точні габарити Барбекю 176 (CAMPING):

• Габарити гриля: 40 х 30 х 55 см

• Розміри в валізі: 32 х 42 х 11 см

• Розміри решітки: 39 х 28 см

• Вага: 5.5 кілограм

Переваги компанії Ferraboli:

Заснована півстоліття назад, відома сімейна італійська компанія, яка спеціалізується на виробництві виключно грилів для барбекю і, завдяки своїм видатним успіхам у цій галузі, на сьогоднішній день є широко популярною в Європі і в світі.

Ferraboli пропонує широкий асортимент барбекю грилі мангалів, починаючи від звичайних барбекю, які передбачають використання деревного вугілля, і закінчуючи сучасними інноваційними газовими і електричними грилями

- Широкий асортимент грилів, барбекю та інших аксесуарів для приготування гриль меню, наявність моделей на будь-який смак і під будь-які вимоги

- Розташування виробничих потужностей в межах тільки Євросоюзу - безпосередньо в Італії, що гарантує неперевершений рівень матеріалів і збірки і найсуворіший контроль на всіх етапах випуску виробів

- Прогресивна філософія, яка полягає в збереженні і розвитку багатовікових традицій з випуску обладнання для барбекю

- Гарантія надійності, довговічності, практичності, зручності, екологічності та безпеки товарів


Купити гриль барбекю Барбекю 176 (CAMPING), можна зареєструвавши замовлення на нашому сайті або зв'язавшись по телефону з менеджерами МУЛЬТИМАРКЕТ Exida за вказаними вище телефонами.

У нашому інтернет-магазині Exida.ua Ви можете купити гриль портативний Барбекю 176 (CAMPING), портативний гриль барбекю, переносний гриль в Києві і інших містах України.

exidaua

Новости