Барбекю газ. 071 (Roccia Gas "Eco")

Барбекю газ. 071 (Roccia Gas "Eco")

Працюючий від газу, високоякісний гриль-барбекю, який допоможе легко і з максимальним комфортом приготувати значна кількість найрізноманітніших страв для середньої компанії. Зроблено відомим італійським брендом Ferraboli безпосередньо в Євросоюзі, а саме в Італії.

Головні переваги Барбекю газового 071 Roccia Gas «Eco»:

Використання при приготуванні газу значно підвищує зручність і комфорт користувачів в процесі приготування. У даній моделі роль вугілля традиційного мангала барбекю виконують спеціально призначені для цього каміння, що розігріваються за допомогою газових пальників.

Використання газу є вигідним відмінністю Roccia Gas «Eco» від традиційних моделей, оскільки значно спрощує процеси розпалювання і підтримки на належному рівні спека. Розпалити вогонь і відрегулювати необхідний жар в газових моделях набагато простіше і не вимагає практично ніяких зусиль.

Roccia Gas «Eco» оснащений відразу двома пальниками, має гарантовану потужність 2 * 5 Квт, а, крім того, комплектується добре продуманої, регульованою по висоті, високоякісної хромованою решіткою з двома ручками. Для того, щоб гриль можна було переносити в потрібне місце в повністю зібраному стані він оснащений двома зручними бічними ручками.

Модель об'єднує в собі сучасні технології і класичний, який користується популярністю у споживачів дизайн.

Конструкція і особливості 071 Roccia Gas «Eco»

Практичний і зручний газовий гриль барбекю 071 Roccia Gas «Eco» виготовлений з високопробної нержавіючої сталі. Використовувана компанією Ferraboli сталь не схильна до корозії, механічних впливів, повністю придатна для контакту з їжею і розрахована на довгі десятиліття бездоганної служби. Зверху сталь покрита жароміцної емаллю, ще більше підвищує термін її служби.

Надійна і стійка конструкція барбекю ґрунтується на чотирьох сталевих ніжках. Продуманість конструкції і вага в 19 кілограми гарантують, що гриль чи не перевернеться на нерівній або ухилом поверхні. Сталь, яка використовується в грилі, має значну товщину, що також вкрай позитивно позначається на стійкості Roccia Gas «Eco» і його довговічності.

Габарити і переваги Барбекю газового 071 Roccia Gas «Eco»

Модель 071 Roccia Gas «Eco» виконана в популярній у споживачів прямокутній формі і має оптимальні для виконання своїх цілей розміри в 58 х 40 х 80 сантиметрів. Значна висота цього гриля, дозволяє готувати шашлики і гриль меню, не згинаючись, що дуже зручно і комфортно. Габарити решітки в цьому грилі становлять 56 х 35 сантиметри. А з метою зберігання гриль може бути зібраний до габаритів 60 х 40 х 25 сантиметрів, що дозволяє легко і швидко помістити його в багажник автомобіля, а також, не займаючи зайвого місця, зберігати його в міжсезоння на балконі, в коморі або в гаражі.

Даний гриль барбекю створений спеціально для того, щоб готувати смачно і комфортно! Газове барбекю Roccia Gas «Eco» дозволяє зробити процеси приготування максимально зручними. З його допомогою ви можете освоїти найрізноманітніше меню: гриль, овочі, стейки, курячі крильця і т. П. Причому завдяки досконалій конструкції Roccia Gas «Eco», при готуванні у вас все буде під рукою.

Купити газовий гриль-барбекю, значить гарантувати собі максимальний комфорт і зручність при готуванні найрізноманітніших страв на вогні і забезпечити собі чудовий відпочинок на свіжому повітрі. А купити газовий барбекю гриль Ferraboli - це ще й забезпечення властивого Євросоюзу якості і довголіття вироби, яке може використовуватися в постійному режимі протягом багатьох десятиліть, не піддаючись деформації і корозії.

Гриль барбекю Roccia Gas «Eco» не складний в збірці і прекрасно чиститься. Всі процеси по установці інтуїтивно повністю зрозумілі і не створять жодних проблем навіть у користувачів без досвіду. Гриль має надійно прилягають один до одного частини без люфтів і перекосів, що робить роботу з ним приємною і необтяжливою.

Створена спеціально для контакту з їжею, надійна хромована решітка в цій моделі може регулювати своє положення по висоті, що дозволяє готувати гриль меню з урахуванням наявного спека і отримати в результаті ароматні і досконалі страви з неперевершеним смаком. А ретельно продумана конструкція цього прямокутного гриля дозволяє досягати прекрасного спека, що розподіляється по поверхні решітки повністю рівномірно.

З грилем Roccia Gas «Eco», ви зможете готувати страви на професійному пристрої, який швидко нагрівається і максимально зручно, маючи усе необхідне для досягнення найкращих результатів. Спеціальна система вентиляції дозволяє повністю контролювати піддув, температуру та інші важливі для готування характеристики.

Поверхня газового гриля барбекю Roccia Gas «Eco» можливо очищати за допомогою серветок і м'яких губок неабразівним миючими препаратами під гарячою водою, а також простий проточною водою. Зберігати барбекю необхідно в сухому і чистому вигляді.

Основні переваги газового гриля Барбекю 071 Roccia Gas «Eco»:

• Високоякісне виконання

• Надійна конструкція без люфтів і перекосів

• Використання газових пальників

• високопробні сталь, не схильна до корозії і високих температур

• Обробка стали жаростійкої емаллю

• Гарантія тривалої служби навіть при щоденному використанні

• Практична і зручна прямокутна форма

• Регульована по висоті хромована решітка

• Вироблено відомим італійським брендом в Євросоюзі

Переваги компанії Ferraboli:

Переваги компанії Ferraboli:

Заснована понад 50-ти років тому і на сьогоднішній день широко популярна в Європі і світі, знаменита італійська сімейна компанія, що має доведену до досконалості вузьку спеціалізацію на випуск грилів, мангалів, барбекю та інших аксесуарів, що перетворюють процеси приготування на вогні в просте і необтяжливе заняття .

Ferraboli вже довгий час вражає широтою асортименту: в послужному списку компанії є найрізноманітніші моделі, починаючи від традиційних пристроїв, що функціонують за допомогою деревного вугілля, і закінчуючи створеними за останнім словом техніки сучасними електричними і газовими і грилями

- Найширший асортимент барбекю, мангалів і грилів, а також інших аксесуарів для приготування їжі на вогні

- Місцезнаходження потужностей з випуску виключно в межах Євросоюзу, що гарантує відповідну якість матеріалів і збірки

- Компанія проводить послідовну політику щодо збереження в нових високотехнологічних формах багатовікових традицій з випуску барбекю

- Гарантія солідності, бездоганного виконання, практичності, зручності, екологічності та безпеки товарів


Купити газовий гриль Барбекю 071 Roccia Gas «Eco», можна зареєструвавши замовлення на нашому сайті або зв'язавшись по телефону з менеджерами МУЛЬТИМАРКЕТ Exida за вказаними вище телефонами.

У нашому інтернет-магазині Exida.ua Ви можете купити газовий гриль Барбекю 071 Roccia Gas «Eco», портативний газовий гриль барбекю, мангал барбекю в Києві і інших містах України.

exidaua

Новости