Барбекю газовий 072 Urano

Барбекю газовий 072 Urano

Працюючий від газу, високоякісний гриль-барбекю з безліччю зручних пристосувань, включаючи сучасну, повнометражну, практичну кришку, а також габаритні складаються зручні бічні полиці і спеціальні міцні колеса з фіксаторами.

Газовий барбекю гриль 072 Urano допоможе легко і з максимальним комфортом приготувати значна кількість найрізноманітніших страв для середньої і великої компанії. Барбекю вироблено відомим італійським брендом Ferraboli безпосередньо в Євросоюзі, а саме в Італії.

Головні переваги Барбекю газового 072 Urano:

Використання газу є вигідним відмінністю Urano від традиційних моделей, оскільки значно спрощує процеси розпалювання і підтримки на належному рівні спека. Розпалити вогонь і відрегулювати необхідний жар в газових моделях набагато простіше і не вимагає практично ніяких зусиль.

Ця модель барбекю оснащена відразу двома пальниками та має гарантовану потужність 2 * 10 Квт. Крім того, в Urano завбачливо вмонтована можливість автоматичного підпалювання конфорок за допомогою поворотних ручок (п'єзопідпал), що значно спрощує старт і зручно для користувачів.

Наявна в грилі повноцінна сталева кришка дозволяє, по-перше, довго зберігати тепло для щойно приготованих продуктів, по-друге, не тільки смажити, а й гасити м'ясо, домагаючись його підвищеної м'якості, і, по-третє, охороняти гриль від пилу під час його бездіяльності.

Барбекю також комплектується добре продуманої і регульованою по висоті, якісної хромованою решіткою з двома ручками. А для того, щоб гриль можна було переносити в потрібне місце в повністю зібраному стані, він оснащений двома зручними бічними ручками.

Конструкція і особливості 072 Urano

Практичний і зручний газовий гриль барбекю 072 Urano виготовлений з високопробної нержавіючої сталі. Використовувана компанією Ferraboli сталь не схильна до корозії, механічних впливів, повністю придатна для контакту з їжею і розрахована на довгі десятиліття бездоганної служби. Зверху сталь покрита жароміцної емаллю, ще більше підвищує термін її служби.

Модель об'єднує в собі сучасні технології і класичний, який користується популярністю у споживачів дизайн. Італійські інженери передбачили максимальну кількість пристосувань, що роблять приготування зручним. Так, дві великі бічні полиці з обох боків моделі дозволяють розмістити на них продукти, інструменти, спеції, готову їжу. Після закінчення відпочинку полки можуть бути компактно складені. Внизу барбекю передбачена велика і зручна полиця / піддон.

Надійна і стійка конструкція барбекю ґрунтується на чотирьох сталевих ніжках, кожна з яких оснащена надійним колесом зі спеціальним фіксатором. Це дозволяє легко переміщати повністю зібрану і завантажену продуктами конструкцію з будь-яке необхідне місце і надійно фіксувати її в потрібній точці.

Продуманість конструкції і вага в 22 кілограми гарантують, що гриль чи не перевернеться на нерівній або ухилом поверхні. Сталь, яка використовується в грилі, має значну товщину, що також вкрай позитивно позначається на стійкості 072 Urano і його довговічності.

Габарити і переваги Барбекю газового 072 Urano

Модель 072 Urano виконана в популярній у споживачів прямокутній формі і має оптимальні розміри в 127 х 65 х 105 сантиметрів. Значна висота цього гриля дозволяє не згинатися при готуванні і використовувати його як звичайну сучасну газову плиту, робоча поверхня якої складає 45 х 40 сантиметрів. Точні габарити решітки в грилі Urano становлять 56 х 35 сантиметри.

Даний гриль барбекю створений спеціально для того, щоб готувати смачно і комфортно! Газове барбекю 072 Urano дозволяє зробити процеси приготування максимально зручними. З його допомогою ви можете освоїти найрізноманітніше меню: гриль, овочі, стейки, курячі крильця і т. П. Причому завдяки досконалій конструкції Urano, при готуванні у вас все буде під рукою.

Купити газовий гриль-барбекю, значить гарантувати собі максимальний комфорт і зручність при готуванні найрізноманітніших страв на вогні і забезпечити собі чудовий відпочинок. А купити газовий барбекю гриль Ferraboli - це ще й забезпечення властивого Євросоюзу якості і довголіття вироби, яке може використовуватися в постійному режимі протягом багатьох десятиліть, не піддаючись деформації і корозії.

Гриль барбекю Urano не складний в збірці і прекрасно чиститься. Всі процеси по установці інтуїтивно повністю зрозумілі і не створять жодних проблем навіть у користувачів без досвіду. Гриль має надійно прилягають один до одного частини без люфтів і перекосів, що робить роботу з ним приємною і необтяжливою.

Створена спеціально для контакту з їжею, надійна хромована решітка в цій моделі може регулювати своє положення по висоті, що дозволяє готувати гриль меню з урахуванням наявного спека і отримати в результаті ароматні і досконалі страви з неперевершеним смаком.

З грилем Urano ви зможете готувати страви на професійному пристрої, який швидко нагрівається і максимально зручно, маючи усе необхідне для досягнення найкращих результатів. Спеціальна система вентиляції дозволяє повністю контролювати піддув, температуру та інші важливі для готування характеристики.

Поверхня газового гриля барбекю 072 Urano можливо очищати за допомогою серветок і м'яких губок неабразівним миючими препаратами під гарячою водою, а також простий проточною водою. Зберігати барбекю необхідно в сухому і чистому вигляді.

Основні переваги газового гриля Барбекю 072 Urano:

• Високоякісне виконання

• Надійна конструкція без люфтів і перекосів

• Використання газових пальників

• високопробні сталь, не схильна до корозії і високих температур

• Обробка стали жаростійкої емаллю

• Гарантія тривалої служби навіть при щоденному використанні

• Практична і зручна прямокутна форма

• Регульована по висоті хромована решітка

• Дві габаритних бічних полки

• Великий нижній піддон / полку

• Пьезоподжиг

• Вироблено відомим італійським брендом в Євросоюзі

Переваги компанії Ferraboli:

Переваги компанії Ferraboli:

Заснована понад 50-ти років тому і на сьогоднішній день широко популярна в Європі і світі, знаменита італійська сімейна компанія, що має доведену до досконалості вузьку спеціалізацію на випуск грилів, мангалів, барбекю та інших аксесуарів, що перетворюють процеси приготування на вогні в просте і необтяжливе заняття .

Ferraboli вже довгий час вражає широтою асортименту: в послужному списку компанії є найрізноманітніші моделі, починаючи від традиційних пристроїв, що функціонують за допомогою деревного вугілля, і закінчуючи створеними за останнім словом техніки сучасними електричними і газовими і грилями

- Найширший асортимент барбекю, мангалів і грилів, а також інших аксесуарів для приготування їжі на вогні

- Місцезнаходження потужностей з випуску виключно в межах Євросоюзу, що гарантує відповідну якість матеріалів і збірки

- Компанія проводить послідовну політику щодо збереження в нових високотехнологічних формах багатовікових традицій з випуску барбекю

- Гарантія солідності, бездоганного виконання, практичності, зручності, екологічності та безпеки товарів


Купити газовий гриль Барбекю 072 Urano, можна зареєструвавши замовлення на нашому сайті або зв'язавшись по телефону з менеджерами МУЛЬТИМАРКЕТ Exida за вказаними вище телефонами.

У нашому інтернет-магазині Exida.ua Ви можете купити газовий гриль Барбекю 072 Urano, портативний газовий гриль барбекю, мангал барбекю в Києві і інших містах України.

exidaua

Новости