Baykar (байкар) - історія турецької компанії, яка випускає дитячий і дорослий трикотаж для дому, нижню білизну та інші аксесуари. Де купити в Україні

  1. Історія створення бренду Baykar (байкар)
  2. Де купити дитяче, жіноча білизна, трикотаж, для шкарпетки панчішну продукцію торгової марки Baykar...

Baykar (байкар) - турецька фірма якісного дитячого та дорослого нижньої білизни, а також домашнього трикотажу

Baykar (байкар) - турецька фірма якісного дитячого та дорослого нижньої білизни, а також домашнього трикотажу.

Історія створення бренду Baykar (байкар)

З усією серйозністю варто підходити до вибору нижньої білизни. Так як ці вироби контактують безпосередньо з ніжною шкірою, склад матеріалу повинен бути максимально натуральним і безпечним. Однією їх фірм, що спеціалізуються на виробництві комплектів білизни і комфортних гарнітурів для сну і відпочинку є компанія Baykar. Вся продукція марки сертифікована і повністю відповідає сьогоднішнім стандартам якості. Завдяки безлічі переваг, споживачами бренду виступають мільйони дітей і дорослих з різних куточків Земної кулі.

Асортиментний ряд досить широкий. До уваги представлені топи, майки, трусики, футболки і піжамні комплекти для діточок. Також багато жінок по всьому світу по достоїнству оцінили високий рівень якості товарів, чудовий дизайн і ретельно обдуманий крій.

Почалося все більше тридцяти років тому з запуску текстильної мануфактури Baykar. Випускалися, спочатку, невеликі групи товарів, але з часом асортимент поповнювався. Разом з ним вдосконалювалися і якісні показники. Тепер на перший план вийшов зовнішній вигляд і навіть пакувальний матеріал. В даний час марка досягла небувалих висот. Армія її прихильників і постійних покупців неухильно зростає з кожним роком. Висококласне білизна складається тільки з натуральних, безпечних і екологічних полотен. Всі показники продукції підтверджені свідоцтвами.

Ретельно розроблений крій як дитячих, так і жіночих екземплярів заслуговує на особливу увагу. Всі моделі створюються на базі анатомічних і фізіологічних особливостей, тому вироби в шкарпетці поводяться комфортно. Також не можна обійти стороною зносостійкість товарів. І дитяча, і доросла лінійки навіть через час виглядають гідно і привабливо.

Доступна цінова політика, чудовий дизайн і висока якість є запорукою успіху бренду Baykar в різних країнах.

Модельний ряд

Вибір товарів марки досить широкий, тому будь-яка дитина і дорослий може стати щасливим володарем обновки.

Піжамні комплекти радують погляд і тіло своєї м'якістю і красою. Спокійний, лаконічний дизайн і приємні на дотик матеріали забезпечать здоровий, безтурботний сон. Гарнітури включають футболки і майки, низ представлений довгими або короткими штанами. Всі складові компоненти мають вільний, комфортним кроєм. Забарвлення варіюється від однотонної ніжною палітри до яскравих екземплярів з принтами і візерунками. Зображення можуть бути у вигляді квітів, метеликів та інших милих представників флори і фауни.

На піку популярності однакові по виконанню набори для мами і доньки. Як відомо, діти люблять наслідувати дорослим, тому дітлахи перебувають в захваті від можливості бути ще більше схожими на батьків. В якості тканини виступають модал, еластан і бавовняне полотно, чому вироби виходять ніжними, але довговічними.

трусики

Один з найбільш затребуваних турецьких товарів. Таланти дизайнерів проявляються в жіночому, чарівна виконанні з використанням бантів, рюшів і мережива. В асортименті чарівні шортики з візерунками тваринного світу, цікаві моделі з низькою посадкою і безпосередні варіанти з крихітними зображеннями.

Для пишних панянок пропонуються варіації з високою лінією талії. Такий фасон допомагає скорегувати фігуру, сховавши недосконалості в області живота. Юним спокусниця рекомендовані трусики, в яких дівчата не відчуватимуть дискомфорту при постійному застосуванні.

майки

Існують модифікації як для милих маленьких принцес, так і для більш дорослої аудиторії. Стильні елементи з мережива і візерунки анималистической тематики не залишать байдужими представниць прекрасної половини людства.

Підібрати потрібний варіант мають можливість дівчата будь-якого типу статури і розміру грудей. Пишний бюст підтримають щільно облягають майки на широких бретельках. Власниці помірних обсягів можуть придбати невагомі моделі з стоншеними лямками. Всі, без винятку, вироби ідеально сідають по фігурі, акцентуючи увагу на талії і підкреслюючи сексуальність і витонченість ліній.

Малятам запропоновані чарівні маєчки з невеликими малюнками у вигляді ягідок, квіточок, метеликів. За бажанням дівчинки, лямки можуть бути як тонкими, так і широкими.

Шкарпеткова і панчішна продукція

Бренд Baykar випускає і якісні варіанти носок. Без цього предмета одягу, гардероб як малюка, так і дорослого, буде неповним. Приємні відчуття забезпечують поліамід, еластан, бавовна. Завдяки чому, навіть через кілька годин в шкарпетці, ногам буде комфортно і затишно.

Довжина виробів може бути різною - в наявність короткі, середні і високі варіанти. Які можна застосовувати в залежності від пори року і погодних умов.

Колірна палітра багата і різноманітна. Дівочі варіації представлені в кольорі фламінго і прикрашені бантиками, радують погляд квіткові композиції. На будь-який смак є пустотливі і кокетливі забарвлення. Леді більш старшого віку можуть підібрати моделі в однотонному виконанні спортивного або класичного вигляду.

Колготки різняться по щільності і матеріалу, виходячи з сезону шкарпетки. Для будь-якого дитячого віку можна вибрати еластичні і міцні колготи з поліаміду, поліестеру або еластану. Пропонуються увазі моделі в класичному дусі в широкій колірній гамі, а також незвичайні варіанти з бантами або стразами. В асортименті бренду і нетрадиційні моделі для холодної пори року. Щільні, теплі складові вбережуть ніжні дитячі ніжки в морози і холоднечу, а нетривіальні забарвлення піднімуть настрій. Існують в лінійці і новорічні візерунки вигляді сніжинок, оленів і ялинок.

Розмірний ряд

Якісні товари Baykar виробляються з сорок другого до п'ятдесят четвертого розміру. Отже, панянка будь-якої фактури може безпомилково визначитися з вибором і знайти приголомшливий вид. Дитяча продукція охоплює вік до чотирнадцяти років, при цьому максимальний ростовой показник становить сто сімдесят шість сантиметрів.

Виходячи з добірних матеріалів, які дозволяють шкірі дихати, забезпечуючи циркуляцію повітря, тіло дитини захищено від перегріву і малюк відчуває комфорт. Натуральні, безпечні вироби не викликають алергії, свербіння і подразнення, що дуже важливо для чутливої ​​шкіри дітей. Особливий крій, акуратні шви і оброблені краї перешкоджають натирання і дозволяють вільно рухатися. Привабливий, продуманий дизайн і колірна гамма задовольнить потреби як маленьких, так і великих модників. Добротне якість і міцність до зношування, дозволяють використовувати речі тривалий час.

Де купити дитяче, жіноча білизна, трикотаж, для шкарпетки панчішну продукцію торгової марки Baykar (байкар) в Україні:

Продукція компанії широко представлена ​​в багатьох українських магазинах, як стаціонарних, так і он-лайн.

Офіційний сайт бренду Baykar: http://www.baykar.com/
Офіційний український сайт: http://baykar-opt.com.ua/

Новости