Базовий гардероб жінки 40 років

  1. Базовий гардероб жінки 40 років: брюки
  2. Жакет і блузка
  3. Базовий гардероб жінки 40 років: плаття
  4. спідниця
  5. Верхній одяг

У 40 років жінка сповнена енергії, активна і приваблива. Проте в цьому віці все частіше приходять сумніви з приводу того, наскільки обраний наряд доречний і відповідає віку. У сучасному світі жінки змушені розриватися між кар'єрою, сім'єю і громадськими навантаженнями. При цьому буває досить складно знайти хоч трохи часу для себе. В такому випадку на допомогу приходить базовий гардероб жінки 40 років, за допомогою якого можна скласти безліч різних образів, адже зневажливе ставлення до свого зовнішнього вигляду неприпустимо в будь-якому віці. До речей, які неодмінно повинні бути в гардеробі кожної жінки 40 років, можна віднести наступні:

Базовий гардероб жінки 40 років: брюки

Це можуть бути широкі моделі або класичні брюки прямого крою. У зимовий час краще зупинити свій вибір на щільної тканини і темних відтінках, а влітку більш придатними стануть світлі брюки з легких матеріалів. Не варто забувати і про джинсах, які будуть виглядати доречно в будь-якому віці. Єдиний виняток тут - занадто завужені джинси-скинни, від яких краще відмовитися на користь більш вільних моделей, наприклад, розкльошені від стегна або коліна.

Жакет і блузка

Складно собі уявити базовий гардероб жінки 40 років без жакета. Його можна використовувати і при складанні образів в діловому стилі, і для прогулянки з друзями і дітьми. Якщо колір і матеріал жакета можуть бути практично будь-якими, за винятком надто яскравих і кричущих моделей, то крою цього предмета гардероба варто приділити особливу увагу: жакет повинен ідеально сидіти по фігурі, візуально коригуючи її. Безформні і занадто мішкуваті варіанти краще залишити в минулому.

Як і у випадку з жакетом, блузка повинна бути бездоганно скроєна, що допоможе підкреслити всі достоїнства силуету. Для роботи варто віддати перевагу класичним моделям нейтральних відтінків, а для більш урочистих випадків підійде блузка з декольте або додатковими елементами декору.

Базовий гардероб жінки 40 років: плаття

Деякі жінки помилково вважають, що 40 років - час цнотливих нарядів і сірих відтінків. Однак, саме в цьому віці не тільки можна, але навіть необхідно виглядати сексуально, не забуваючи і про стриманість. Для повсякденного способу можна вибрати нейтральне плаття-футляр, а для вечірнього виходу дозволити собі трохи більше: виріз на спині, розріз на спідниці сукні або глибоке декольте. Головне правильно - віддати перевагу варто лише однієї відвертою деталі, інакше існує ризик отримати вульгарний і недоречний образ.

спідниця

Для того, щоб підкреслювати свою витонченість, жіночність та сексуальність підійде і ідеально підібрана спідниця. Вибираючи відповідну модель спідниці, варто відштовхуватися насамперед від особливостей фігури. Звичайно, з довжиною міні краще розлучитися, замінивши її на спідницю-дзвін нижче коліна або більш звичну класичну спідницю-олівець із завищеною лінією талії.

Верхній одяг

Що стосується верхнього одягу, то можна зробити ставку на класику і вибрати пальто або тренч прямого крою сірого або пісочного відтінків. А можна дозволити собі і більш вільні моделі яскравих тонів, адже об'ємне пальто давно увійшло в жіночий гардероб і сьогодні залишається одним з найпопулярніших варіантів верхнього одягу. Для холодної погоди підійде шуба з гладкого хутра або дублянка. Єдине, від чого варто відмовитися - спортивні парки, які будуть виглядати не дуже доречно.

Для того, щоб створити доречний базовий гардероб жінки в 40 років, зовсім необов'язково використовувати нудні речі. Головне - знайти правильний баланс між елегантністю і сексуальністю, а базові речі якраз допомагають вирішити цю задачу.


Сподобалася стаття? Поділися з друзями:

(+6) Кількість переглядів: 9 744

Ми підібрали статті, які вам будуть цікаві

Сподобалася стаття?

Новости