БАЗОВИЙ ГАРДЕРОБ ЖІНКИ 50 РОКІВ. Обговорення на LiveInternet

  1. БАЗОВИЙ ГАРДЕРОБ ЖІНКИ 50 РОКІВ: СПІДНИЦЯ І ПЛАТТЯ
  2. ДЖИНСИ
  3. сорочка
  4. Базовий гардероб жінки 50 років: жакет
  5. Верхній одяг
  6. взуття

До 50 років кожна жінка з упевненістю може сказати, речі якого кольору або фасону ідеально підходять до її фігурі. Проте саме в цьому віці відбуваються найбезглуздіші модні помилки. Це відбувається, наприклад, з-за помилкової думки, що одяг для підлітків здатна візуально зменшити дорослій жінці кілька років. На практиці ж отримані образи виглядають вельми нерозумно і недоречно. Варто зрозуміти, що красива і харизматична жінка не стане намагатися виглядати молодше за допомогою одягу, а навпаки буде пишатися своїм віком. До 50 років кожна жінка з упевненістю може сказати, речі якого кольору або фасону ідеально підходять до її фігурі

До 50 років кожна жінка з упевненістю може сказати, речі якого кольору або фасону ідеально підходять до її фігурі. Проте саме в цьому віці відбуваються найбезглуздіші модні помилки. Це відбувається, наприклад, з-за помилкової думки, що одяг для підлітків здатна візуально зменшити дорослій жінці кілька років. На практиці ж отримані образи виглядають вельми нерозумно і недоречно. Варто зрозуміти, що красива і харизматична жінка не стане намагатися виглядати молодше за допомогою одягу, а навпаки буде пишатися своїм віком. Не варто відмовляти собі в декількох модних надмірностей, але базову основу гардероба повинні складати максимально класичні та якісні речі:

БАЗОВИЙ ГАРДЕРОБ ЖІНКИ 50 РОКІВ: СПІДНИЦЯ І ПЛАТТЯ

Універсальна спідниця-олівець стала невід'ємною частиною гардеробу будь-якої жінки незалежно від віку. Зупинити вибір стоїть на довжині до або трохи нижче коліна, а що стосується матеріалу, то єдиним винятком є ​​шкіряні моделі, які виглядають занадто сексуально і призначені для більш молодих жінок. Альтернативою спідниці-олівець може стати спідниця-міді або спідниця-годе.

Вибираючи відповідну модель сукні, слід відштовхуватися насамперед від особливостей своєї фігури. Власницям пишних форм варто звернути увагу на вільне плаття-сорочку, яке ідеально маскує всі недосконалості силуету. Струнким жінкам, в свою чергу, підійде плаття-трапеція довжиною трохи нижче коліна. Незалежно від моделі, сукня має бути лаконічного і простого крою без будь-яких додаткових деталей. Що стосується кольору, то це може бути нейтральний чорний, сірий, білий, бежевий або ж більш яскраві відтінки, наприклад, коралові або персикові.

ДЖИНСИ

Якщо фігура дозволяє, можна зупинити вибір на моделях прямого крою. А повним жінкам підійдуть розкльошені від стегна джинси. У виборі кольору краще віддати перевагу темним відтінкам, які візуально стрункою. При необхідності джинси можна замінити на класичні брюки, які будуть доречно виглядати в будь-якій ситуації.

сорочка

У базовому гардеробі обов'язково має бути присутнім дві моделі сорочок. Для повсякденного способу підійде однотонна сорочка класичного крою спокійних відтінків: ідеальними стануть білі, кремові або світло-сірі тони. Для більш урочистих випадків краще вибрати шифонову блузку, яка допоможе виглядати жіночно і кокетливо. Під блузку краще надягти схожий за кольором топ.

Базовий гардероб жінки 50 років: жакет

Жакет може бути як спокійних нейтральних відтінків, так і яскравих забарвлень. Головне, щоб обрана модель ідеально сиділа по фігурі і гармоніювала з іншими предметами гардеробу. Відмінною альтернативою жакету може стати кардиган або светр, які будуть доречно виглядати в будь-який ситауции. Варто відзначити, що приталені моделі светри і кардигани темних відтінків візуально роблять молодше, в той час як мішкуваті безрозмірні моделі додають кілька років.

Верхній одяг

У виборі верхнього одягу, як і у виборі інших предметів гардероба, слід віддати перевагу класиці: кашемірове пальто або плащ середньої довжини спокійних відтінків з поясом залишаються в моді не один десяток років і, здається, не втратять своєї актуальності ніколи.

взуття

З віком при купівлі нового взуття головними критеріями стають зручність і комфорт. Проте і про привабливість забувати не варто. Ідеальним варіантом стануть жіночні моделі взуття на маленькому стійкому каблуці. Від громіздкою взуття на танкетці, шпильок і широких каблуків краще відмовитися.

У той час як мінливий світ моди з сезону в сезон придумує нові тенденції, існують такі наряди, які залишаються актуальними навіть через десятиліття, незалежно від віку їх власниці. І варто визнати, що багато жінок в 50 років мають бездоганний смак і умінням використовувати прості предмети гардероба для створення елегантних і неповторних образів

Новости